Aegean Lounge

• Thread starter Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οι κάτοχοι silver κουπονιού καλύτερα να το κρατήσουν. Εκτός εάν λήγει πριν τα μέσα Δεκέμβρη, οπότε... 10 ευρώ παρά να το "πετάξουν".

Άρα η αξία θα είναι 50 ευρώ τον κουπονιών; Είναι για κάθε ταξίδι υποθέτω.

Αποκλείεται να είναι 50 ευρώ για κάθε ταξίδι.

5x10 = 50 συνολικά. Που προέκυψε για κάθε ταξίδι;

Δηλαδή αν ταξιδέψω αύριο και μετά από 2 εβδομάδες πάλι δεν θα μου δώσουν άλλα; Θα σημειώνουν κάπου ονόματα;

Αν είσαι silver δεν θα σου δώσουν άλλα προφανώς.
Αν είσαι gold και κάνεις πάνω από 5 ταξίδια μέχρι να ανοίξει το lounge, ίσως και να σου δώσουν.
Αφού μέσω της εφαρμογής στα δίνουν, προφανώς και "σημειώνουν κάπου ονόματα"

Κατανοητο, και που τα βρισκουμε στην εφαρμογη; Eγω εχω ταξιδι την τριτη και ειμαι gold θα ερθουν στην εφαρμογη μονα τους πριν το ταξιδι η στο check in θα μου τα δωσουν?

Εντάξει ας μην είμαστε υπερβολικοί, 2 μήνες θα κλείσει το lounge. Νομίζω τα 10Ε σε κουπόνια είναι υπερτίμια, το lounge κλπ είναι benefits, όχι υποχρέωση της εταιρείας και τα αλλάζει όπως θέλει. Ένας καφές και ένα σάντουιτς νομίζω είναι αρκετά, το θέμα είναι όντως οι τιμές που πουλάνε στα αεροδρόμια γενικά, ένα είδος τιμωρίας για τους ταξιδιώτες που πεινάνε.

Τελικά αν δεν ταξιδέψει κάποιος να μας πει δεν θα μάθουμε. Την Τρίτη εχώ ταξίδι και θα δούμε αν είναι 10 η 50 και για πόσες φορές αλλά και τον τρόπο παραλαβής τον κουπονιών.

Επίσης με το lounge της Lufthansa τι γίνεται; Είναι μικρό αλλά δεν ισχύει η πρόσβαση;