Delphic Air

Ως γραφίστας , θεωρω εξαιρετικά κακό το λογότυπο της εταιρίας το οποίο μου θύμισε clipart του Word 97. Δεν θέλω να είμαι κακοπροαίρετος αλλά η μπραντα αποτελεί το Α και το Ω ειδικά για μια νεοεισαχθεισα εταιρία στο χώρο.
Το λογότυπό της δεν μου πολύ αρέσει,και επίσης το αεροπλάνο της είναι "κουραμπιές".
Post automatically merged:

Αρκετά φιλόδοξα τα σχέδια του εσωτερικού. Ειδικά όταν υπάρχουν ήδη η A3 (κυρίως) αλλά και η GQ με την καθιερωμένη πελατεία τους.
Δοκίμασα να δω και καλά για κράτηση,αλλά μου βγάζει την ένδειξη 'οι κρατήσεις από 01/09 '
 
Σημερινό δημοσίευμα στο ch aviation αναφέρει ότι έχει προγραμματιστεί πτήσεις με 319.
 
[...]

Δοκίμασα να δω και καλά για κράτηση,αλλά μου βγάζει την ένδειξη 'οι κρατήσεις από 01/09
Γενικως γινεται ενας χαμουλης, αλλα ποτε δεν ηταν ετσι στα αεροπορικα δρωμενα της Ελλδας;

Παντως, σημερα, πριν λιγο, περασα μια βολτα απο την σελιδα (την οποια ειχα δει μονο απο το κινητο πριν μερικς εβδομαδες, και οπς και να εχει τσεκαρα να δω προορισμους κλπ, και δειχνει ως αεροδρομιο αναχωρησης μονο ΑΤΗ, αλλα κανενα αεροδρομιο προορισμου. Οποτε ουτε και η ενδρειξη που ανεφερες πιο πανω εχει αντικρυσμα. Ειπαμε.. Ελλαδιστανστανσταν.
 
Απορώ με όσους δεν ξέρουν αλλά το χειρότερο δεν ρωτάνε για να μάθουν. Ακόμη περισσότερο λυπάμαι όσους τρέχουν να προσληφθούν σε κάποιες τέτοιες εταιρείες. Επίσης αφού αγοράσουν το φέσι δεν το φοράνε γιατί ντρέπονται. Μόνο έτσι θα τους μάθει η αγορά και δεν θα τους πλησιάζει κανείς.
 
Γενικως γινεται ενας χαμουλης, αλλα ποτε δεν ηταν ετσι στα αεροπορικα δρωμενα της Ελλδας;

Παντως, σημερα, πριν λιγο, περασα μια βολτα απο την σελιδα (την οποια ειχα δει μονο απο το κινητο πριν μερικς εβδομαδες, και οπς και να εχει τσεκαρα να δω προορισμους κλπ, και δειχνει ως αεροδρομιο αναχωρησης μονο ΑΤΗ, αλλα κανενα αεροδρομιο προορισμου. Οποτε ουτε και η ενδρειξη που ανεφερες πιο πανω εχει αντικρυσμα. Ειπαμε.. Ελλαδιστανστανσταν.
Αυτό με το αεροδρόμιο αναχώρησης την Αθήνα,και χωρίς να έχει τους προορισμούς σε λίστα,όπως τις προηγούμενες ημέρες,το είδα κι εγώ Αυτό που καταλαβαίνω δυστυχώς είναι :η αρπαχτη η μάπα το καρπούζι.Οταν βγαίνεις και λες ότι είσαι νέα έταιρεια και θα κάνεις πτήσεις,και οι κρατήσεις από τότε,έχει περάσει το τότε και δεν βλέπεις τίποτα,τι καταλαβαίνεις αυτομάτως? Ότι είναι μουφα η φάση Μακάρι να βγω ψεύτης,και να δούμε όντως στην αγορά,και τρίτη έταιρεια,για να δούμε....
 
Παρόλο που διαφωνούμε ενίοτε με τον φίλο μου CHRISTOS55, συμφωνώ απόλυτα εν προκειμένω στο παρόν θέμα, καθότι έχω κι εγώ την απορία πως καταφέρνουν να παίρνουν άδειες λειτουργίας νέες εταιρίες που εμφανίζονται αρκετά χρόνια πλέον στην αγορά με βαρύγδουπες ονομασίες , υποσχόμενες εκπληκτικές υπηρεσίες κλπ , με αποτέλεσμα σύντομα να εξαφανίζονται αφήνοντας πίσω τους κυρίως αρκετούς ανέργους.

Ας ελπίσουμε η συγκεκριμένη Delphic Air να έχει πάρει το Χρησμό από τη Πυθία που επικοινωνούσε με το Θεό, αφού οι Δελφοί ήταν ο Ομφαλός της Γης καθότι εκεί συναντήθηκαν οι δυο αετοί του Δία και να αποτελέσει την εξαίρεση, για να πάνε όλα καλά!
 
έχω κι εγώ την απορία πως καταφέρνουν να παίρνουν άδειες λειτουργίας νέες εταιρίες που εμφανίζονται αρκετά χρόνια πλέον στην αγορά με βαρύγδουπες ονομασίες , υποσχόμενες εκπληκτικές υπηρεσίες κλπ , με αποτέλεσμα σύντομα να εξαφανίζονται αφήνοντας πίσω τους κυρίως αρκετούς ανέργους.
Μπορεί κάποιος να πάρει AOC, στην περίπτωση αυτή εξετάζεται μεταξύ πολλών άλλων η επάρκεια κεφαλαίων για τα πρώτα βήματα και η ασφαλιστική κάλυψη, όμως δεν εξετάζεται αν είναι βιώσιμο το business model.

Ακόμα και η επάρκεια κεφαλαίων εξετάζεται τυπικά. Θυμόσαστε εκείνον τον Σάκη με τους κάδους απορριμμάτων που έφτιαξε πολυδιαφημισμένη αεροπορική εταιρεία με κεφάλαιο 300.000 ευρώ, το οποίο δήθεν αύξησε κατά 700.000 ευρώ με την απόκτηση AOC, έβγαλε πρόγραμμα για 30 προορισμούς με στόλο 4xERJ-145, έφερε τον Πατριάρχη για να τον ευλογήσει, κλπ? Για τον οποίο στην φάση της εκκίνησης έπεφτε και σχετική απαγόρευση αναφοράς πληροφοριών στο παρόν forum? Και, όπως ήταν αναμενόμενο, βούλιαξε?

Αφού αυτός, γιατί όχι και εγώ? 300 χιλιάρικα νομίζω τα έχω!
 
Πέρασε (και χάθηκε) η θερινή σεζόν και το site ανανεώθηκε. Τώρα δείχνει χειμερινούς προορισμούς (LJU παρέμεινε, προστέθηκε το RVN και η VIE), σε φωτογραφίες τίγκα στο χιόνι (εγώ που τις βλέπω αγχώνοναι και σκέφτομαι πως θα αποκλειστώ εκεί και θα ψάχνω τη Δελφική να μου πει γιατί ακυρώθηκε η πτήση μου).

Το ότι υπάρχει και Delphic Cargo εσείς το ξέρατε;
 
Θέλει δουλειά το site ακόμα. Με λίγη περιήγηση βλέπει κανείς λάθη και παραλείψεις. Στον στόλο πλέον δεν υπάρχει τίποτα αν και οι πληροφορίες μου λένε για ένα Α319 στα σκαριά με κρατημένο SX- νηολόγιο στην ΥΠΑ. Τον τύπο αεροσκάφους στη σελίδα του cargo, A333-200P2F, το αφήνω ασχολίαστο!!!
Εντύπωση μου προκαλούν τα περιφερειακά γραφεία πωλήσεων με γραφεία στο... Μακάο το Hong Kong και την Ταϊβάν (με την ίδια όμως διεύθυνση με την Κίνα και τα τέσσερα) αλλά και τη λάθος σημαία του Βελγίου.

Θέλει λίγο προσοχή το site ειδικά μιας αεροπορικής εταιρίας. Τέτοιες λεπτομέρειες δεν προδίδουν αισιοδοξία. Μακάρι να είναι μόνο η αρχή...
 
Top