A380

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Υπήρχαν test pilots στην Boeing που δεν είχαν πάρει rating να πετάξουν το 777-200LR ενώ είχαν rating για την υπάρχουσα σειρά 777.

Νομίζω αυτό εννοεί ο πιλοτ767. Επειδή κάποιος έχει ratings για διάφορους τύπουν δεν μπορεί "έτσι απλά" να πιάσει τα χειριστήρια (Sticks έστω) και να κάνει μια "βόλτα"

c

Αυτο ακριβως εννοουσα φιλε wd002,ΤΟGA το οτι ο τραβολτα ειναι πιλοτος το ξερω οπως επισης και το type rating se 747 δε μου λεει κατι,20.000ευρω περιπου στοιχιζει αν για σενα ειναι πολλα για τον τζον ειναι χαρτζιλικι),type ratining under 100 hours δεν σημαινει τιποτα :wink:,να μου λεγες εχει το παλικαρι 5-10.000 ωρες στο 747 να πω ενταξει ειχε εμπειρια και του δωσαν λιγο και το 380 να το δοκιμασει αλλα δεν μπορω να δεκτω οτι επειδη ειναι φιρμα του εδωσαν στο χερι τετοιο αεροπλανο(οποιοδοιποτε δηλαδη).Αν ηταν ενας απλως κυβερνητης(εμπειρος κιολας)που να μην ειχε περασει απο το χολιγουντ θα σας ελεγα τι θα του διναν στο χερι.. :lol:

Κι ομως ο κυριος αυτος εχει 5000 ωρες πτησης, πολλες απο αυτες σε τζετ.

Κανείς δεν είπε το αντίθετο. Δεν έχει όπως type rating σε Α380. Τι να γίνει δηλαδη? Με αυτό το σκεπτικό, οι πιλότοι που μεταπηδούν απο 767 σε Α340 δεν χρειάζονται εκπαίδευση καν, απλά πιάνουν το stick. Αεροπλάνο το ένα, αεροπλάνο και το άλλο. Σωστά? η μάλλον όχι?

Πολυ συχνα πιλοτοι απο εταιρειες που ενδιαφερονται για αεροπλανα, δημοσιογραφοι πιλοτοι, η και διασημοι πιλοτοι , για λογους δημοσιων σχεσεων μπορουν να πεταξουν νεα αεροπλανα.
Να ειστε σιγουροι οτι διπλα τους ειναι οτι καλυτερο εχει η Αιρμπας σε χειριστες. Κανενα προβλημα δεν βλεπω με αυτο.

Aν δεν μπορουν οι test pilots φανταζομαι τουσ <<κοινους>> πιλοτους που θα το στουκαρουν :twisted:

Συμφωνα με δημοσιευμα της Le Figaro ο μυστηριωδης αγοραστης ενος Α380 VIP του οποιου η παραγγελια εγινε κατα τη διαρκεια του φετινου Paris Air Show, ειναι ο γνωστος για τις σπαταλες του...προεδρος της Τσελσι ''Ρομαν Αμπραμοβιτς''...

Εδω το σχετικο αρθρο
http://uk.news.yahoo.com/afp/20070905/t ... b55_1.html

Λετε η ομαδα της Τσελσι να ταξιδευει με αυτο για τους εκτος εδρας αγωνες στο C.L. ? :lol: :lol: