Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Προσπαθοντας να κλεισω award εισητηρια δινει δινατοτητα μονο για ενηλικες. Σε εσωτερικα δρομολογια ομως τα παιδια εχουν λιγοτερους φορους. Μπορω καπως να κλεισω για παιδια award ticket πληρωνοντας φορους οχι για ενηλικες αλλα τους μειωμενους?
 
Είμαι άσχετος με το miles&bonus.

Έχω μαζέψει 9200 μίλια και σήμερα λήγει η βαθμίδα μου (blue, ποιος χέστηκε :mrgreen: ). Λήγουν και τα μίλια μαζί;
 
Όχι,τα μίλια εξαργύρωσης δε λήγουν.Αυτό που λήγει είναι τα μίλια αναβάθμισης.Κι εμένα εχθές έληξαν κάποια μίλια αναβάθμισης!
 
Γιατί η βαθμίδα blue λήγει; Και τι γίνεται απμα λήξει;
Δεν απενεργοποιείται απλά μέχρι να γίνει κάποια κίνηση σε κάποιο χρονικό διάστημα;
 
Αυτό που λήγει είναι η δυνατότητα αναβάθμισης με συγκεκριμένα μίλια ή/και πτήσεις με την Α3.Η κάρτα λήγει αν σε 2 χρόνια δεν έχει γίνει κάποια κίνηση δηλαδή πίστωση ή χρέωση μιλίων.Η δική μου λήγει στις 24/01/2018 τότε αν δεν έχω εξαργυρώσει τα μίλα ή αν δεν έχω κάνει κάποια πτήση ή αγορά ή κάτι που δίνει μίλια τότε διαγράφεται η κάρτα και χάνεις τα μίλια.
 
Καλησπέρα.
Εως και πριν λίγο καιρό μάζευα τα μίλια στην ΤΚ. Αφού μάζεψα αυτά που ήθελα για μια long haul πτήση τους είπα αντίο και είπα να γίνω ντόπιος στην Α3. Εδώ μάζευα μίλια από Hertz, booking και καμιά πτήση που και που...
Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ήθελα 4500μίλια για να γίνω silver μέλος, μέχρι και τον Νοέμβριο 2016.
Έκανα τα σκέλη SKG-ATH, ATH-IST, IST-RUH, ATH-SKG και πέρασα τα μίλια εδώ (καλά ντροπή τα 750 μίλια ATH-RUH).
Μπαίνω σήμερα στο σύστημα και βλέπω... ότι θέλω 9.100 Μίλια αναβάθμισης για να φτάσω silver μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017. Μας δουλεύουν?
Eγώ ήρθα εδώ γιατί είχα στανταράκι το silver με τα 4500 μίλια, που έχω καμιά 2000 από εσωτερικές πτήσεις και έχω μπροστά μου 2-3 ακόμη + την επιστροφή από RUH-IST-ATH και μάλιστα έχω και ένα FCO-DEL. Τι παίχτηκε; Aν το ήξερα χίλιες φορές να τα άφηνα στους Τούρκους....

(Edit) Εντάξει είναι τρέλα! Μόλις μπήκα να το ξαναδώ, περάστηκαν και τα παλαιότερα μίλια και άλλαξε πάλι η ημερομηνία μέχρι 2/11/2016. Πάνε καλά;
 
Καλησπέρα σε όλους. Πολύ ενδιαφέρον το φόρουμ, πριν λίγο σας βρήκα και μάλλον έχω πολύύ διάβασμα.

Στο δια ταύτα. Κάνω περίπου >10 ταξίδια εντός Ελλάδας και 2-3 μικρά εντός. Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2015 έχω ανανεώσει τη silver μέχρι τον Αύγουστο του 2017... Δυστυχώς όμως ακόμα δεν έχω χρυσή. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό μου, εκτιμώ ότι μέχρι τον Αύγουστο (που λήγει το έτος) θα μου λείπουν 1,500 μίλια. Ακόμα και αν αγοράσω τα 1000, πάλι θα μου λείπουν..
Καμιά ιδέα πως μπορώ να διασφαλίσω την κάρτα;

Επιπλέον, χρησιμοποιώ καιρό το booking αλλά δεν ήξερα ότι δίνει μίλια... Δεν ξέρω αν μπορώ να τα ζητήσω αναδρομικά - έστειλα email στην Aegean.
 
Αν οι κρατήσεις δεν έγιναν από το link της booking μέσα από το site της Aegean δε θα στα δώσουν αναδρομικά. Δε χάνεις βέβαια κάτι να δοκιμάσεις.

Για τα 500 που σου λείπουν κάνε ένα return κάπου εσωτερικό και το χεις. Εγω πήγα Σκύρο που είναι και φτηνό και άγονο
 
Συμπληρωματικά, υπάρχει ένα τρένο στη γερμανία που μπορείς να αγοράσεις με κωδικό LH που δίνει μίλια σε Y class (άρα παίρνεις 950 μίλια βάσει του πίνακα της LH). Δες το νήμα στο flyertalk
 
Top