Aegean / Olympic Air ATR42/72

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Aegean ξανά με ATR42/72

Η contractair LTD τι εταιρία είναι;
Η ανωτέρω συνεργάζεται με την OLYMPIC-AEGEAN;
Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει;;

Ευχαριστώ

Re: Aegean / Olympic Air ATR72

Σύμφωνα με πληροφορίες τα 2 νέα ATR42-600 θα είναι τα SX-OAW (c/n:1011) και SX-OAX (c/n:1016), πρώην White/ Portugalia. Τα πληρώματα έχουν ήδη πάει Σιγκαπούρη για εκπαίδευση.

θα ειναι με τα χρωματα της ΟΑ?

Λογικά με τα χρώματα της ολυμπιακής θα είναι.
Το λέω αυτό λόγω των αρχικών των νηολογίων -OAW,OAX.

Επειδή η Αιγαίου χρησιμοποιει νηολόγια όπως SX-DV...DG...DN...

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Μια υπόθεση κάνω που μπορεί να'ναι και λάθος.

Μόλις έσβησα όλες τις ανούσιες δημοσιεύσεις των τελευταίων ωρών και παρακαλώ όλα τα μέλη να επιστρέψουν σε ένα εποικοδομητικό επίπεδο συζητήσεων.

Στη βικιπαιδεια δειχνει παραγγελια 25 αεροσκαφων 15 atr 42-600 και 10 dash 8-400 τι γινετε???Αν γνωριζει καποιος να ενημερωσει γιατι προκειται για πολυ μεγαλη αγορα αν ισχυει.Τα dash λγκ θα ναι με τι καινουρια διαρυθμιση των 90 θεσεων. :banana: :mrgreen:

Κάποιος ανώνυμος μπήκε στο λήμα Olympic Air και προσέθεσε μια πληροφορία χωρίς τεκμήρια. Την μαρκάρισα "citation needed" μέχρι να δούμε τι συμβαίνει. Γενικά μια ομάδα από νεαρούς συμπατριώτες μας έχουν την τάση να εμφανίζουν εικασίες ως γεγονότα, νομίζοντας ότι έτσι βελτιώνουν την εικόνα της χώρας.

Το CS-TRU/SΧ-OAW πρέπει να είναι παρκαρισμένο στο LPCS από τα μέσa Ιούνη, εκτος αν το κάνανε ήδη ferry αλλου.

sv1xv":2vzqmvkv said:
Κάποιος ανώνυμος μπήκε στο λήμα Olympic Air και προσέθεσε μια πληροφορία χωρίς τεκμήρια. Την μαρκάρισα "citation needed" μέχρι να δούμε τι συμβαίνει. Γενικά μια ομάδα από νεαρούς συμπατριώτες μας έχουν την τάση να εμφανίζουν εικασίες ως γεγονότα, νομίζοντας ότι έτσι βελτιώνουν την εικόνα της χώρας.
Δεν παιζει να αληθευει κατι τετοιο. Οπου και να εχω ψαξει σημερα, δεν βλεπω τετοια πληροφορια...ουτε καν για τα Αταρακια.

Φάρσα ήταν, ο ανώνυμος 86.184.71.199 από το Λονδίνο, αφού μετά την παρέμβαση μου το βανδάλισε χειρότερα, το επανέφερε στην αρχική μορφή.