Aegean Cabin Crew

• Thread starter Thread starter lianakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τι είναι το FL300 και το FL350;

FL = flight level (επίπεδο πτήσης)
300= 30000 feet (πόδια)

Vla95":28u8vyiy said:
Καλησπέρα! Έχω πάει για συνέντευξη στην Aegean την Πέμπτη 18/02 (χθες), είχαμε προςωπικη συνέντευξη, ήμασταν 3 κορίτσια και μας ρωτούσαν διαφορά... Στο τέλος μας είπαν οτι όσες κοπέλες κάνουν για αυτη την θέση θα ενημερωθούν μέσα απο τηλεφωνική επικοινωνία... Μήπως έχουν πάρει τηλ σε κάποιες κοπέλες; Να μην περιμένω άδικα...
Ευχαριστω!
Καλησπερα σε όλους και απο εμενα!!!! Vla95 ημουν και εγω στη συνέντευξη 18/2 αλλα ακομα δε με εχουν ειδοποιησει... Ακομα περιμένουμε :) Αν εχουν ειδοποιησει καποιον πειτε μας παιδια!καλή επιτυχία εύχομαι σε ολους! :)

Αυτο με την προσωπικη συνεντευξη οπου ηντουσταν τρια κοριτσια,με ξεπερνα κατα πολυ.Μα, καλα,δεν κατανοειται οι διαχειριστες οτι οι επιπεδου "ΑΡΛΕΚΙΝ" αναρτησεις ειναι σαν τη μυγα μεσα στο γαλα μιας ιστοσελιδας με πραγματικα αξιολογο περιεχομενο και ποιοτητα;

Κορίτσια κανένα νέο απο σημερα;;

Εγώ σήμερα πήγα Γλυφάδα για καφέ και πέτυχα και μια πολύ ωραία μπλούζα με γιακά στα Ζάρα. Εσύ?

Παιδιά.. Από τα παιδιά που ήταν στο σημερινό interview-test, έχουν πάρει κάποιον τηλ για το αν περνάμε στην συνέντευξη αύριο..?

@skyfall απο'τι εχω καταλάβει εμάς δεν θα πάρουν )) για να μην έχουν πάρει τηλ μεχρι σημερα)

Ξερουμε μεχρι ποτε θα συνεχιστουν οι συνεντευξεις σε αθηνα; καλουνε ακομα;

Πρωτα σε περνανε απο interview test και μετα απο συνεντευξη? ποια η διαφορα τους?