Vueling στην Ελλάδα

Re: Vueling στη Θεσσαλονίκη?

Όντως μέχρι 1/9
Δευτέρα και Παρασκευή με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη 4.20πμ και 2.35πμ
ενώ από Βαρκελώνη για Θεσσαλονίκη αναχώρηση Κυριακή και Πέμπτη 23.59 και 22.20

Όσο για τιμές με βαλίτσα μετ'επισροφής 205ευρά...
 
Re: Vueling στη Θεσσαλονίκη?

Ναι δεν μπορώ να το καταλάβω..ενώ σε άλλα καινούρια δρομολόγια ξεκινάει με προσφορές τυπου από 35/40 ευρω εδω οι τιμές ξεκινάνε από 80..χωρις βαλιτσα! :shock:
Δλδ πως περιμένουν ο κόσμος να τους προτιμήσει με τέτοιες τιμές και ώρες απέναντι στην FR, κι ας πετάνε BCN αντί GRO..Εκτός κι αν κάποιες θεσεις ειναι ήδη κλεισμένες από Τ.Ο./πρακτορεία..
 
Re: Vueling στη Θεσσαλονίκη?

d|m|tr|s":uic62iw2 said:
Έχει ήδη ανεβάσει πτήσεις από/προς Βαρκελώνη στο site της από Ιούλιο έως Οκτώβριο.
spotterakis":uic62iw2 said:
Για τη θεσνκη ειναι μεχρι 1 σεπτεμβρίου... :cry:
Σωστά, ο δαίμων του -πνέει τα λοίσθια- Η/Υ μου... :wall:

Ίσως αν έχουν καλές πληρότητες να το κάνουν για μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Ας ξεκινήσει για φέτος και βλέπουμε.
 
spotterakis":4k12iz8b said:
Ναι δεν μπορώ να το καταλάβω..ενώ σε άλλα καινούρια δρομολόγια ξεκινάει με προσφορές τυπου από 35/40 ευρω εδω οι τιμές ξεκινάνε από 80..χωρις βαλιτσα! :shock:
Δλδ πως περιμένουν ο κόσμος να τους προτιμήσει με τέτοιες τιμές και ώρες απέναντι στην FR, κι ας πετάνε BCN αντί GRO..Εκτός κι αν κάποιες θεσεις ειναι ήδη κλεισμένες από Τ.Ο./πρακτορεία..

Με την έναρξη των δρομολογίων έκανα έναν έλεγχο και οι βαλίτσες βλέπω ότι χρεώνονται μόνο 15€/πτήση.
Το πρόβλημα είναι οι ακριβές πτήσεις, καθόλου ανταγωνιστικές προς Ryanair.
Επιπλέον από Θεσσαλονίκη πετάνε στις 2 τα χαράματα! Δηλαδή φτάνεις 4 το πρωί Βαρκελώνη και κλας την μοίρα σου μέσα στην μαύρη νύχτα τί θα κάνεις μέχρι το πρωί που θα πρέπει να κάνεις check-in σε κάποιο ξενοδοχείο.
Aπογοητευτικό ξεκίνημα. Μετά θα λένε "δεν πέτυχε η πτήση".
 
Aπογοητευτικό ξεκίνημα. Μετά θα λένε "δεν πέτυχε η πτήση".

H Vueling την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα επιστρέψει Θεσσαλονίκη με 3 έκτακτες πτήσεις, Σάββατο 20, 27 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου 2015 από Βαρκελώνη, 2330-0310, και αναχώρηση από Θεσσαλονίκη Κυριακή πρωί 0410-0600
 
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά βάζω όλες τις πηγές:

Vueling To Open 31 New Routes For S15 From BCN/FCO
http://www.airliners.net/aviation-forum ... n/6221259/
Vueling has presented today their S15 season for both their BCN and FCO hubs with 31 new routes, 12 from BCN and 19 from FCO:
[...]
From FCO:

Bilbao
Bucarest
Budapest
Karpathos
Kefalonia
Kos

Lampedusa
Larnaca
Lemnos

London LGW
Lyon
Marrakech
Mytilene

Nice
Pula
Rennes
Reykjawik
Stuttgart
Vienna

______________________________
(Στα ισπανικά)
http://vuelingnews.com/2014/11/04/vueli ... s-en-2015/
entre las nuevas rutas, destinos con alta demanda durante el periodo estival, como Cefalonia, Cárpatos y Kos en las islas griegas;
(Ανάμεσα στα νέα δρομολόγια, προορισμοί με μεγάλη ζήτηση κατά την θερινή περίοδο, όπως η Κεφαλονιά, η Κάρπαθος και η Κως στα ελληνικά νησιά)
___________________________________
Η Vueling από το 2015 έρχεται και στην Λήμνο.
http://nblo.gs/117M5G
Η χαμηλού κόστους ισπανική αεροπορική εταιρεία Vueling η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει δυναμικά τις δραστηριότητες της και στην γειτονική μας χώρα την Ιταλία καθώς διαθέτει 7 επιχειρησιακές βάσεις προχώρησε σε ανακοινώσεις σχετικά με το καλοκαιρινό της πρόγραμμα από την Ρώμη για το 2015

Σύμφωνα με αυτές για την επόμενη χρονιά προσθέτει συνολικά 19 νέους προορισμούς ανάμεσα στους οποιόυς είναι 5 ελληνικά νησιά η Λήμνος, η Κάρπαθος, η Κως,η Μυτιλήνη και η Κεφαλονιά.

Ετσι λοιπόν από την επόμενη τουριστική περίοδο και μάλλον το πιο πιθανό από τον Ιούνιο καθώς δεν έδωσε αναλυτικό πρόγραμμα μία ακόμα εταιρία θα πραγματοποιήσει απευθείας πτήσεις από την Ρώμη προς το νησί μας ενισχ΄ύοντας έτσι τον αριθμό των Ιταλών τουριστών και όχι μόνο καθώς θα υπάρχουν συνδυασμοί πτήσεων και από άλλες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Για να ανταπεξέλθει στην διεύρυνση του προγράμματος της η Vueling θα διαθέσει 14 Airbus A320 χωρητικότητας 180 θέσεων .

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το 2014 είχε προσθέσει στο πτητικό της πρόγραμμα τη Ζάκυνθο και το Άκτιο ενώ το ακριβές πρόγραμμα θα το έχουμε το προσεχές χρονικό διάστημα.
 
Βαρκελώνη-Κέρκυρα 20/6-12/9
3/week (august 4/week)
:D
 
Ταξίδεψα πρώτη φορά με την Vueling απο Ρώμη για Αθήνα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος :great:

Αγόρασα το εισητήριο 5 μέρες πρίν την πτήση,με κόστος 52ευρώ και κατηγορία ναύλου optima που προσέφερε επιλογή θέσης,βαλίτσα μέχρι 23κιλά και εννοείται χειραποσκευές(βαλίτσα σε διαστάσεις ryanair+μικρή χειραποσκευή).

Συνηθισμένος απο την Ryanair δέν είχα κάποια ανησυχία για το τι θα αντιμετωπίσω onboard,αντίθετα έλειπε όλο το παζάρι λαχείων,εισητηρίων και λοιπών προιόντων που οργανώνουν οι Ιρλανδοί την ώρα της πτήσης και έτσι το ταξίδι ήταν απόλυτα ήρεμο.

Απο κόσμο ελάχιστο,υποψιάζομαι ότι ήμασταν το πολύ 50 άτομα.Οι αεροσυνοδοί(3) πάρα πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί(ζήτησα αν γίνονταν να μου φορτίσουν το κινητό και χωρίς πολλά μου έκαναν την χάρη)με γνώση Ισπανικών,Αγγλικών και Ιταλικών.Κάποια στιγμή έβγαλαν ένα καροτσάκι με φαγητά αλλά δέν πίεσαν/ρώτησαν κανένα άν ήθελε να αγοράσει κάτι.

Νομίζω θα πάνε καλά απο δώ κ πέρα στο δρομολόγιο(όσο τους μαθαίνει ο κόσμος)άν κρατήσουν φυσικά τις χαμηλές τιμές(34ευρώ basic fare).

Εδώ ένα βίντεο απο το ταξίδι μου :)

ΥΓ1.Στα desk του Fiumicino με ανησύχησαν λίγο ότι η βαλίτσα μου(που ήταν στις σωστές διαστάσεις)δέν θα χωρούσε στο καλάθι δοκιμής του gate και ίσως θα έπρεπε να πληρώσω 35ευρώ έξτρα.Παρόλαυτα πέρασα κανονικά το gate και κανείς δέν ασχολήθηκε με την βαλίτσα μου-ούτε και με τις αποσκευές των υπόλοιπων επιβατών(που ορισμένων ήταν εμφανώς μεγαλύτερες απο τις διαστάσεις που ορίζουν).

ΥΓ2.Το optima fare έλεγε κάτι και για σνάκ onboard αλλά δέν ασχολήθηκα κάν να ρωτήσω καθώς συνηθισμένος απο την Ryan δέν τρώω/πίνω τίποτα πια στο αεροπλάνο :D
 
Παραδόξως είχε αρκετά φτηνά εισιτήρια φέτος από και προς Αθήνα ακόμα και τελευταία στιγμή. Από Λονδίνο που έχω ταξιδέψει μαζί τους δεν είχα τέτοια τύχη. Νομίζω ότι από Ρώμη πουλούσαν κάτω του κόστους στα πλαίσια της στρατηγικής Kill Alitalia.Από Ρώμη είχε και αρκετά connections Dubrovnik, Split άλλα και θέρετρα της Ισπανίας. Σχετικά με τις πληρότητες από ότι θυμάμαι από Ρώμη έρχονταν πατημένες και προς Ρώμη έφευγαν μισογεμάτες. Φυσικά δεν μιλώ για όλες τις πτήσεις. Νομίζω ότι όταν έφευγε μεσημέρι ήταν γεμάτη. Η βραδινή άφιξη από Ρώμη είχε πάντα καθυστέρηση τουλάχιστον μια ώρα οπότε φαντάζομαι ότι θα υπήρχε και κάποιος εκνευρισμός. Μπορεί όμως να έχει να κάνει με το ότι ήταν από τις τελευταίες πτήσεις της μέρας οπότε είχε συσσωρεύσει τις καθυστερήσεις όλης της μέρας. Ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει mobileκαι web check in και ότι δεν έχει ηλεκτρονικά εισιτήρια. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεν έχουν ενοποιήσει τα συστήματα τους τουλάχιστον με την Iberia. Τα πληρώματα καμπίνας είναι πολύ ευγενικά και εξυπηρετικά και ξέρουν να κάνουν της δουλεία τους σε αντίθεση με μερικούς άλλους που είναι μόνο μόστρα. Ελπίζω να μας κάνουν την τιμή και με περισσότερες πτήσεις και από Γαλλία στο μέλλον. :p
 
Ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει mobileκαι web check in και ότι δεν έχει ηλεκτρονικά εισιτήρια.
https://tickets.vueling.com/RetrieveBooking.aspx

https://tickets.vueling.com/SearchWebCh ... ture=en-GB απο οτι διαβαζω,εχει.

http://www.vueling.com/en/book-your-fli ... ht-forward εχει και αυτο στο ναυλο optima.
Η εταιρεια απο οτι βλεπω εχει καλη πολιτικη.
 
Top