Η αναλγησία του κράτους και η μη θέλησή του να αδειοδοτήσει την εταιρία, είναι γνωστή και συζητημένη στο φόρουμ.
Η "συμπάθεια" των χρηστών nekoma, argoairways, indochinas, προς τα υδροπλάνα γενικότερα και την εταιρία αυτή ειδικότερα, καθώς και η σχετική διαφωνία (δεν την λέω "αντιπάθεια") των μελών alex96 & hastaroth, είναι επίσης διαφαινόμενη.
Το όλο θέμα συζήτησης, που ξεκίνησε εδώ και 4 μέρες, είναι άνευ λόγου και αιτίας.

Η εταιρία είχε ένα μέσο της να εμπλέκεται σε ατύχημα.

Καμία ανακοίνωση δεν έχει βγει από μέρους της, ή έστω ενημέρωση του κοινού για τις τωρινές της βλέψεις κ προθέσεις.
Αυτά τα 2, είναι γεγονότα. Το γιατί είχε το συμβάν, ή το γιατί δεν βρίσκει χρόνο ή διάθεση να το ανακοινώσει, είναι δικό της θέμα. Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αλλά μπορούμε να το σχολιάζουμε. Θεωρώ τον εαυτό μου ουδέτερο, ή μάλλον, αν δείτε τα γραφόμενά μου σε αυτό το thread, είμαι σαφώς υπέρ της λειτουργίας της ArGo Airways. Εντούτοις, επιθυμώ μια επίσημη ενημέρωση για το συμβάν και ΔΕΝ θέλω να πετάξω με το συγκεκριμένο αεροσκάφος. Επίσης, δεν θέλω να πετάξω με ΚΑΝΕΝΑ αεροσκάφος της εταιρίας, μέχρι να μάθω επίσημα τί συνέβη και γιατί. Ποιός πετούσε και πού βρίσκεται τώρα. Και άλλα τέτοια. Αν με θεωρείς συκοφάντη και κακολογητή που σκέφτομαι έτσι και το διατυπώνω, ε, τί να πω. I rest my case γιατί πολύ τράβηξε η κουβέντα.....