Aegean Charters

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα είδα στο rdrinfo.net το αεροσκάφος PH-AAX της Amsterdam Airlines με κωδικό όμως AEE4727.Το α/φος προσγειώθηκε στον Διαγόρα στις 16:45 περίπου.
Από αυτά που είδα στο rdrinfo.net είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ερχόταν από το TLV.
Ξέρει κανείς με ποιο καθεστώς έγινε η συγκεκριμένη πτήση;(wet lease υποθέτω)

Αυτό πάντως γίνεται όλο το καλοκαίρι.

Χτες στην Nantes μόλις έφτασα είδα ένα Α320 της Α3 να τροχοδρομεί και να απογειώνεται - το charter του marmara. Στο καπάκι επόμενη προσγείωση ήταν το MD της Viking Hellas και μετά από 5 λεπτά απογειώθηκε και ένα Α320 της ίδιας εταιρείας. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια συνεργασία ή αν η Α3 δεν έχει ικανότητα για διάθεση 2 Α320; Ή είναι άσχετα πακέτα;

Ενδιαφέρον πάντως που από τα 6-7 αεροσκάφη που υπήρχαν εκείνη την στιγμή τα 3 είχαν SeXy νηολόγιο 8) Με όλα τα regional CRJ και embraer δε, το Α320 της Aegean φάνταζε με widebody.... :lol:

Παντως οι Γαλλικες πολεις φετος ειχαν την τιμητικη τους απο την Α3,με το που προσγειωθηκα στο Bordeaux με αεροσκαφος της ΑF την ωρα που περιμενα να βγω βλεπω σαν ''οαση'' μεσα στο πληθως γαλλικων αεροσκαφων ενα 320 με τους γλαρους στο tail :wink: ...
Η πλακα ειναι οτι ειχε μολις φτασει απο Ηρακλειο οπου και το δικο μου ταξιδι ειχε αφετηρια την πρωτευουσα της Κρητης... βεβαια το ταξιδι μου δειηρκησε 8 ωρες και κατι (ΗΕR-ATH-CDG-BOD) αντι για 2.5 που θα μου εγβαινε με το charterακι... :?

Υ.Γ: Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειδα αλλο ενα 320 της Α3 στην πολη Bayonne,οποιος ξερει αν υπηρξαν πτησεις το καλοκαιρι προς εκει θα ηθελα να με ενημερωνε...

Πολλες φορές αυτό το καλοκαίρι η Vicking εκτέλεσε πτήσεις charter γιά λογαριασμό της Aegean.

Γνωρίζει κανείς αν ισχύει ότι οι γλάροι έκλεισαν με μεγάλο Τ.Ο εκ Ηνωμένου Βασιλείου?

Ακουγεται οτι πηραν δρομολογια που ηταν να κανει η Strategic, τωρα δεν ξερω αν ισχυει σιγουρα...

Μύλος πιά αυτοί οι "στρατηγοί". Αν όντως ισχύει για την Α3, μπράβο τους. Αν και μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί πλήρως το χρυσορυχείο που λέγεται τουρισμός. Αργούν πολύ σε σχέση με τον ανταγωνισμό...

Είναι γενικό φαινόμενο στην Ελλάδα το εγκεφαλικό delay.. και δη όπου εμπλεκονται δημόσιο/υπουργεία/ΥΠΑ κτλ..

Μάλλον δεν είναι εις γνώση σας οι ΠΟΛΛΕΣ ναυλωμένες πτήσεις που η Α3 πραγματοποιεί από χρόνια.Ειδικότερα,από την εποχή που ακόμα χρησιμοποιούσε τα Β737 τόσο κατά τη θερινή περίοδο ανάμεσα στα ελληνικά νησιά και ευρωπαϊκές πόλεις όσο και σε έκτακτες περιστάσεις.