SuperTrunksZ
Low-Cost-Class-Member
- YAHOO
- billmatch2000@yahoo.gr
Παιδιά,αφήστε τα,όσον αφορά τις ταχύτητες ενεργοποίησης εδώ στο Ελλαδιστάν,μαύρο χάλι...Εμένα αφού κλείσανε οι 15 εργάσιμες μέρες με παίρνουν τηλέφωνο από βιβόντι:
Βιβόντι:Γειά σας
Εγώ:Γειά σας
Β:Εχετε κάνει φορητότητα του τηλεφώνου σας;
Ε:Ναι,το έχω μεταφέρει απο Κουκάκι σε Ζωγράφου.
Β:Α,στην περιοχή απο τί τηλέφωνο ξεκινάει στην περιοχή σας;
Ε:775.....
Β:Α,ωραία.
Ε:Σε πόσες μέρες θα έχω το Ίντερνετ;
Β:Σε 15 εργάσιμες
Ε:ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;
Β:Μα ξέρετε,η φορητότητα μας τα χαλάει,γιατί πρέπει να φέρουμε σε άλλο dslam την γραμμη.
Ε:Μα καλά,δεν μπορούσατε να μου το πείτε απο την πρώτη μερα;Επρεπε να περάσει τόσος καιρός ώστε να χάσω τον χρόνο μου;
Β: Μα δεν ξέραμε ότι είχατε κάνει φορητότητα...τώρα το είδαμε,μιας και μας απέριψε την αίτηση ο ΟΤΕ.
Ε:Μα στην δήλωση έγραφα,μένω Ζωγράφου,και το τηλ μου ήταν 923......ΠΩΣ δεν ξέρατε ότι έχω φορητότητα;
Β:Ε,δεν μπορούμε να ξέρουμε που αντιστοιχεί καθε τηλέφωνο...
Ε:Μα εταιρία τηλεπικοινωνιών δεν είστε;
Β:Δεν λέει κάτι αυτό...
Ε:Μα...τι....πώς....(αφού έχω φορτώσει αρκετά)...Είναι σαν να μου λέτε πως ένας πιλότος αεροπλάνου δεν ξέρει αν το σκάφος του έχει 2 ή 4 κινητήρες....
Β:Δεν ξέρω τι ξέρει ένας πιλότος κύριε μου (με ειρωνικό ύφος) αλλά εμέις εδώ δε....
Ε:Καλά καλά γειά σας....(κλακ)
Οπότε όπως κατάλαβες φίλε 747 παντού ίδια είναι,άντε να βγάλεις άκρη...
Βιβόντι:Γειά σας
Εγώ:Γειά σας
Β:Εχετε κάνει φορητότητα του τηλεφώνου σας;
Ε:Ναι,το έχω μεταφέρει απο Κουκάκι σε Ζωγράφου.
Β:Α,στην περιοχή απο τί τηλέφωνο ξεκινάει στην περιοχή σας;
Ε:775.....
Β:Α,ωραία.
Ε:Σε πόσες μέρες θα έχω το Ίντερνετ;
Β:Σε 15 εργάσιμες
Ε:ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;
Β:Μα ξέρετε,η φορητότητα μας τα χαλάει,γιατί πρέπει να φέρουμε σε άλλο dslam την γραμμη.
Ε:Μα καλά,δεν μπορούσατε να μου το πείτε απο την πρώτη μερα;Επρεπε να περάσει τόσος καιρός ώστε να χάσω τον χρόνο μου;
Β: Μα δεν ξέραμε ότι είχατε κάνει φορητότητα...τώρα το είδαμε,μιας και μας απέριψε την αίτηση ο ΟΤΕ.
Ε:Μα στην δήλωση έγραφα,μένω Ζωγράφου,και το τηλ μου ήταν 923......ΠΩΣ δεν ξέρατε ότι έχω φορητότητα;
Β:Ε,δεν μπορούμε να ξέρουμε που αντιστοιχεί καθε τηλέφωνο...
Ε:Μα εταιρία τηλεπικοινωνιών δεν είστε;
Β:Δεν λέει κάτι αυτό...
Ε:Μα...τι....πώς....(αφού έχω φορτώσει αρκετά)...Είναι σαν να μου λέτε πως ένας πιλότος αεροπλάνου δεν ξέρει αν το σκάφος του έχει 2 ή 4 κινητήρες....
Β:Δεν ξέρω τι ξέρει ένας πιλότος κύριε μου (με ειρωνικό ύφος) αλλά εμέις εδώ δε....
Ε:Καλά καλά γειά σας....(κλακ)
Οπότε όπως κατάλαβες φίλε 747 παντού ίδια είναι,άντε να βγάλεις άκρη...