Σχόλια για Α3

Οιωνός μαζί με την είδηση για τα νέα Α321neo καινούριος προορισμός..
 
Σε ένα «πέρασμα» από τα social, έπεσα πάνω στο commercial της A3 με τους αδελφούς Wright. Ενώ μου φάνηκε χαριτωμένο, λέω κάτσε να δω τι γράφει ο κόσμος.

Βλέπω σχόλια τύπου το γατί, που είναι το γατί; έτσι αγουροξυπνημένος και χωρίς καφέ (στην κατσαρόλα) σκέφτομαι, τι διάολο, είχαν γατί οι Wright Brothers και έγινε καμία φοβερή παράληψη που δεν μπήκε στο διαφημιστικό; Ναι ομολογώ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μετά τον δεύτερο καφέ μου ήρθε ότι Rodri είναι το όνομα του γατιού που «αγνοείται».

Μετά από συμπέρασμα που έβγαλα ότι τον καφέ πρέπει να το φτιάχνω πάντα στην κατσαρόλα, για κάποιο δικό μου μάλλον λόγο σοκαριστικά με το ότι μπήκαν στα social σαν χουλιγκάνοι να γράψουν για κάτι άσχετο o_O

Και μετά θυμήθηκα το βιβλίο:
Φιλόζωος ή μισάνθρωπος; :stupid:
 
Last edited:
Δε βγάζεις άκρη με τα social media και τους διάφορους ειδικούς αναλυτές επί παντός επιστητού. Το καλύτερο είναι η απαξίωση και η ειρωνεία. Όποιος τσιμπάει και απαντάει σοβαρά, συνήθως βγαίνει ζημιωμένος.
 
Τα social media είναι η νέα γκιλοτίνα στην Πλας ντε λα Κονκόρ στο Παρίσι του 1700 κάτι. Και δεν έχει σημασία τι είναι δίκαιο ή άδικο: αρκεί να ρέει το αίμα.
Η Aegean σε αυτή την περίπτωση πήγε να κάνει το σωστό αλλά με τον λάθος τρόπο, και τώρα πληρώνει το τίμημα από τον όχλο που οι μισοί δεν είναι σίγουροι αν ο Ρόντρι είναι γατί ή χάμστερ και οι άλλοι μισοί ούτως ή άλλως θα πετάξουν με την Aegean αύριο κιόλας ( if the price is right ) .
 
Αυτό με τα σόσιαλ έχει γίνει μάστιγα. Βάζει η Α3 μια διαφήμιση με προσφορά, ο άλλος απο κάτω ποστάρει ότι ταξίδευε την τάδε ημερομηνία και δεν παρέλαβε βαλίτσα. Αντί να μιλήσει με το τμήμα απολεσθέντων ή με την εταιρεία απευθείας μπήκε στη διαδικασία να κάνει το ποστάρισμα. Βέβαια ο λόγος είναι για την δυσφήμηση και να το δουν και οι υπόλοιποι.
Παρόλα αυτά όπως είπε και πιο πάνω ένα μέλος, θα ξανα ταξιδέψουν όλοι αυτοί με την Α3 και με όποια άλλη εταιρεια και ας λένε μετά απο κάθε πρόβλημα never agaian . No you will ..again !
Η ηλιθιοτητα και η βλακεία έχει γίνει πλέον η νέα επιδημία, την μετά κοβιντ εποχή και δυστυχώς δεν υπάρχει εμβόλιο.
 
Λιγο εκτος θεματος αλλα δεν γινεται να μην σχολιασω. Φιλόζωοι του κ**ου. Είναι οι ίδιοι που όταν βρίσκεται ένα σκυλί ή γατί λένε... "αχ το γλυκουλι μακάρι να βρεθεί οικογένεια. Το καημενο πάρτε το κάποιος." Δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσουν, δεν εχουν βοηθησει ποτε δεν εχουν ταισει ποτε και σου λένε και τι να κάνεις. Υποκρισία
 
Τωρα μόλις είδα ενα -20% στο φεις απο την Α3, σκέφτομαι για να δω σχόλια λίγο να νευριάσω.
Απο τα 30 σχόλια τα 25 είναι where is Rodri. Μια γυναίκα τους γράφει για να σε πουνε που είναι θα πρεπει να ξέρουν και που είναι και εννοειται συνεχίζουν να γράφουν ναι αλλά πρεπει να μας πουν που ειναι.
Ειλικρινά δε γνωρίζω τι ακριβως έγινε και χάθηκε, γενικά δεν είναι εύκολο να χαθει (θεωρώ) ενα ζωάκι ή να ανοίξει το κλουβί μόνο του. Απο τη μια καταλαβαίνω τον πόνο τους για το γατάκι τους, νευριάζω με τους τρίτους κυρίως .
 
Μας τα έκαναν Ζέπελιν με το γατί. Δεν υπάρχει πόστ που να μήν έχει ποστάρει απο κάτω κάθε ζωντοχήρα single mother για το χαμένο γατί. Εντάξει, πονέσατε (ψηφιακά παντα), πάμε παρακάτω.
 
Top