ADSL στην Ελλάδα (LOL)

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
εγω ακομα δεν εχω, μεχρι 24 μου ειπε ο πΟΤΕ

adsl

ούτε σε μένα στο Ηράκλειο άλαξε κάτι

Εμένα στη σύνδεσή μου στην Αθήνα το έχουν αναβαθμίσει από το καλοκαίρι (προφανώς με είχαν στο πιλοτικό πρόγραμμα) και μάλιστα από 384 με αναβάθμισαν όλως περιέργως σε 1024/256 και όχι 768/192. Και έχω ακούσει ότι το έχουν κάνει αυτό και σε άλλους, μάλιστα. Και στα Γιάννενα έχει διπλασιαστεί, αλλά εδώ η σύνδεση έγινε 768/192 όπως έπρεπε.

το κερατο μου. εδω στο ολυμπιακο χωριο ακομα τπτ. γμτ

Επιτέλους το εντόπισα στη σελίδα του ΟΤΕ.

http://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=275&hop=h

Πατήστε παραπάνω και μόλις φορτώσει η σελίδα στο κάτω μέρος πατήστε στο

Δείτε αν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση ταχύτητας ADSL πρόσβασης στην περιοχή σας

Το θέμα είναι τί έχει κάνει ο ΟΤΕ στη περιοχή σας.Αν ο ISP σας, σας έχει αναβαθμίσει το πακέτο σας πρέπει να περιμένετε και απο τον ΟΤΕ να αναβαθμίσει τα κέντρα DSL στην περιοχή σας.

Το λινκ σου Θανάση (ευχαριστούμε) μου επιβεβαίωσε ότι έβλεπα και στο pc...στιλλ γουέτινγκ...

OK, απο το λινκ κ εγω ειδα οτι μαλλον εεεεχω ακομα χρονο για την αναβαθμιση. (α ρε Περιστερι αμοιρο....σε ολα ουραγος!).
Θα ρωτησω το αλλο, ομως: εφ΄οσον η φορθνετ το ξερει οτι αργουν να γινουν οι αναβαθμισεις (θεωρω οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην το γνωριζουν), τοτε τι πανε και υποσχονται στους πελατες τους "15 Σεπτεμβριου"??? Τοση ελλειψη μπεσας, πια? Και, ναι, παλι με τη φορθνετ τα βαζω, γιαιτ -οπως εχω πει κ στην αρχη αυτου του τοπικ- αυτους πληρωσα, οχι τον ΟΤΕ.

egw entelws periergws eixa 1024 apo teli aygoustou. stin arxi nomiza oti kanane lathos, alla kapou arxes aygoustou diavasa gia tin ananewsi kai mpika sto klima

eyxtyxws to kentro tis athinas to anavathmisan grigora
(san ithelan as min to ekanan .... :twisted: )

Αδερφια απο σημερα , και εγω εδω στο ακριτικο ΚΙΑΤΟ :D με ADSL 768 και παροχο την ΟΤΕΝΕΤ :D (Καλαααα μιλαμε για το σερφινγκ !!!)

Το ίδιο έπαθα και εγώ εδώ στη Δράμα!! :D