A380

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πούλησε το 20% η ΒΑΕ

Από το in.gr

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=746448&lngDtrID=251

"Ο ευρωπαϊκός αεροδιαστημικός όμιλος EADS απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της αεροναυπηγικής εταιρείας Airbus, αγοράζοντας το 20% των μετοχών που κατείχε η βρετανική ΒΑΕ Systems..."

Και την Ναυτεμπορική:

http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 252196.htm

"... ο κυβερνήτης της Κάτω Σαξονίας δήλωσε χθες ότι τα 16 ομόσπονδα γερμανικά κρατίδια μπορεί να αγοράσουν μερίδιο από το ευρωπαϊκό αεροπορικό κονσόρτσιουμ."

Emirates

Από τη Ναυτεμπορική:

Emirates: Αναβολή σχεδίων αλλαγής της παραγγελίας των Α340 με τα Α380

http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 252725.htm

Η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να μισθώσει πέντε Boeing 777-300ER για να καλύψει το έλλειμμα της δυναμικότητας που προκύπτει με την καθυστέρηση του Α380...

Λονδίνο

Το 2013 αναμένεται να παραδοθούν τα έξι Airbus A380 στην αεροπορική Virgin Atlantic. Η σχετική ανακοίνωση έγινε την Πέμπτη από την κατασκευάστρια εταιρεία με την επισήμανση ότι πρόκειται για αμοιβαία συμφωνία των δύο πλευρών.
news.in.gr

se 7 xronia ta newtera gia tin virgin...

oso paei ginetai kai pio makrino

Πολύ κακομούτσουνο και άσχημο, αλλά μια μεγάλη αεροπορική ανάπτυξη..
Είναι ανάγκη για τόσο μεγάλα αεροσκάφη... Δεν ξέρω αν συμφέρει τις εταιρείες οικονομικά , ξέρω όμως ότι θα χαθούν περισσότερες συνδέσεις με τους προορισμούς μέσα στη μέρα , και οι ανταποκρίσεις θα είναι χειρότερες.

antonis_athens":22xuhl03 said:
Πολύ κακομούτσουνο και άσχημο, αλλά μια μεγάλη αεροπορική ανάπτυξη..
Είναι ανάγκη για τόσο μεγάλα αεροσκάφη... Δεν ξέρω αν συμφέρει τις εταιρείες οικονομικά , ξέρω όμως ότι θα χαθούν περισσότερες συνδέσεις με τους προορισμούς μέσα στη μέρα , και οι ανταποκρίσεις θα είναι χειρότερες.
νομιζω πως δεν θα υπαρξει προβλημα..... ο σκοπος του 380 ειναι να αντικαταστησει το 747 και 340 ισως... οποτε η μεγενθυση δεν ειναι τραγικη... και αν παρουμε υπ'οψιν μας την αυξηση της ζητησης στις αερομεταφορες που παραηρειται σε ολο τον αναπτυγμενο κοσμο (εκτος απο την ελλαδα που ακομα αεροπλανο σημαινει φαγητο, ποτο και καμπερνε του 820..) τοτε θα καταλαβουμε πως το 380 ειναι απλως αρκετα μεγαλο και οχι πολυ μεγαλο...

επιπλεον ας σκεφτουμε τι θα γινει και στην ασια τωρα που σιγα σιγα αρχιζουν να ξυπνανε.... πιστευω πως εκει σε μερικα χρονια το 320 θα το αντικαταστησουν με 350....ηδη στην ευρωπη υπαρχουν εταιριες που σε δρομολογια που παραδοσιακα εκτελουντταν με 737 επιλεγουν να τα εκτελουν με 757 διοτι τους συμφερει περισσοτερο...(jet2.com)

Pisina tha exei??:lol:
Pragmatiko "Iptameno Karavi"..
Kai mia erotisi..
Apo posa atoma tha apoteleitai to pliroma?

Η τελευταία δοκιμαστική 15-ωρη πτήση με αληθινούς επιβάτες, απαριθμούσε 474 επιβάτες και 20 άτομα πλήρωμα.

To periodiko PAPER tis Hmerisias simera parousiazi ta 5 thavmata tou texno-kosmou. Mesa se afta lipon ine kai to A380.

Simfona me to arthro to A380 tha metaferi 1900!!!!!!!!!!!!!!!!! epivates stous 2 orofous tou!

Tha milane vevea gia tin giaponeziki ekdoxi (no-kareklaki) opou oi epivates kathonte sto patoma. Ara den pezi rolo to seat pitch ktl.

Το διάβασα και εγώ και εκνευρίστηκα απίστευτα. Το είδαν μεγάλο και νομίζουν ότι παίρνει περισσότερους και από το BlueStar 2, με φουλ θερινό πρωτόκολλο. Απορώ πού τις βρίσκουν τις πηγές για τα ρεπορτάζ τους.