Aegean / Olympic Air ATR42/72

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Aegean ξανά με ATR72

Το πρωτο, λιγο μετα την αφιξη του στην Αθηνα:

http://www.airpics.net/photo/EC-KUL-ATR ... nes/7663/L

Επισης,μια παρατηρησουλα:

M!ke":2rbc7vb8 said:
Γιατί σε κανονικές συνθήκες τα καταφέρνει και με 800 μέτρα αεροδιαδρόμου

Κατι τετοια γραφετε, και χανετε την οποια αξιοπιστια σας στην κουβεντα, παιδες!

Μ...κία που την κόλλησα απ'την τηλεόραση... παρντόν :oops:
Για να το διευκρινίσουμε γιατί είμαι και κάμποσα χρόνια στο εξωτερικό... Αεροδιάδρομο στα ελληνικά λέμε το airway, έτσι;

με πήραν τηλ να μου πουν ότι αθήνα καβάλα θα κάνει 15 λεπτά παραπάνω από όσο έλεγα όταν το έβγαλα κι αν με βολεύει κλπ. στην επιστροφή όλα οκ. μάλλον μου έκατσε ελικοφόρο; (καλή φάση πρώτη φορά θα είναι :P)

Αυριο στις 17:00 περιμενουμε ολοι οι Καλυμνιοι με αγωνια την αφιξη της AEGEAN στην Καλυμνο μας !!! Θα ειμαστε ολοι εκει στο αεροδρομιο για να την υποδεχτουμε . Θα ανεβασω και φωτογραφιες απο την αφιξη του ATR 72 .

Πληροφορίες λένε ότι δεν έκατσε καλά στους ιθύνοντες της Α3 το "ATR72-200" που είδαν γραμμένο στο πάνω μέρος της ουράς και θα προχωρήσουν στη "διόρθωσή" του σε "ATR72-500". :roll:
Βέβαια, όπως ειπώθηκε και νωρίτερα, η σωστή ονομασία του τύπου είναι ATR72-210A. Μετά όμως και την εμφάνιση του ATR42-500, το designation του αεροσκάφους άλλαξε άτυπα σε ATR72-500. Παρ' όλα αυτά η σωστή ονομασία για την Aerospatiale συνεχίζει να είναι το ATR72-212A.

Τελκά το ΑΤ7 πήγε σήμερα στην Κάλυμνο;
Έχετε πληροφορίες και φωτογραφίες;

ήρθε κανονικοτατα! το υποδεχτηκε αρκετός κοσμος.!!! ηρθανε καποια στελεχοι της aegean οι οπιοι ενημερωσαν το κοινο και το τοπικο καναλι για το νέο δρομολόγιο το οποιο διεκδικεί στον διαγωνισμο. Ηταν εκεί οι τοπικές άρχές, φορείς του δήμου κτλ. το πλήρωμα ήταν ελληνικό εκτος απο τον ενα πιλότο.
μπήκα και μεσα ! ειναι πολυ ωραίο και είναι καινουριο.

[album]17459[/album]
[album]17460[/album]

σήμερα το απόγευμα ήρθε ένα από τα 2 ATR και στην Σάμο. δεν μπόρεσα να δω νηολόγιο. το είδα να απογειώνεται.

giannis_oa":2smudgr6 said:
πήρα τηλέφωνο στην a3 και ρώτησα για τα μάτια 24/8 ATH-IOA και ρωτάω την κοπέλα τί αεροσκάφος εκτελεί την πτήση και μου λέει μισό λεπτάκι και την ακούω να λέει...εδώ που λέει ΑΤ7 τί είναι?ελικοφόρο ελικοφόρο ακούγεται μια τρίτη φωνη.
Δηλαδή αύριο να περιμένουμε στα Γιάννενα το ATR? Ευκαιρία για φωτογραφίες :D Θα είναι πολύ ενδιαφέρον ειδικά αν γίνει κάτι ανάλογο με την κάλυμνο και αφήσουν το κοινό να το δει από κοντά...
Υ.Γ.: Στο site της a3 την αυριανή πτήση την αναφέρει ότι εκτελείται με το avro. Να το εκλάβω ως αμέλεια??

Δεν έχει ATR αύριο στα Γιάννενα. Αν διαβάσεις παραπάνω τι έγραψα θα καταλάβεις...