Πέταξα την προηγούμενη εβδομάδα για Κέρκυρα με το SX-DVJ (στο σκέλος ATH-CFU με δυνατές αναταράξεις) και με το SX-DVK (στην επιστροφή: CFU-ATH). Οι εντυπώσεις άριστες, το pitch καλύτερο από πιο παλια Α320, ωραίος άσπρος-σιέλ φωτισμός, Recaro καθίσματα με αρκετά "ρηχή" (πολύ καλό αυτό) πλάτη, μαγαλύτερα ντουλαπάκια. Το Α320 δεν είναι από τα αγαπημένα μου αεροπλάνα, αλλά αυτά τα καινούρια της Α3 μου άρεσαν περισσότερο από τα πιο παλιά που έχω πετάξει με διάφορες εταιρείες (SU,AF,LH,BA,AZ,EZY,SN). Στο ΑΤΗ-CFU είδα μερικές ταρζανιές (σπόιλερ στα 10000 πόδια περίπου για κόψιμο και gear down όταν τα flaps ήταν στις 20), αλλά για αυτά ζούμε ούτως ή άλλως!!! Στο DVK η οθόνη από πάνω μου ήταν χαλασμένη και έπαιζε χιόνια, αλλά ολες οι υπόλοιπες λειτουργούσαν κανονικά. Η "παράσταση" ασφαλείας έγινε μέσω αυτών των οθονών και στη διάρκεια της πτήσεις έδειχνε την πορεία του αεροπλάνου, σε 3D! Πολύ εντυπωσιακό για ελληνική εταιρεία. Αντε τώρα να δούμε και τις ΟΑ να παίρνουν επιτέλους 737NG και να "τσακώνονται" οι δύο σχολές με ελληνικές εταιρείες και πάνω από ελληνικούς ουρανούς!!