LGIR/HER Heraklion "Nikos Kazantzakis"

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Για διαρροή καυσιμου στην απογείωση απο 737 με προορισμό τις Βρυξελλες,αναφέρει ο κρητικός τύπος.
 
Κατα την διαρκεια της νυχτερινης απογειωσης , και μολις ..''φουλαρε'' τις μηχανες , ενας ..''Θωμας μαγειρας'' , εσκασε ενα φιλτρο λαδιου ενος κινητηρα . Ευτυχως που εγινε στην αρχη της διαδικασιας , διοτι αν γινοταν μετα το rotate ,μπορει και να ειχαμε γινει ...πρωτοσελιδο . !!! ( Μην ξεχναμε οτι τα αεροσκαφη που απογειωνονται , πετανε απο επανω απο τα σπιτια της Αλικαρνασσου . !!! :( Το σημειο του ( αερο ) διαδρομου ( :twisted: ) που καταφεραν οι κυβερνητες να ακινητοποιησουν το αεροσκαφος γεμισε λαδια . Την κατασταση εσωσε η Πυροσβεστικη της πολης του Ηρακλειου που εφερε πριονιδι ( το οποιο απλωθηκε και σκουπιστηκε με τα χερια και με σκουπες που δανειστηκαν και απο τις καθαριστριες ) και ξεπλυνε και την επιφανεια . Την επομενη ο αερολιμεναρχης δηλωσε στο Ραδιο Κρητη ( το ακουσα προσωπικα ) οτι δεν ειχε ξανασυμβει , ( Τοσα πολλα λαδια και βραδυ ) στην ιστορια του αεροδρομιου .
 
ποιο αεροπλάνο ήταν (ποιας εταιρίας) δεν μπορώ να βρώ να αναφέρεται πουθενά. Τόσο κακό ειναι να το μάθουμε;

νομίζω το βρήκα στο http://avherald.com/: " Thomas Cook A320 at Heraklion on Aug 29th 2016, rejected takeoff due to smoke in cabin"
 
Μερικά νέα στοιχεία με ευχές για δημοπρατηση στο τέλος του μήνα....

http://www.ypodomes.com/index.php/speci ... eptemvriou


Μπορεί καποιος να σταματήσει αυτό το διαγωνισμό παρωδία ? 850 εκατ. για 25.000 παραπάνω τμ και 4 θέσεις στάθμευσεις?
 
Πως το έλεγε ο Καλογήρου στην "Λόλα": "Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη"
 
Πριν μερικες ημερες , εγινε μια...''φασαρια'' στο καουντερ , μεταξυ επιβατων ( μιας πτησης για Γερμανια ?? ) και του προσωπικου εδαφους , και οταν το εμαθε ο κυβερνητης του αεροσκαφους , αρνηθηκε να τους επιτρεψει την επιβιβαση , και τους αφησε ...''πισω'' . !!! Αν καποιος ξερει περισσοτερες λεπτομερειες , ας τις μοιραστει μαζι μας . !!!!
 
"Στη συνέχεια, ο Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφτηκε το Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», συναντώντας στο γραφείο του τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Γιώργο Πλιάκα. Ο Νίκος Ηγουμενίδης συζήτησε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τα έργα που αφορούν στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης». Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε ότι έχουν εγκριθεί η αντικατάσταση του κλιματισμού, η αυτοματοποίηση του ιμάντα αποσκευών αλλά και κονδύλια για έργα υποδομής του υπάρχοντος αεροδρομίου.

Στο τραπέζι της συνάντησης τέθηκαν επίσης τα θέματα της πορείας της παραχώρησης εκτάσεων, αρμοδιότητας του Υπουργείου Άμυνας, καθώς και το θέμα του ιατρείου του αερολιμένα ως ιατρείο σε πύλη εισόδου της χώρας. Ο Νίκος Ηγουμενίδης τόνισε την έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης στην εύρυθμη λειτουργία του «Νίκος Καζαντζάκης» μέχρι την οριστική ολοκλήρωση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι
"

Επομένως, περιμένουμε να δούμε έργα και στο υπάρχων αεροδρόμιο! Χαρακτηριστικά, αναφέρονται : 1) αντικατάσταση του κλιματισμού, 2) αυτοματοποίηση του ιμάντα αποσκευών, 3) κονδύλια για έργα υποδομής του υπάρχοντος αεροδρομίου (τι άλλο εννοεί, θα δούμε μία μικρή επέκταση?)

http://www.cretalive.gr/crete/epafes-hg ... odika-erga
 
Κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει με το υπάρχων αεροδρόμιο, καθώς μέχρι το 2023 θα δέχεται επιβάτες που κάθε χρόνο θα είναι όλο και περισσότεροι!

Ο αερολιμενάρχης καλό είναι να βγει από το γραφείο του για να δει τι γίνεται κι όχι να λέει για τυχαία και μεμονωμένα περιστατικά! Κάθε μέρα τα ίδια έχουμε, απλά τώρα από τόσο νωρίς!

http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/I ... mio/732185
 
Συμφωνώ ότι κάτι πρέπει να γίνει, αλλά το να πάει και στου διαόλου τη μάνα 40 χιλιόμετρα εκτός Ηρακλέιου είναι ότι χειρότερο για εμάς που το χρησιμοποιούμε συχνά και για την τσέπη μας....Πάντως 20-25 χρόνια που πετάω 5 φορές το χρόνο από και προς εκεί τόσο υπερβολικά πράγματα δεν έχω δει.Ούτε τρελές ουρές ούτε υστερίες.Πάω 30 λεπτά νωρίτερα εκεί μόλις και ποτέ δεν έχει γίνει κάτι απρόοπτο.Τώρα αν οι ξένοι και οι πτήσεις τσάρτερ έχουν τη λογική του κοπαδιού λογικό είναι να δημιουργούνται παρατράγουδα.Όταν όλοι οι επιβάτες της πτήσης τσεκάρουν ταυτόχρονα μόλις τους ξεφορτώσει το τουριστικό λεωφορείο έ τι περιμένεις.Πάντως καθυστερήσεις σπάνια έχει πλέον.Είναι βέβαια και αρχή μόνο της σεζόν...
 
Top