ADSL στην Ελλάδα (LOL)

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
FRESH newz

16Mbit connexxxxion...

:banana:

Η με τον πονο μας παιζεις, η σόου οφ κανεις...

Either way, :bash: :lol:

Μόλις τώρα... διπλασιάστηκε και η δικιά μου.
Μάλλον είχα μείνει τελευταίος? :roll: :x

xristos":1xx9iiz3 said:
Μόλις τώρα... διπλασιάστηκε και η δικιά μου.
Μάλλον είχα μείνει τελευταίος? :roll: :x

Οχι, ακομα. εδω στο Olympic Village σημερα διπλασιαστηκε

Ρε παιδια, οταν λετε οτι διπλασιαστηκε.. Τι ειχατε? ;) Πειτε καλυτερα ποσο εγινε για να μη παθουμε κανα σοκ.. ;)

makedonas":26kdy2hq said:
Ρε παιδια, οταν λετε οτι διπλασιαστηκε.. Τι ειχατε? ;) Πειτε καλυτερα ποσο εγινε για να μη παθουμε κανα σοκ.. ;)

256, 384 άντε 512...

Αλλά μας το είπες μία, μαςτο είπες δύο, μας το είπες τρεις, μας το είπες χίλιες δεκατρείς...
Μία φορά είναι το αστείο... Εσύ είσαι στη γερμανία, εμείς είμαστε στο ελλάντα...πως να το κάνουμε δηλαδή :wink:

Προσωπική μου γνώμη είναι πως για οικιακή χρήση ταχύτητες της τάξης του 1 και 2 MBps είναι υπέρ του δέοντος αρκετές. Το πρόβλημα είναι οι τιμές...

Το βασικο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει (σοβαρος) ανταγωνισμος.. Διοτι οπου υπαρχει ανταγωνισμος πεφτουνε οι τιμες!! Ας ειναι καλα η νομοθεσια.. Η ΕΕ θα επρεπε να ριξει μερικες καμπανες.. ;)

jerry":3efovmia said:
[
Προσωπική μου γνώμη είναι πως για οικιακή χρήση ταχύτητες της τάξης του 1 και 2 MBps είναι υπέρ του δέοντος αρκετές. Το πρόβλημα είναι οι τιμές...
οχι απλως αρκετες...και γρηγορες θα τις ελεγα....εκτος και αν σκοπο στη ζωη σου εχεις να κατεβασεις οτι κινειται.....

Για οικιακή χρήση με έναν άντε δύο υπολογιστές με 2 Mbit/sec είσαι οκ. Αν έχεις περισσότερους υπολογιστές σε μια σύνδεση ή κάνεις και Voice Over IP ή ενδιαφέρεσαι για IPTV, τότε χρειάζεσαι σύνδεση με μεγάλο upload και download.

Αλλά πάντα βλέπεις και τις τιμές. Στις χώρες της Σκανδιναβίας έχουν ταχύτητες έως και 50 Mbit/sec σε τιμές που στην Ελλάδα έχεις μια 1024 σύνδεση. Σε αυτήν την περίπτωση δεν σε ενδιαφέρει αν το χρειάζεσαι ή όχι ... :)