2109666666

• Thread starter Thread starter milou
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν είναι έτσι! Η χρέωση είναι αστική. Αυτό ωφελεί αυτούς που καλούν από επαρχία και συνδέεονται με την Αθήνα ώστε να χρεώνονται αστική κλήση και η ΟΑ να χρεώνεται το υπόλοιπο μέρος. Αν περίμενες 5 λεπτά, χρεώθηκες για μία αστική κλήση 5 λεπτών κ.ο.κ.

nohh! Enoo pos me ton paroxea pou exv (den leo onoma gia na mhn kano kai diafhmish!!!) ta yperastika kai ta astika mou xreonontai oso 1 astikh monada pera apo thn diarkeia!(kalesa to 210...) Etsi eipa na testaro thn Olympic Airlines!!!

Pantos re paidia vrisko arketa voliko to systhma ths aegean eidika gia autous pou taksideoun gia epaggelmatikous logous kai den paizoun poly me tis hmeromhnies...

@xristos
λαθος εκανα...νομισα πως οντως ειχε σχεση με την προηγουμενη πτηση...
και συγνωμη για το off topic...

Σήμερα το πρωί κατά τις 10.30 αναμονή 5 λεπτά για τις κρατήσεις εσωτερικού :P

aakunz":3fuj7o7n said:
Γνωστό το πρόβλημα και απαράδεκτη κατάσταση, κυρίως σε περιόδους με υψηλή επιβατική κίνηση (τριήμερα κ.λπ) και ολιγομελείς βάρδιες. Και το κακό είναι ότι δεν έχεις εναλλακτική λύση (ίντερνετ: ας γελάσω!) Η δε Α3, αν κάνεις κράτηση τηλεφωνικά και μετά πας να αγοράσεις το εισιτήριο από τα γραφεία τους ή το πληρώσεις με κάρτα μεσω τηλεφώνου, σε χρεώνει 6 ευρώ έξτρα.

Αν και λιγο αργα η απαντηση μου, δεν ισχυει τετοια χρεωση. Τουλαχιστον οσες φορες εχω κλεισει μεσω τηλεφωνου πληρωσα την ιδια τιμη με αυτη που μου εβγαζε το e-ticket.

Nrg":ulttrkmb said:
aakunz":ulttrkmb said:
Γνωστό το πρόβλημα και απαράδεκτη κατάσταση, κυρίως σε περιόδους με υψηλή επιβατική κίνηση (τριήμερα κ.λπ) και ολιγομελείς βάρδιες. Και το κακό είναι ότι δεν έχεις εναλλακτική λύση (ίντερνετ: ας γελάσω!) Η δε Α3, αν κάνεις κράτηση τηλεφωνικά και μετά πας να αγοράσεις το εισιτήριο από τα γραφεία τους ή το πληρώσεις με κάρτα μεσω τηλεφώνου, σε χρεώνει 6 ευρώ έξτρα.

Αν και λιγο αργα η απαντηση μου, δεν ισχυει τετοια χρεωση. Τουλαχιστον οσες φορες εχω κλεισει μεσω τηλεφωνου πληρωσα την ιδια τιμη με αυτη που μου εβγαζε το e-ticket.

Από 1η Μαρτίου. Έχω και το φαξ που μας έστειλαν...

τηλεφωνικες υπηρεσιες ΟΑ

προσπαθω εδω και μερες να αλλαξω μια πτηση, μεσω τηλεφωνου. σημερα ξεκινησα οπλισμενος με πολλη υπομονη αλλα αυτη εξαντληθηκε περιπου στα 45 λεπτα. τις προηγουμενες αποπειρες μου σε καμμια περιπτωση δεν περιμενα λιγοτερο απο 25 λεπτα, αλλα βλεπω οτι η προσπαθεια ειναι ματαιη.
προσπαθησα επισης απο το web αλλα το manage my booking περιοριζεται στην αλλαγη γευματος και αριθμου icarus λες και αυτα ειναι τα σημαντικα που θα μπει να αλλαξει καποιος online...
και ερωτω. καποιος που δεν εχει προσβαση ιτνερνετ και δε μπορει να περασει απο τα εκδοτηρια μεχρι τις 16.00 που κλεινουν, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ μπορει να αγορασει η να αλλαξει μια κρατηση του εκτος απο το τηλεφωνο? και γιατι αυτο δεν το σηκωνει κανενας???
η, ποσες ΩΡΕΣ χρειαζεται να περιμενει για να μιλησει με το τμημα κρατησεων?
η τελος, (μιας και ζουμε στο Ελλαντα) υπαρχει κανενα τσατσοτηλεφωνο, γνωστος-γνωστου κτλ μηπως και καταφερω να υποχρεωθω σε καποιον για να κανω μια απλη αλλαγη εισητηριου?
ευχαριστω

Re: τηλεφωνικες υπηρεσιες ΟΑ

Παρότι πάντα εξυπηρετούμαι από το 9666666, ίσως να βοηθούσε αν δοκίμαζες κάποιο γραφείο των ΟΑ;

Re: τηλεφωνικες υπηρεσιες ΟΑ

μάταιος κόπος, εχθές περίμενα πάνω από ένα τέταρτο και δεν το σήκωσε κανένας...

Μάλλον έτυχε (είναι και η μέρα!! φωτιές παντού) Συνήθως όταν παίρνω το απαντάνε αμέσως! (Στην Α3 είανι που περιμένω κανά μισάωρα μέσα στο νερό!)Σήμερα πάντως εγώ που ήθελα να ρωτήσω κάτι για μια κράτηση μου στο internet επικοινώνησα με το γραφείο αεροδρομίου της Κω και με εξυπηρέτησαν αμέσως!

Αν πάρεις τηλέφωνο στο 801-11-44444 σε συνδέει με το πλησιέστερο σε εσένα ανοικτό γραφείο τους. Αν αυτό είναι κλειστό, τότε σε συνδέει με το τμήμα κρατήσεων στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο.