Aegean Cabin Crew

• Thread starter Thread starter lianakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δε νομίζω πως συμφέρει κανέναν, να κλείσει αυτό το topic, γιατί απλούστατα θα ανοίξει αλλού με άλλον τίτλο.

H μόνη λύση είναι:
1) Να μην ξανακάνει προκύρηξη η Aegean
2) Nα κάνουν ένα whatsapp group οι wannabe να τα λένε μεταξύ του, από τη στιγμή που εδώ μέσα ΔΕΝ παίρνουν ΠΟΤΕ την απάντηση που θελουν
3) Κάποια στιγμή , η εθνική συγγραφεύς ροζ μυθιστορημάτων , να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο " Ιπτάμενοι πόθοι" ή " Μάνα μου έχω τατουάζ, ποτέ δε θα πετάξω".

Ποια είναι η εν λόγω συγγραφέας,αγαπητέ;Και πως θα ωφελούσε η συγγραφή ενός βιβλίου με αυτό το θέμα;

Δε θ' αναφέρω όνομα, διότι παίζουν και μυνήσεις για συκοφαντία κλπ κλπ.
Ένα τοιαύτο μυθιστόρημα, πέραν του ότι θα μπορούσε να γίνει μια τέλεια τηλεοπτική σειρά, αφεταίρου θα ήταν ένα τέλειο βοήθημα για τις εξετάσεις της Aegean. Οπότε, δε θα έγραφαν εδώ μέσα και το airliners.gr δε θα ήταν ποτέ ξανά το ίδιο.

Τόσο πολυ σας ενοχλεί ενα topic οπου κάποιοι (άνεργοι) συμφορουμιτες ρωτάνε για να μάθουν τι γινεται; Οσο επανηλειμμενα και να ρωτάνε, δικαίωμα τους.

Τα εχουμε ξαναπεί: όποιον δεν ενδιαφέρει ενα topic ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. Τελος. Κι εμενα παραπανω απο τα μισά topix αυτού του φόρουμ δεν μ´ ενδιαφέρουν , αλλα δεν ζητάω "να μαζευτούμε να τα κανουμε αναφορά".

Χαλαρώστε.

Οι θέσεις στην Αθήνα για τα μέλη πληρώματος θαλάμου επιβατών δεν έχουν καλυφθεί και βγάλανε νέα προκήρυξη?

Μπα,εγω νομιζω οτι συμπληρωθηκαν απλα το κανουν γιατι χαζι!
Παρεμπιμτοντως,αν δεν πρεπει να ενοχλει μερικους το περιεχομενο αυτου του ωραιου θεματος,δε θα πρεπει να ενοχλουν και να διαγραφονται και οι σχολιασμοι επι αυτου,αυτο ειναι το δικαιο.

Αν κρίνω από πληροφορίες από άτομα του χώρου καθώς και από τις απαντήσεις, σε αυτό εδώ του topic, το οποίο λατρεύω και θαυμάζω τους ανθρώπους, που δουλεύουν στις αερομεταφορές, με αγάπη για την αεροπορία.

α) Κάποια υποψήφια μέλη πήγαν μόνο «για την εμπειρία», παρά το ότι ήξεραν, ότι θα κοπούν.
β) Πολλά υποψήφια μέλη υπαναχώρησαν, όταν συνειδητοποίησαν ότι ΔΕΝ πρόκειται περί dream job με σταθερά ωράρια, σαββατοκύριακα, τριημεράκια, απολαβές, δωρεάν διανυκτερεύσεις στο εξωτερικό.
γ) Πολλά υποψήφια μέλη δε φάνηκε πως ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις του εργοδότη και απερρίφθησαν (συμπεριφορά, εμφάνιση, εκπαίδευση, επάρκεια σε ξένες γλώσσες κλπ).
δ) Κάποια υποψήφια μέλη έκαναν και άλλη δουλειά ή σπουδές και έκριναν πως ίσως δεν τα συνέφερε να την αφήσουν για μία εξάμηνη -αρχικά- σύμβαση.
ε) Κάποια υποψήφια μέλη δήλωσαν, ότι δε θα μπορούσαν να πάνε στη συνέντευξη παρά το ότι επελέγησαν, γιατί είχαν κανονίσει άλλα πράγματα (ταξίδια κλπ).

Και επαναλαμβάνω, χωρίς καμία δόση ειρωνείας ή σαρκασμού: Καλή επιτυχία σε όσους και όσες έχουν επίγνωση του τι πρόκειται να κάνουν και γι' αυτό το θέλουν, το επιδιώκουν και κάθησαν να διαβάσουν τα σχετικά topic, αντί να ζητάνε έτοιμες απαντήσεις.

Σας παρακαλώ, ας μην κοροϊδευόμαστε. Χθες πήγε κοπέλα που μιλούσε δύο ξένες γλώσσες κι είχε όλα τα κριτήρια για να περάσει και κόπηκε. Αντ' αυτού καλέσανε κάποια κοπέλα για συνέντευξη η οποία δεν ήξερε να γράψει το ντουλάπι στ' Αγγλικά.

Μάλλον τα κριτήρια είναι άλλα...