Aegean / Olympic Air ATR42/72

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λογικά θα εκτελούν πτήσεις για Νάξο Λέρο Μήλο Αστυπάλαια και Κάλυμνο αντικαθιστώντας εν μέρη τα παμπάλαια 100ρακια.
Για τα δρομολόγια από Ρόδο άνετα μπορεί να επιχειρεί όσο κρατήσει τις άγονες βεβαίως με μία ανασφάλεια το Καστελλόριζο :mrgreen:

Ενημέρωση. Μόλις απογειώθηκε από Νάξο για Μήλο. :mrgreen: :mrgreen:

Τώρα προσγειώνεται (το SX-OAW) LGAV από LGML ως ΟΑ3004.

Έρχεται και το δεύτερο όπως σωστά πληροφόρησε ο seven four seven αυτή τι στιγμή πάνω από το αεροδρόμιο του crotone της Ιταλίας προερχόμενο από Μασσαλία στα 25000 πόδια με χαρακτηριστικό κλήσης OAL 3003. :mrgreen:

Olympic 3003 σε επαφή με Προσέγγιση στις 18:31 τοπική, FL150.

Καλές και ασφαλείς πτήσεις να έχουν και πάντα γεμάτα.

Θεωρω πως το tail logo ειναι τουλαχιστον "κακοτοποθετημενο" και επισης θεωρω πως η οποια επιπροσθετη παρεμβαση στους κυκλους ειναι απαγορευτικη. Παντα κατα την ταπεινη μου αποψη. Συγκριτικα φερνω στο μυαλο μου τα atr της τοτε ΟΑ , καθαρα απο αποψη εμφανισης, και μενω με την εντυπωση "ελα να βαλουμε τα αυτοκολλητα να τελειωνουμε"...

Συμφωνώ με τον giannis_oa ...πολύ άσχημο αισθητικά το αποτέλεσμα

Θα ήθελα να εκφράσω να εγω την άποψη μου για τα χρώματα.

Όπως και με την παλιά ολυμπιακή που είχε τα <<Αταρακια>> το χρώμα των κυκλων με τα τωρινά ολοκαίνουργια <<Αταρακια>> δεν διαφέρουν απολύτως σε τίποτα είναι ολοιδια.
Πιστεύω πως μας φάνηκε παράξενο το εξής.
Λόγω του ότι είμαστε συνηθισμένοι με τα <<Ντασακια>> που το χρώμα των κύκλων έχει ένα παραπάνω χρώμα το οποίο είναι το λευκό,αυτό τα νέα <<αταρακια>> δεν το έχουν,δηλαδή απουσιάζει το λευκό χρώμα από τους κύκλους εν αντίθεση των Q400 και DH1.
Και προφανώς λόγω του ότι στο κάθετο σταθερό υπάρχει σκούρο μπλε το λευκό χρώμα των κύκλων τον Next-gen έσπαγε την σκουροχρωμία.
Ενώ τα ATR λόγω έλλειψης του άσπρου φαίνονται πολύ σκοτεινοί οι κύκλοι.

Αυτό παρατήρησα εγώ και κάτι το οποίο δεν με εκπλήσσει ιδιαίτερα.
Δεκτά τα οποία σχόλια.

Με εκτίμηση.
Καλό βράδυ.