AEGEAN - Domestic flights

  • Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
joker2013 αυτα που γραφεις τα γνωριζω ομως και απο αλλα αεροδρομια της Ελλαδας οι επιβατες μεσω Αθηνων ξαναπερνανε τον ελεγχος.Καλο ειναι οταν τα δρομολογια τα εχει η aegean γιατι αυτη ειναι αψογη.Μην το προχρωραμε το θεμα γιατι ο καθενας απο μας οτι επρεπε να γραψει το εγραψε.
 
Κοιτα ειναι ωραιο να προτεινουμε ουτοπικες και ανεφαρμοστες λυσεις. Καλο ειναι ομως να διαβαζουμε και τον αντιλογο και τα επιχειρηματα των αλλων. Οχι να κραταμε δυο λεξεις απο τις εκατο και να γραφουμε κατι τελειως διαφορετικο.

Have a nice Sunday :cool:
 
Georgi_1964":3mm7e6nh said:
Εχουμε Αθηνα-Κυθηρα δυο αεροπορικες εταιρειες,την Olympic και την Sky Express .Βλεπω εχουν καθημερινες πτησεις και το καλοκαιρι και η δυο εταιρειες . Η Olympic βαζει ακομα μια δευτερη πτηση την Κυριακη.
Ποιος ειναι ο λογος υπαρξης της Sky Express ;

Τα Κύθηρα τα προτιμούν και οι Αυστραλοί. Στις αρχές της δεκαετίας του ’50 ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μετανάστευσε στην Αυστραλία και σήμερα το νησί είναι γεμάτο Αυστραλούς, όχι μόνον ελληνικής καταγωγής.
Αυτο ειναι οπου υπαρχουν λεφτα υπαρχουν και καθημερινες πτησεις.

Αγαπητέ Georgi_1964,

Τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα αντιμετωπίζουν διαχρονικά προβλήματα με τη διασύνδεσή τους με την Αττική, στην οποία υπάγονται διοικητικά. Το καλοκαίρι του 2017, δεν υπήρχε σύνδεση με Πειραιά, Καλαμάτα, Γύθειο και Κίσσαμο, με αποτέλεσμα η εξυπηρέτηση του νησιού να γίνει από τις δύο αεροπορικές (+ την Ellinair από Θεσσαλονίκη) και το τοπικό πλοίο από τη Νεάπολη. Για να φτάσεις στη Νεάπολη από Αθήνα χρειάζεσαι 5 σχεδόν ώρες + μιάμιση ώρα για να περάσεις με το πλοίο. Δε μπορείς λοιπόν να συγκρίνεις τις συγκοινωνιακές ανάγκες και τη συνδεσιμότητα Κυθήρων/Αντικυθήρων με εκείνες της Καλαμάτας.
 
Το πρόβλημα με τις ανταποκρίσεις μάλλον είναι ότι σχεδόν κανείς δεν θα περιμένει 6 ώρες για μια ανταπόκριση, όταν με (ενοικιαζόμενο) αυτοκίνητο, ταξί ή ακόμα και το ΚΤΕΛ θα φτάσει πιο γρήγορα…

Δηλ. για να είναι ελκυστική μια ανταπόκριση για Καλαμάτα θα έπρεπε να είναι μια ιδανική σύνδεση, χωρίς μεγάλη διαμονή στο αεροδρόμιο. Κάτι που με 1-2 πτήσεις την εβδομάδα ή ακόμα και 1 την ημέρα δύσκολο μπορείς να πετύχεις.
 
aakunz καλα που μου το θυμησες γιατι γνωριζα για αυτο το δρομολογιο οτι υπηρχε παλια.

https://www.messinialive.gr/syndeontai- ... -kalamata/
Απο οτι γραφουν το εχουν ξαναβαλει και η τιμη απο Πειραια μεχρι Κυθηρα ειναι 26 ευρω.Αν βαλουν το καλοκαιρι και για Καλαματα που δυσκολο το βλεπω τοτε ειναι και αυτη μια καλη λυση.
Το MessiniaLive.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Κυθήρων Γιώργο Κομνηνό ο οποίος μας τόνισε την ασάφεια που υπάρχει ακόμα, αφού στο τραπέζι έχουν πέσει 3 προτάσεις προς τους νέους πλοιοκτήτες. “Εμείς θέλουμε να αποκοπεί η Καλαμάτα από το συγκεκριμένο δρομολόγιο και να εφαρμοστεί η εποχικότητα, δηλαδή να έρχεται καράβι στην Καλαμάτα από τις 30 Μαίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και τα Κύθηρα να έχουν ένα δρομολόγιο από Πειραιά κι ένα ένα “τοπικό”, ενώ σκεφτόμαστε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας και το με το νησί της Μήλου.
https://www.kythera.gr/gettinghere/drom ... -ionis.php
Ειναι καλο και για την Κρητη.
Για να μην μειωνει τις πτησεις η aegean προς Κυθηρα παει να πει οτι παει πολυ καλα.
 
Στακα. Ενα λεπτο. Να δω αν το καταλαβα καλα. Πιστευεις οτι αν μπει καραβι Πειραιας-Κυθηρα-Καλαματα θα ειναι μια καλη συνδεση μεταξυ Αθηνας-Καλαματας;
 
Εμενα γιατι με ρωτας αφου οι Καλαματιανοι το θελουν. Αν εμενα κοντα στο Πειραια γιατι να μην το προτημησω ;
Προσωπικα το λεωφορειο δεν μου αρεσει καθολου.Παντα το αποφευγω.
Αν με ρωτας απο αεροδρομιο λογικο ειναι οτι δεν βολευει. Τωρα ο καθενας ας αποφασει μονος του τι θα διαλεξει .
https://www.kythera.gr/gettinghere/
https://www.kythera.gr/gettinghere/drom ... forion.php
 
Παραδινομαι. Αληθεια. Το πως διαολο εβγαλες συμπερσμα οτι οι Καλαματιανοι θελουν το καραβι για να πηγαινοερχονται Αθηνα, αληθεια δε μπορω να το καταλαβω. :wall:

Οπως ειπα και πιο πανω, δυσκολια κατανοησης Ελληνικων.

Τερμα απο μενα το οφφτοπικ. Ας συνεχισουμε για τα domestic της Α3 :great:
 
Καποια ferry flight?
 

Attachments

  • Screenshot_2017-12-08-13-22-11-min.png
    Screenshot_2017-12-08-13-22-11-min.png
    273,1 KB · Προβολές: 3.587
base training
 
Top