Aegean Cabin Crew

pepper":18cpe99y said:
Έχω την ίδια απορία για τα όρια ηλικίας.

Και κάτι άσχετο, γιατί δεν έχει αυτό το αυτοματοποιημένο online assessment που έχουν άλλες εταιρείες; Δεν είναι μια βοήθεια για τους ανθρώπους του recruitment να επιλέξουν τους καταλληλότερους; Δεν ξέρω πώς λειτουργούν τα αποτελέσματα αυτών των online assessment στην επιλογή του προσωπικού, απλά ρωτάω. :)

Μπορώ να φανταστώ για πολλούς λόγους όπως ότι το προφίλ της θέσης δεν το κάνει απαραίτητο, αλλά κυρίως ότι είναι πολύ φτηνότερο για την Α3 να το κάνει αυτοπροσώπως (ενδεικτικά τα πολύ απλά τεστ των καλών εταιρειών είναι γύρω στα 200/300 ΕΥΡΩ το κεφάλι).
 
Όχι δεν έχουν καλέσει κανέναν ακόμα...
 
Καλησπέρα παιδιά,

Έχουν καλέσει κανέναν στην Aegean για συνεντεύξη ή όχι ακόμη;
 
Γειά σας και από εμένα. Βλέπω ότι δύσκολα παίρνει η Αιγαίου άντρες ιπτάμενους φροντιστές. Πάντα το είχα όνειρο να κάνω τη συγκεκριμένη δουλειά και είπα να στείλω βιογραφικό, σε θέσεις για το 2018 που ανακοίνωσαν στις 5/10/2017. Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία της συνέντευξης; Γίνεται εξ ολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 
Είναι γεγονός, ότι η πλειοψηφία των πληρωμάτων στην εν λόγω εταιρεία, είναι γυναίκες. Αν πραγματικά το θες πολύ, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και με κάποια εταιρεία του Κόλπου ή κάποια ευρωπαϊκή, όπως η easyJet, που έχει βάσεις σε όλη την Ευρώπη και προσλαμβάνει πολύ περισσότερους άνδρες σε σχέση με άλλους αερομεταφορείς.

Σε κάθε περίπτωση (ακόμα κι αν εργαστείς σε εγχώριο αερομεταφορέα), θα πρέπει να θεωρείς αυτονόητο, ότι τα αγγλικά σου θα πρέπει να είναι καλύτερα, ακόμα κι από τα ελληνικά σου.
 
Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω αν πέρασε κάποιος από τη συνέντευξη της Αegean την προηγούμενη εβδομάδα... Σας είπαν πότε περίπου θα ειδοποιήσουν για τα αποτελέσματα;
 
Καλησπέρα...Μήπως γνωριζετε μεχρι ποτε μπορουμε να υποβαλλουμε αιτηση για την θεση της αεροσυνοδου με βαση την αθηνα? Εχει τελειώσει η προθεσμία?
Ευχαριστώ πολυ
 
AthinaNana":207ckjn8 said:
Καλησπέρα,
πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα από συνέντευξη. Ήθελα να μάθω μήπως τυχόν έχει ενημερωθεί κάποιος για εκπαίδευση για να γνωρίζω αν όντως κόπηκα ή όχι. Από όσο γνωρίζω, μερικές φορές καθυστερούν να ειδοποιήσουν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θα μπορουσες να με ενημερωσεις για το πως κινηθηκε η συνεντευξη? Υπάρχουν δυο στάδια? Υπαρχει γραπτη αξιολογηση?
Ευχαριστώ πολυ
 
Η διαδικασια εχει ως εξης : πρωτη φαση γραπτες εξετασεις και δευτερη ομαδικο interview σε καποιες περιπτωσεις μπορει να πραγματοποιηθουν την ιδια μερα αλλιως την επομενη !
 
Top