Aegean Cabin Crew

Στο Ηράκλειο γίνεται.. Εμ,εγώ ναι θα παω!
 
Είναι για κλάματα τον τελευταίο καιρό οι αεροσυνοδοί της αιγαίου. Πριν δύο εβδομάδες στην πτήση Α3540 έριξε πάνω μου μια νεαρή αεροσυνοδός σχεδόν τον μισο χυμο που της ζήτησα, σε μια άλλη πτήση που πετούσε ένας συγγενής μου έπεσαν οι καραμέλες από το καλαθάκι που κρατούσε η αεροσυνοδός για να μοιράσει στον κόσμο καθώς και μέχρι το τέλος της πτήσης δεν τις μάζεψε καμία τους. Και λέω εγώ τώρα λες να ήτανε και στις δύο περιπτώσεις ανχομενές οι κοπέλες ή μήπως δεν έχουνε όρεξη να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Κάποτε χαιρόμουν που ταξίδευα με ελληνική εταιρεία πλέον κοιτάω να τις αποφευγώ λόγω τιμών και εξυπηρέτησης.
Πίστευω σύντομα να αλλάξουν κάποια πράγματα.
 
Σου ευχομαι να πεταξεις την επομενη φορα με την ryan τοτε οπου εκει θα βρεις φοβερο επιπεδο εξυπηρετησης...
 
airfly":3qk91faa said:
καλημερα!!ούτε εγώ έχω ειδοποιηθεί. .Έχω ανταλλάξει αριθμό με άλλη μια κοπέλα ..ακόμη κ εκείνη δεν μου έχει πει κάτι ούτε θετικό ούτε αρνητικό. .
Πηρα τηλ την πεμπτη κ μ ειπαν οτι να περιμενουμε μεχρι τις18/3 γτ δεν εχουν ολοκληρωθει η επιλογη ατομων ακομα
 
Δεν χρειάζεται να πετάξεις με την ryanair, υπαρχουν και άλλες σοβαρές αεροπορικεές εταιρίες ,αλλα μάλλον την αιγαίου και την ryanair γνωρίζεις
 
Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που ειδοποιήθηκε για εκπαίδευση από Θεσσαλονίκη;
 
Ilektra 04 πέρασες από συνέντευξη Θεσσαλονίκη; Υπήρχαν άτομα πολλά; Μήπως είπαν και για δεύτερο κύκλο συντευξεων;
 
Την ημέρα που ήμουν εγώ δεν ήμασταν πάρα πολλές κοπέλες. Βάζω μάξιμουμ 30. Πάντως, απ' ότι είδα εδώ στο φόρουμ, θα γινόταν και την επόμενη μέρα από αυτήν που πήγα εγώ συνεντεύξεις.
 
Παιδια κανεις απο Αθηνα>?
Εγω ελπιζω ακομα και περιμενω τηλ τους.....
 
Re: Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

Καλησπέρα κ από μένα! Μήπως ξέρει κανείς τι είδους συμβάσεις κάνει η Αιγαίου? Είδα κάπου ότι κάνουν εξάμηνες...Είναι αλήθεια? Ευχαριστώ!
 
Top