ADSL στην Ελλάδα (LOL)

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε και εμείς στη μικρή χωρίτσα που λέγεται Ελλάδα...

Προφανώς δε γινόταν ξαφνικά να έχουμε τις υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης άλλων χωρών(μη θυμηθούμε τον ΟΤΕ που ήθελε πρώτα να "τελειώσει" με τις πόρτες ISDN και μετά να δώσει DSL), και ίσως να μην τις έχουμε για καιρό ακόμα μιας και αρκετός κόσμος αγνοεί την έννοια των τεχνολογιών xDSL

Κάποτε υπήρχε μόνο ΟΤΕ, τώρα έχουμε και forthnet,vivodi,hol,altec,tellas κλπ

Το καλό είναι πως με στοιχεία της Global Broadband Statistics, η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη χώρα στο DSL για το δεύτερο τρίμηνο του 2006 ήταν η Ελλάδα (με αύξηση 44%, ακολουθούν Ινδία με 40% και Ν.Αφρικη 24%).

pantos paides edo kai merikes meres pou metakomisa -elpizo gia monima kai ochi gia merikous mines opos einai o schediasmos- den eicha ouden provlima

i grammi mesa se dio ergasimes 1024 kai ola auta apo ton OTE.... kai oloi oi gnostoi edo me forthnet kai den simazeuete trechoun akoma...

Για λογους κατινιας του ΟΤΕ: Καθυστερωντας τον ανταγωνισμο (ειναι δικο του δικτυο) ο κοσμος αγανακτει, και καταληγει στα σαγονια του καρχαρια! Ειναι αυτα που λεγαμε περι ανταγωωνισμου και τους "αγραφτους κανονες" που ισχυουνε στην Ελλαδα! IT's a shame!

Ότι ισχύει για τον ΟΤΕ στην Ελλάδα ισχύει και σε άλλες χώρες (εδώ Γερμανία μιας και το ζω κάθε μέρα μέσα από τη δουλειά μου). Να σου λέει ο πελάτης ότι περιμένει για τρίτη φορά την τεχνικό και να σου λέει ο τεχνικό μα εγώ πήγα και δεν ήταν κανείς εκεί... Παντού τα ίδια.

Θα σε δω Στέφο μου, αν τύχει και έχεις βλάβη στην Alice σου ... δε σου το εύχομαι. Κάπου εδώ έγινα όμως off topic

an sas tichei kati stin teleos pantos stilte kana PM mpas kai kanoume tipota :wink:

btw stefo to diktio den anoikei ston OTE.... einai idioktisia tou ellinikou kratous kai tipika kai ousiastika. aplos tin diachirisi tou tin echei ksechoristo komati pou proilthe kai stelechothika apo ton OTE.

to provlima me tis alles eteries einai oti oi mones ependiseis pou echoun kanei einai se diafimiseis kai sto na stelnoun akaliptes epitages... gia na "kalipsoun" ta chrostoumena...

kai logo ton ependiseon oti paparia ginei fteei o OTE...ase giati teleutea echo alaksei polles gnomes... -i gnomi oti o OTE paramenei ena "kokino spiti" den echei allaksei....apla einai pio simazemeno magazi kai me ntavatzi...se antithesei me tous allous pou fovountai min akrivinei kai allo to petreleo kai anevasei sta ipsi tin timi tis vazelinis-

Ps sorry pou ginomai ekseretika kaustikos/eironikos alla kalitero paradeigma den mporousa na doso

ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ;

Μόλις μου το έστειλε ένας φίλος από το Μπακού. Με το παρακάτω λίνκ, η Türk Telekom σας δείχνει ποιά είναι η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας. Μπορεί να υπάρχει και σε ελληνικές ιστοσελίδες, απλά μου άρεσε και σας το αναφέρω!

http://speedtest.ttnet.net.tr/