ADSL στην Ελλάδα (LOL)

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κακώς αγοράζετε ινεμπόξ και γενικώς πακέτα.

Η αίτηση στο 134 του ΟΤΕ κάνει τη γραμμή σας ADSL μέσα σε τρεις μέρες. Αν πάρεις πακέτο, ο ΟΤΕ σκόπιμα καθυστερεί την ενεργοποίηση (καψόνι) εκτός αν ειναι connex οπότε σε προωθεί.

Αλέξη, καλό σερφάρισμα και καλά αεροπορικά βίντεο να κατεβάζεις. Mε το emule φυσικά, στα torrent έχει ελάχιστα. Αν θες αναλυτική ενημέρωση παρε κανα τηλ.

Οι υπόλοιποι που το σκέφτεστε για ADSL: Κάντε αίτηση τηλεφωνικά στο 134. Ούτε χαρτια, ούτε φαξ (!!!! φαξ, είναι δυνατόν??!!!) ούτε καθυστέρηση. Αγοράστε την εξάμηνη-ετήσια συνδρομή που θα κρίνετε ότι συμφέρει (FORTHnet, HOL κλπ). Θα επιβαρυνθείτε επίσης με την αγορά ενός μόντεμ-ρούτερ. Αυτά που δίνουν τα πακέτα είναι για τα μπάζα. Μακριά από τα πακέτα, μόνο ταλαιπωρία προκαλούν.

Μέχρι τώρα, να μήν το ματιάσω, πηγαίνει κομμάτια!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένος, και ήδη συμπληρώνω πάνω απο GB σε αεροπορικά βίντεο. Καλό το μουλαράκι, αλλα χτές το βράδυ είχα μια έκπληξη. Κατέβαζα γύρω στις 11 ώρες το "Just planes - concorde AIr France" DVD, και όταν τελικά κατέβηκε (το πρώτο μου!) φωνάζω με καμάρι την αρραβωνιαστικιά μου να το δούμε. Και είδαμε μια τσόντα με κάτι άτακτες νοσοκόμες και πολύ ανήσυχους ασθενείς. :lol: (δέν ήξερα, δέ ρώταγα???)
Και στα comments που μου είπε ο ansarigi να κοιτάξω (Τάσο σόρυ για το τηλεφώνημα στη μία) δέν έλεγε κανείς άλλος οτι είναι τσόντα. Τέσπα...

(credits πάλι στον ansarigi για τη μυθική ερώτηση: "Toυλάχιστον η τσόντα είναι της προκοπής? :lol: :lol: :lol: )

Εύγε Αλέξη. Το επόμενο βήμα είναι τσόντες με αεροσυνοδούς.

Να κατεβάσεις το VLC media player, http://www.videolan.org/vlc/
Θα σου επιτρέπει να βλεπεις το αρχείο ενω κατεβαίνει. Μόλις φτάσει πχ στο 20%, πας στο φολντερ emule/temp/ και βρίσκεις το part αρχείο που αντιστοιχεί στο βίντεο που κατεβάζεις (αν κάνεις properties πάνω στο αρχείο που κατεβάζεις βλέπεις το προσωρινό του όνομα). Αν δεν φαίνεται στο 20% θα φανεί αργότερα.

Το ίδιο ισχύει και οταν κατεβαζεις torrents με τη διαφορά ότι εκεί απλώς επιλέγεις απ ευθείας το .avi ή το .mpeg

Πάντως και το ίδιο το emule δίνει δυνατότητα προεπισκόπησης του αρχείου ενώ κατεβαίνει (δεξί κλικ, κτλ.), εφόσον έχεις τουλάχιστον την αρχή του. :wink:

Χρήστο, δεν μπορώ να το ελέγξω αυτή τη στιγμή αλλά υποψιάζομαι ότι το emule απλώς καλεί τον windows media player ο οποίος έχει μία (αλλά περιορισμένη) ικανότητα preview. Το VLC (και άλλα παρόμοια προγράμματα) κάνουν καλύτερα τη δουλειά. Ο καθένας με τις δοκιμές του καταλήγει τι τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Οντως και το ηλ. μουλάρι έχει επιλογή preview,με την προυπόθεση να έχει κατέβει η αρχή και το τέλος.Αυτό μπορεις να το ρυθμίσεις στα options,δηλ. να κατεβάζει πρώτα την αρχή κα το τέλος ώστε να έχεις την δυνατότητα preview.Eπίσης στα options μπορείς να διαλέξεις κα τον player για το preview.Συνιστώ εναν πιο ελαφρύ player π.χ. BS Player.

StiV...

Vivodi DSL cube 512, 39E tin tetarti apo to plaisio (logo pagkosmias imeras tilepikoinwniwn) gia 3mini syndromi.

skopeyw na to parw, tilefwno ston ote leei oti yparxoun portes kai tilefwno stin vivodi leei mesa se 10 meres tha einai energopoiimeno.

SXOLIA????? PLZ?????????????

Mην τους πιστεύεις!!!Εμένα είναι στις 20 εργάσιμες (βιβόδι) και ακόμα να ενεργοποιηθεί.Βέβαια άν περνάει από το δίκτυο του πΟΤΕ η γραμμή σου και όχι της Βιβόδι θέλει γύρω στις 15 εργάσιμες

και εγω vivodi εχω (οχι στο δικτυο του οτε) και περιμενα μια αιωνιοτητα και μια μερα για να μου ερθει η γραμμη....χωρια που οταν τους ειπα πως θελω να πληρωνω με καρτα μου ειπαν πως ο μονοσ τροπος για να γινει αυτο ηταν να στειλω φαξ την καρτα μου μπροσ και πισω!!!!!! εινια τρελοι!!!!! σιγα μην δοσω στον καθε ασχετο την καρτα μου.....

Εγώ από σήμερα είμαι πλέον μέ ADSL (ConnX)

Χρειάστηκαν 12 (εργάσιμες) μέρες γιά την ενεργοποίηση + 4 μέρες μέχρι να επισκευαστή η βλάβη που προκλήθηκε στην τηλεφωνική γραμμή από την ενεργοποίηση,αλλά τώρα πάει ρολόϊ (390 και κάτι).Εγινε βέβαια και ένα "πεσιματάκι" κάπου 5 λεπτά,αλλά είπαμε...κάθε αρχή και δύσκολη.

Καί ούτω πως,μετά από 11 συναπτά έτη ενασχόλησης μέ το Internet,σήμερα γιά πρώτη φορά μίλησα ταυτοχρόνως ΚΑΙ στο τηλέφωνο (μέ κάλεσε ένας φίλος μου) χωρίς να χρειαστή να διακόψω την online session μου...