Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
eliasg17":ilszawa6 said:
Πολυ Ωραιο!!! Ομορφο!
Καλωριζικο!

Ωραίο και όμορφο δεν θα το έλεγα.. Φυσιολογικό όπως τα άλλα, ναι..
Ειδικά το livery της Aegean στο 321 πάντως το κάνει να δείχνει πολύ άδειο.. Μια τεράστιααααα ατρακτος λευκή.. :(

Θα συμφωνησω με τον αποπανω.

Ενα αγγουρι σαν το 321 με εναν αδιαφορο χρωματισμο σαν της Α3 = :? :( :doubt: :| :rant:

Καλες πτησεις να εχει, παντως!

Πέταξα την προηγούμενη εβδομάδα για Κέρκυρα με το SX-DVJ (στο σκέλος ATH-CFU με δυνατές αναταράξεις) και με το SX-DVK (στην επιστροφή: CFU-ATH). Οι εντυπώσεις άριστες, το pitch καλύτερο από πιο παλια Α320, ωραίος άσπρος-σιέλ φωτισμός, Recaro καθίσματα με αρκετά "ρηχή" (πολύ καλό αυτό) πλάτη, μαγαλύτερα ντουλαπάκια. Το Α320 δεν είναι από τα αγαπημένα μου αεροπλάνα, αλλά αυτά τα καινούρια της Α3 μου άρεσαν περισσότερο από τα πιο παλιά που έχω πετάξει με διάφορες εταιρείες (SU,AF,LH,BA,AZ,EZY,SN). Στο ΑΤΗ-CFU είδα μερικές ταρζανιές (σπόιλερ στα 10000 πόδια περίπου για κόψιμο και gear down όταν τα flaps ήταν στις 20), αλλά για αυτά ζούμε ούτως ή άλλως!!! Στο DVK η οθόνη από πάνω μου ήταν χαλασμένη και έπαιζε χιόνια, αλλά ολες οι υπόλοιπες λειτουργούσαν κανονικά. Η "παράσταση" ασφαλείας έγινε μέσω αυτών των οθονών και στη διάρκεια της πτήσεις έδειχνε την πορεία του αεροπλάνου, σε 3D! Πολύ εντυπωσιακό για ελληνική εταιρεία. Αντε τώρα να δούμε και τις ΟΑ να παίρνουν επιτέλους 737NG και να "τσακώνονται" οι δύο σχολές με ελληνικές εταιρείες και πάνω από ελληνικούς ουρανούς!!

seven4seven":3mfp0ugi said:
Ενα αγγουρι σαν το 321 με εναν αδιαφορο χρωματισμο σαν της Α3 = :? :( :doubt: :| :rant:

ε,όχι και αγγούρι το 321... :( το θεωρω το καλύτερο από τη σειρα Α-320...πάντως ο χρωματισμός του θέλει λίγο ενίσχυση

Δεν με νοιαζει ποιο ειναι καλυτερο, δεν μιλαω για επιδοσεις. Για εμφανιση μιλαω (και το oscar αγγουριου αναμφιβολα ανηκει στο 321)

seven4seven":qkrc54sd said:
(και το oscar αγγουριου αναμφιβολα ανηκει στο 321)

Διαφωνω καθετως.. Το Β757 ειναι το ιπταμενο αγγουρι, και ειναι γνωστο.. Το σταματαω εδω βεβαια, γιατι ηδη εχουμε ξεφυγει... ;) :mrgreen:

Το 757 λεγεται flying pencil :D Παντως ισως ειμαι απο τους λιγους μαλλον που του αρεσουν τα χρωματα της Α3

Την περασμένη Τρίτη πέταξα με το SX-DVJ. Συμφωνώ κι εγώ για το πολύ καλό seat pitch. Πάντως έμεινα εντυπωσιασμένος και απο το gps που παιζόταν απο τις οθόνες (είδα ίσα με 15 διαφορετικές αναπαραστάσεις της διαδρομής μας) αλλά κυρίως γιατί είχα χρόνια να μπω σε καινούριο αεροπλάνο και ομολογώ ότι αυτη η "καινουργίλα" (στη καμπίνα, στη μοκέτα, στα καθίσματα, στη γυαλάδα της ατράκτου και των φτερών) έδωσε άλλον αέρα στο ταξίδι μου.
Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι το Α321 (που δεν είναι απο τους αγαπημένους μου τύπους :? ) ειναι πολύ άσπρο για το livery της Α3.

Κι εγω πρωτη φορα που πεταξα με Α320(εως τωρα μονο με 319-321 ειχα πεταξει)εμεινα πολυ ευχαριστημενος,ολα καινουργια μεσα,οι αναπαραστασεις στης οθονες εντυπωσιακες,οποτε η επιστροφη με το ΝΟΣΤΟΣ χθες βραδυ στης 10 απο Ροδο εγινε πιο ευχαριστη! :)

Γνωρίζουμε αν η αιγαίου θα διεξάγει ξανά διαγωνισμό για την ονομασία των υπόλοιπων 320-321?