Aegean codeshares

Ναι, ειναι πιθανο αλλα πολυ σπανιο. Αν ψαχνεις για μακρινες ημερομηνιες, ειναι πολυ πιθανον, ο ενας απο τους δυο αερομεταφορεις να μην εχει ανεβασει ακομα τις πτησεις.
 
-=-=-=-=- UPDATE -=-=-=-=-
Σε συνέχεια της χθεσινής μου απάντησης, όντως η JU δεν έχει περάσει ακόμα τις πτήσεις της Α3 με κωδικό JU για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων 2018. Υποθέτω, ότι έχει να κάνει και με το γεγονός, ότι οι Σέρβοι πρόκειται να εφαρμόσουν μία νέα δομή ναύλων και ίσως να υπάρχουν θέματα συμβατότητας ή συνεργασίας ως προς το interlining.
 
Και πέρσι που έψαχνα εισιτήρια για Βελιγράδι δεν είχαν την Α3. Δεν είναι μόνο τώρα
 
Μπαρδον. Προσφατα πεταξα Βελιγραδι αθηνα με πτηση που ειχα κλεισει με ανταποκριση για Μυτιληνη. Για καποιο λογο το Βελιγραδι Αθηνα το πληρωσα 35€ παραπανω. Τα μιλια θα πιστωθουν ή πανε υπερ πιστεως;!
 
Aegean Airlines in summer 2021 season plans to expand codeshare partnership with Lufthansa, as the latter schedules various new service between Germany and Greece (previously reported). Expanded codeshare partnership covers following routes, in effect between 01APR21 and 04MAY21.

Aegean Airlines operated by Lufthansa
Frankfurt – Chania
Frankfurt – Corfu
Frankfurt – Kavala
Frankfurt – Kos
Frankfurt – Mykonos
Frankfurt – Preveza
Munich – Zakynthos

:arrow: https://www.routesonline.com/news/38/ai ... are-in-s21
 
Κάθεστε; Καθίστε. Πρέπει να ετοιμάζεται codeshare με τη Volotea σε επιλεγμένες γραμμές. Από το site της VO φαίνεται πως η VO θα κοτσάρει αριθμό πτήσεις στα ATH-BCN, MAD, AGP, MXP, BLQ, NAP, PSA, FCO, BOD, NTE, NCE, CDG, TLS καθώς και οι Γαλλίες από HER, RHO, SKG. Εξαιρούνται οι κοινές γραμμές. Στο site της Α3 δεν κατάφερα να βρω κάτι ακόμα.

Η αντιστοίχiση φαίνεται πως γίνεται στον ComfortFlex ναύλο (καθώς περιλαμβάνει αποσκευή).

Fun fact: H Volotea στο βασικό της ναύλο περιλαμβάνει δύο αντικείμενα στην καμπίνα, ενώ η Aegean στο GoLight επιτρέπει μόνο ένα αντικείμενο πια.
 
Είναι αφόρητα γελοίο να γράφουν πάντα το όνομά τους στα δελτία τύπου με κεφαλαία και όλων των άλλων αερομεταφορέων με μικρά. Ας τους το πει κάποιος...
 
Μα τότε πως θα ξέραμε ποιος έχει το πάνω χέρι σε αυτήν την σχέση;;; ;) ( αγαπάμε Αιγαίου! :) )
 
Έχω την εντύπωση ότι η Αιγαίου προσέγγισε τη V7 (έναν μικρό, ανεξάρτητο αερομεταφορέα) προκειμένου να «κουμπώσει» τη συνεργασία, πριν προλάβει να το κάνει κάποιος άλλος εγχώριος, ανεξάρτητος αερομεταφορέας. Δεν πιστεύω ότι έχει να κερδίσει κάτι άλλο από αυτήν τη συμφωνία.

Μην εκπλαγειτε αν δείτε κι άλλες τέτοιες συνεργασίες ή αναπροσαρμογη στην κατανομή του πτητικού έργου εντός του ομίλου της Αιγαίου καθώς και στη διανομή του, τώρα που η GQ επιχειρεί με A320 και θεωρείται πλέον υπολογίσιμος αντίπαλος στα εμπορικά δρομολόγια και όχι μόνο στα Άγονα.
 
Top