ADSL στην Ελλάδα (LOL)

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδιά,αφήστε τα,όσον αφορά τις ταχύτητες ενεργοποίησης εδώ στο Ελλαδιστάν,μαύρο χάλι...Εμένα αφού κλείσανε οι 15 εργάσιμες μέρες με παίρνουν τηλέφωνο από βιβόντι:

Βιβόντι:Γειά σας
Εγώ:Γειά σας
Β:Εχετε κάνει φορητότητα του τηλεφώνου σας;
Ε:Ναι,το έχω μεταφέρει απο Κουκάκι σε Ζωγράφου.
Β:Α,στην περιοχή απο τί τηλέφωνο ξεκινάει στην περιοχή σας;
Ε:775.....
Β:Α,ωραία.
Ε:Σε πόσες μέρες θα έχω το Ίντερνετ;
Β:Σε 15 εργάσιμες
Ε:ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;
Β:Μα ξέρετε,η φορητότητα μας τα χαλάει,γιατί πρέπει να φέρουμε σε άλλο dslam την γραμμη.
Ε:Μα καλά,δεν μπορούσατε να μου το πείτε απο την πρώτη μερα;Επρεπε να περάσει τόσος καιρός ώστε να χάσω τον χρόνο μου;
Β: Μα δεν ξέραμε ότι είχατε κάνει φορητότητα...τώρα το είδαμε,μιας και μας απέριψε την αίτηση ο ΟΤΕ.
Ε:Μα στην δήλωση έγραφα,μένω Ζωγράφου,και το τηλ μου ήταν 923......ΠΩΣ δεν ξέρατε ότι έχω φορητότητα;
Β:Ε,δεν μπορούμε να ξέρουμε που αντιστοιχεί καθε τηλέφωνο...
Ε:Μα εταιρία τηλεπικοινωνιών δεν είστε;
Β:Δεν λέει κάτι αυτό...
Ε:Μα...τι....πώς....(αφού έχω φορτώσει αρκετά)...Είναι σαν να μου λέτε πως ένας πιλότος αεροπλάνου δεν ξέρει αν το σκάφος του έχει 2 ή 4 κινητήρες....
Β:Δεν ξέρω τι ξέρει ένας πιλότος κύριε μου (με ειρωνικό ύφος) αλλά εμέις εδώ δε....
Ε:Καλά καλά γειά σας....(κλακ)

Οπότε όπως κατάλαβες φίλε 747 παντού ίδια είναι,άντε να βγάλεις άκρη...

Σήμερα:
Φόρθνετ: Καλή σας μέρα Κύριε Τάδε, σας τηλεφωνώ απο το τμήμα πωλήσεων, σχετικα με ένα email διαμαρτυρίας που στείλατε σ εμάς.
Εγώ: Ακούω.
Φ: Δυστυχώς δέν μπορώ να σας πώ κάτι άλλο. Το οτι είναι σε στάδιο τελκής επεξεργασίας απο τον ΟΤΕ ισχύει.
Ε: Πές μου κάτι καινούριο, γιατι ντάϊαλ-άπ έχω, δόξα τω θεώ, και το βλέπω σε τί στάδιο είναι.
Φ: Θα σας συμβούλευα να περιμένετε λίγες μέρες ακόμα. Πάντως άν θέλετε επιστροφή χρημάτων, γίνεται, και η διαδικασία είναι η μπλα μπλα μπλα μπλα μπουρου μπουρου μπουρου κλπ κλπ κλπ.
Ε: Να αλλα δέν μου απαντήσατε στο πιό βασικό. ΑΔΣΛ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ???
Φ: Δυστυχώς δέν μπορώ να σας πώ κάτι παραπάνω.
Ε: Συγνώμη, με κοροϊδεύετε?
Φ: Όχι, προς θεού, μήν το λέτε αυτό. Απλά, πιστεύω οτι αξίζει να περιμένετε λίγο ακόμα.
Ε: Τεσπα, επειδή είμαι στη δουλειά και πήζω τώρα, μπορω να σας βρώ αργότερα στο τηλ αυτό?
Φ: BEBAIΩΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ

Αργότερα, ήμουν 45 λεπτά στην αναμονή. Στο τέλος έκλεισα.

Η καραγκιοζιά σ όλο της το μεγαλείο. Να τα ζητήσω πίσω ρέ παιδιά, ή να τους ζαλίσω κι άλλο? Πραγματικά δέν ξέρω τί να κάνω, εφόσον απο μέρα σε μέρα (λέμε τώρα) μπορέι να έρθει η ενεργοποίηση...

Εγω από την μέχρι τώρα εμπειρία μού αν δεν ήταν μεγάλος μπελάς να κάνω σύνδεση σε άλλον (λήγει σε 20 μέρες αυτη που έχω) δεν θα το σκεφτόμουν! Είναι απαράδεκτοι!! Πάντως φίλος μου που έβαλε ASDL πριν 15 μέρες του ήρθε σε 5 μέρες! Με ΟΤΕ!

ένας φίλος μου και αυτός forthnet in a box εκανε απο αρχές οκτωβρίου και ήρθε τέλη φεβρουαρίου!!!!!1
εγω πάντως με το onDSL kit ειμαι αρκετα ευχαριστημένος, μεσα σε 5 μέρες το ενεργοπίησα. Με πετει εξω όμως τουλάχιστον 1 φορά τις 2 μέρες

Σεβενφορ, δεν μετακομιζεις απο Ελλαδα? Αλλου θα εισαι πιο γρηγορος (ADSL δεν ειναι ΠΑΝΤΑ ADSL!! ;) ) Ασε δλδ που αλλα αεροδρομια εχουνε πιο ενδιαφερουσα κινηση απο το ΕΛ-ΓΚΑΒ! ;) Πριν μετακομισεις ομως, απειλησε τους με νομικα βηματα, για αθετηση συμφωνιας! Πολλες φορες πιανει!! ;) 8)

Εγώ μάλλον είμαι από τους τυχερούς: ο ΟΤΕ στα Γιάννενα ήταν απόλυτα εξυπηρετικός, και παρά το ότι η γραμμή μου δεν είχε ακόμα τροποποιηθεί για να υποστηρίξει DSL, μέσα σε τέσσερις εργάσιμες μέρες είχα ADSL γραμμή.

ego apo tous kataeucharistimenous

mesa se 2 meres apo tote pou ekana tin aitisi stin otenet egine i energopiisi tis gramis...kai mechri -peripou mia week- na me enimerosi i otenet gia logon details eimoun me "dokimastikes"

milao gia new phili athens

Και ο άγιος φοβέρα θέλει...

12/05/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας (μετά απο ΠΟΛΥ κράξιμο όμως)
11/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
09/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
04/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
02/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
27/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
20/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
18/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
13/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
10/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
07/04/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ
04/04/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
04/04/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ
03/04/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Θα σας πώ το βράδυ εντυπώσεις, γιατι τώρα τίθεται θέμα ΑΝ τα 384 θα είναι όντως 384...

seven4seven":2ny8mixl said:
Και ο άγιος φοβέρα θέλει...

12/05/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας (μετά απο ΠΟΛΥ κράξιμο όμως)
11/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
09/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
04/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
02/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
27/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
20/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
18/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
13/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
10/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
07/04/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ
04/04/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
04/04/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ
03/04/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Θα σας πώ το βράδυ εντυπώσεις, γιατι τώρα τίθεται θέμα ΑΝ τα 384 θα είναι όντως 384...

ANTE RE FILE MPRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO KALO SERFARISMA :D :) :D :) :D ALLA META APO KAMIA EVDOMADA MPES ME THN PALIA SOY SINDESH GIA NA EKTIMHSIS............ :shock:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΓΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕ ΒΑΖΩ ADSL ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΙΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?
ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ....ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ