Aegean Cabin Crew

• Thread starter Thread starter lianakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
chris ap":2im3jyou said:
Καλησπέρα και από μένα!! Έστειλα βιογραφικό αρχές Ιανουαρίου με έδρα Αθήνα και ακόμα να δεχτώ τηλέφωνο.. Η απορία μου είναι αν θα γίνουν κι άλλες συνεντεύξεις γιατί το περιμένω πως και πως!! Αν ξέρει κάποιος/α ας με ενημερώσει..
Επίσης, είχα στείλει φωτογραφία διαβατηρίου σε αρχείο pdf, κανονικά ζητάνε ολόσωμη;

Ευχαριστώ πολυ!!!
Γεια σου κοριτσι!!κ εγω ειχα στειλει με εδρα θεσσαλονικη αρχες ιανουαριου κ δεν με εχουν ειδοποιησει,δεν γνωριζω την διαδικασια κ δεν μπορω να κανω κατι αλλο περα απο το να αναμενω.

Καλημέρα!

Αγγλικά και γαλλικά μιλάω.
Τα συνηθισμένα δηλαδή!

Καλη επιτυχία σε όλους!

Απλά εγώ δήλωσα γνώση αγγλικής πολύ καλή, ενώ γνωρίζω άλλες τρεις ξένες γλώσσες!! Ίσως τα αγγλικά τους ενδιαφέρουν περισσότερο!! Καλή αρχή!!!

Γεια σας. Ξερετε κατι για εδρα το Ηρακλειο; Εχουν παρει καμια τηλεφωνο;

Sylvia88":1qs547jb said:
Καλησπέρα είμαι και εγώ νέα στο forum. Έστειλα το βιογραφικό μου πριν μια βδομάδα για Αθήνα και Ρόδο όμως δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει δηλώσει βάση στη Ρόδο και να την έχουν ειδοποιήσει?
Ευχαριστώ πολύ! !!

καλησπερα Sylvia! και εγω εχω στειλει για αθηνα και για ροδο αν κ με ενδιαφερει περισσοτερο για ροδο αλλα ακομα δεν με εχουν παρει :cry: για αθηνα ειδα οτι εχουν ξεκινησει εκπαιδευση σε καποιο group και απογοητευτηκα λιγο.. ξερει κανενας αν για ροδο ειδοποιουν ξεχωριστα?

Απο οτι γνωριζω σε καθε βαση ειδοποιουν ξεχωριστα για συνεντευξεις. Αλλα μεχρις στιγμης εχουν ειδοποιησει μονο για βαση Αθηνα?

Γιαυτο ρωταω και εγω :?

Γεια σας δεσποινίδες , με τα σχόλια σας κάπως μπερδεύτηκαν . Υπάρχει καποια που την πήραν απο αθηνα για συνέντευξη ; Εμένα τίποτα ..

Εχουν παρει για αθηνα απλα παιρνουν σε group αποτι εχουμε καταλαβει..
Τωρα για θεσσαλονικη,ηρακλειο και ροδο τιποτα ακομα..μαλλον ειναι νωρις γιατι τα αεροδρομια αυτα δεν εχουν ακομα πτησεις. Αναμενουμε... :thx:

Eleanna o Lefteris 26 ρωτά αν συνεχίζονται οι συνεντεύξεις στην Αθήνα. Σε group έχει ξεκινήσει η εκπαίδευση των πρώτων ατόμων που προσλήφθηκαν. Λευτέρη δεν ξέρω αν γίνονται ακόμα συνεντεύξεις με βάση την Αθήνα. Όποιος μάθει κάτι ας μας ενημερώσει.