Λάθος posts ...

Re: Ryanair στην Ελλάδα

ΣΩΠΑ??? Αντε ρε καλα που μας ενημερωσες γιατι δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι....
 
Re: Sky wings

θελω να βρεθει καποιοσ απο σς μεσα να μιλησουμε για την...ροζ SW...τι λετε?
 
Re: Sky wings

κυριως με τον cp jack ποθ βλεπω οτι ειναι γνωστης των ιταλων..εραστων..
 
Re: Sky wings

φυσικα θα σεβαστω και δεν θα αποκαλυπσς την...ροζ αρχηγο αυτης της σπειρας
 
Re: Sky wings

και για να προλαβω τυχον ..δικηγορους ο σκοπος μου δεν ειναι να εκθεσω προσωπα αλλα να οδηγησω την σκεψη αυτων που κατεχουν ,σε συνδυασμους που αφορουν δραστηριοτητες των γνωστων λαμογιων μεσω των κατα περιοδους αεροπορικων εταιρων ..συγνωμη εταιριων ,που διοικησαν..
 
Re: Sky wings

Ρε μαστορα μας δουλευεις η το περασες εδω μεσα για το τρωκτικο η για αλλο κουτσομπολιστικο φορουμ και γραφεις ατακες στο στυλ που μιλαει ο Τριανταφυλλοπουλος ανα μερικα λεπτα? 4 ποστ που θα μπορουσαν να ειναι ενα! 3 απο αυτα σε 9 λεπτα! Τους κανονισμους τους διαβασες? Και μη με πεις οτι δεν ειδες το button ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ γιατι θα λαβεις καταλληλη απαντηση! :wall:


Ε ρε γαμωτο να σε ποναει ο φρονιμιτης να μην μπορεις να κοιμηθεις και να εχεις τον καθε μ... [-]
 
Re: Sky wings

μαλλον ο φρονημιτης σε κανει να λες κακες κουβεντες...εσυ καταλαβες οτι εγω θελω να ξεμπροστιασω..ροζ καταστασεις η ανθρωπουσ που χρησιμοποιουν αεροπορικες εταιριες για αλλες δραστηριοτητες?
 
Re: Sky wings

:with:

Ε, αφου διαβασες τι εγραψα και εβγαλες ΑΥΤΟ το συμπερασμα.. Εισαι θεος! :thx:
Δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου γιατι ειναι χασιμο χρονου και θα με κατηγορησουν κιολας οτι προκαλω αρνητικες αντιδρασεις (sic).. Τελος παντων. Αν εχεις καποιο ζoρι με την εταιρεια η ατομα, να κανεις ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελια στην ΥΠΑ και οχι ανωνυμα απο το φορουμ! Ανωνυμα απο ενα φορουμ ειμαι και εγω ο γιος του Ελβις!



Και αν δεν το επιασες, να στο πω: δεν με απασχολει το τι θες να γραψεις.. Διαβασε το προηγουμενο ποστ μου και ισως καταλαβεις...


Μακη, :banana: :!:
 
Re: Sky wings

δηλαδη ολοι οσοι μιλανε εδω μεσα μιλανε επωνυμα?σεβομαι την αποψη σου αλλα αν και εσυ περασες αυτα που περασα εγω σιγουρα δεν θα μιλαγες ετσι.σου ευχομαι περαστικα με το δοντι σου και σου ζηταω συγνωμη αν κατι απο αυτα που λεω εσενα σε ενοχλουν..καλημερα
 
Top