Aegean Cabin Crew

• Thread starter Thread starter lianakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Άντρες πήραν καθόλου ή μόνο κοπέλες ;

Σιγά μη ξαναπάω, μου φάνηκε αστεία και η συνέντευξη που ήμασταν σε ομάδες. Με 2 λεπτά καταλαβαίνουν αν είσαι καλός; Ξυπνήστε παιδιά. Τετάρτη και εχθές ενημερώθηκαν.

Εδώ και 3 σελίδες (τουλάχιστον) επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια. Αρκετά ως εδώ. Αν κάποιο μέλος έχει να πει κάτι νέο ας το παραθέσει. Παρόμοια posts θα διαγράφονται.

Oύτε ελευθερία λόγου δεν έχουμε στην Ελλάδα; Προσπαθούμε να ενημερωθούμε για τα αποτελέσματα και να ενημερώσουμε.

Αγαπητή Στέλλα, για μια ακόμα φορά με όλο τον σεβασμό, πρέπει να καταλάβεις κάτι, η δουλειά του recruiter είναι η εξής, στα δύο λεπτά (μιας και το είπες) να μπορεί να πάρει απόφαση το αν θα εργαστεις στην εταιρεία. Όχι μόνο στα δύο λεπτά, αλλά μόνο να σε κοιτάξει καταλαβαίνει τα πάντα, όχι μόνο αν σε κοιτάξει, αλλά μόνο να διαβάσει τα γραφόμενα σου και του οποιοδήποτε εδώ μέσα καταλαβαίνει τα πάντα. Δεν είναι ούτε γκουρού, ούτε έχει μαγικές ικανότητες, αυτή είναι η δουλειά του. Αρκετές φορές όταν περνάς συνέντευξη για ιπτάμενο προσωπικό, ανάμεσα στους δύο τρεις recruiters που έχεις μπροστά σου, ο ένας/μια είναι ο/η cabin crew manager. Και βέβαια έχουμε ελευθερία λόγου, όμως αυτό το φόρουμ δεν είναι για να δίνουν σημειώσεις και σκονακια οι wannabes.

Και να θυμάσαι, μερικοί χρήστες εδώ μέσα στην παρέα μας είναι recruiters, κράτα το μυστικό.

Καλησπέρα,
Είπατε καταλαβαίνει με ένα βλέμμα...σοβαρά; Θέλω απλά να τονίσω πως στο πανεπιστήμιο μάθαμε πως η δουλειά των τεςςαρων κυριων εχει μεγάλη βαρύτητα για την εκαστοτε εταιρία. Ανήκει στην διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και πιο συγκεκριμένα στην επιλογή προσωπικού,έχεις την ικανότητα να το κανεις καλά οταν έχεις σπουδάσει οικονομικά η διοίκηση επιχειρήσεων έλεος πια Προσκομίστε τα πτυχία σας κύριες μου όπως κάναμε και εμείς στις 25/2 και δεν περάσαμε ούτε καν απο συνέντευξη ενώ όλα τα προηγούμενα group πέρασαν ο νοών.....

Με την πρώτη ματιά δεν καταλαβαίνει ούτε ο θεός ο ίδιος, και αν υπήρχαν τέτοια διορατικά άτομα θα τα έβαζαν νομίζεις στη διαλογή πρόσκαιρης ιπτάμενης σταχτοπούτας ; Λοιπόν τις απόψεις μου της έγραψα παραπάνω, είναι πασιφανές πως σε ένα "forum" του οποίου ο διαχειριστής σε απειλεί με διαγραφή επαναλαμβανόμενων σχολίων, πάει να είναι forum. Δεν γνωρίζω ποιος-α είναι υπεύθυνος της σελίδας αυτής, απαιτώ όμως να με διαγράψει άμεσα, πράγμα που προσπάθησα να κάνω κι εγώ ανεπιτυχώς. Εκεί που δεν με σέβονται δεν έχω θέση, παρακαλώ απενεργοποιήστε το λογαριασμό μου !

Επαναλαμβάνετε συνέχεια οτι κάποιο χρήστες εδω ειναι recruiters, για ποιο λογο δεν μπορω να καταλάβω) απο την στιγμή που δεν πέρασαν κορίτσια, γιατι να τους νοιάζει αυτο;

GP707":2hnbnabm said:
Εδώ και 3 σελίδες (τουλάχιστον) επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια. Αρκετά ως εδώ. Αν κάποιο μέλος έχει να πει κάτι νέο ας το παραθέσει. Παρόμοια posts θα διαγράφονται.

Ωραίο forum :lol:
Μη νου κάνετε κατι τέτοιο, δεν θα το αντέξω :thx: :lol:

Δεν αντιλέγω ότι 2 λεπτά είναι μικρός χρόνος, όμως είναι αρκετός να καταλάβεις μερικά πράγματα για τον άλλο.

Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω ότι δεν παίρνω το μέρος κανενός, ούτε το λέω γιατί σκοπεύω να εργαστω στην Aegean ή σε άλλη ελληνική εταιρεία στο άμεσο μέλλον. Έχουν υψηλά στάνταρ (σχετικά με την επιλογή των χειριστών και η τσέπη μου δεν φτάνει για να τα καλύψει, οπότε θα επιλέξω άλλη εταιρεία με μικρότερες απαιτήσεις)

Όμως πρέπει να καταλάβουμε όλοι το εξής: όταν μια θέση την θέλουν 10, καλώς ή κακώς ένας θα την πάρει. Ανάλογα με την εξέταση και τα κριτήρια ετοιμαζόμαστε για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Πρόσφατα διάβασα κάτι σχετικά με τις υποτροφίες για χειριστές και έλεγε ότι αν δεν ακολουθήσεις κατά γράμμα όλες τις οδηγίες αποκλείεται να σε πάρουν, ακόμα και αν σου πουν να στείλεις το βιογραφικό σου εκτός φακέλου και το στείλεις μέσα σε φάκελο. Διότι απλά κανένας δε θέλει ένα χειριστή που αλλά του λένε και άλλα κάνει.

Όταν λοιπόν η εξέταση είναι 2 λεπτά ή 5 ή 10, όλα θα κριθούν σε λεπτομέρειες...

Και πόσος χρόνος να αφιερωθεί ? Εντός μερικών ωρών αν όχι και λιγότερο από μια ώρα θα έχει παρθεί από το πανεπιστήμιο η απόφαση για την λίστα υποψηφίων νέων καθηγητών. Μετά θα γίνει συνέλευση για την τελική πρόσληψη.

Είναι δυνατόν μια εταιρεία να αφιερώσει εξίσου πολύ χρόνο στην επιλογή του προσωπικού της ?

Και εδώ ας θυμηθούμε το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει σε κάθε δουλειά. Δεν είναι μόνο οι ιπτάμενοι που το έχετε αντιμετωπισει. Υπάρχουν παιδιά που έχουν τελειώσει πολυτεχνείο με άριστους βαθμούς με μεταπτυχιακό που απέτυχαν σε συνέντευξη σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα και δουλεύουν μέσα στην έρημο στην Αραβία, ενώ διαμένουν σε ένα κοντεινερ, αυτοί τι θα έπρεπε να πουν ? Οι περισσότεροι που είχαν τα προσόντα και απέτυχαν στεναχωρηθηκαν διότι χάσανε την ευκαιρία για μια ζωή καλύτερης ποιότητας αλλά δεν σταματάει εδώ. Έλαβαν μέρος και σε άλλες συνεντεύξεις και κατάφεραν έστω να πάνε στην έρημο. Εκεί μαζεύουν εφοδια (εμπειρία στη συγκεκριμένη περίπτωση) που θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν στην επόμενη συνέντευξη για ένα πιο πολιτισμένο περιβάλλον εργασίας. Μπορεί να έχασαν λόγω εμφάνισης ή κακού λόγου,αλλά με τα εφοδια τους την επόμενη φορά θα κερδίσουν.

Φιλικά πάντα, είναι η άποψη μου. Αλλά ίσως και να ισχύει, οπότε αν θέλετε να δουλέψετε σε μια συγκεκριμένη εταιρεία και δεν τα καταφέρατε για τον α ή β λόγο την πρώτη φορά, σκεφτείτε αυτό που λέω παραπάνω και ετοιμαστείτε για την επόμενη φορά.