Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατί αυτό το "ασπρουλιάρικο" livery μου αρέσει περισσότερο από εκείνο με τη γκρι κοιλιά και την κόκκινη γραμμή;

@dvixos: Συμφωνω μαζι σου..τωρα οσον αφορα το παραδειγμα με την καταρτηση συμβασεως θα μου επιτρεψεις να το χαρακτηρισω λιιιιγο ακραιο..ποσοι επιβατες θα εκαναν τετοιο θεμα? Εξαλλου επιμενω πως ενα 8χρονο α/φος δεν θεωρειται παλιο,αν φυσικα η συντηρηση του ηταν και ειναι η προβλεπομενη! :great:

@bladerunner
General information & flightlog

Serial number 310
Type 320-211
First flight date 02/03/1992
Test registration F-WWIK
Plane age 19.2 years
Μιλάω για το YL-LCI της SmartLynx! Αμα δεν εκανε την διαφορα οτι ειναι καινουργια τα α/φη δεν θα το λεγανε στην διαφημιση αρα καποιοι επηρεαζονται απο αυτο εμου συμπεριλαμβανομενου

Bladerunner":7ea5olst said:
Εξαλλου επιμενω πως ενα 8χρονο α/φος δεν θεωρειται παλιο,αν φυσικα η συντηρηση του ηταν και ειναι η προβλεπομενη! :great:
Κακώς επιμένεις, αφού η ηλικία ενός αεροσκάφους είναι ένας αριθμός και δε σχετίζεται με το πόσο καλά συντηρημένο είναι. Για παράδειγμα, το Ju 52 της Lufthansa είναι κάτι παραπάνω από καλοσυντηρημένο, αλλά είναι κι 75 ετών. Από την άλλη, η easyJet πρόσφατα απέσυρε πέντε (επίσης καλοσυντηρημένα) Α319, τα οποία είναι περίπου οκτώ ετών. Η easyJet όμως παραμένει πιστή στις αρχές της και διατηρεί την ηλικία του στόλου της σε χαμηλά επίπεδα. Από την άλλη, η Aegean προσπαθεί ακόμα να βρει το δρόμο της και πειραματίζεται. Οπότε, όπως ήδη πολύ σωστά επισημάνθηκε, πλέον τα «καινούρια Airbus» κάνουν παρέα με τον «πολιτισμό».

dvixos":3si3srvl said:
@bladerunner
General information & flightlog

Serial number 310
Type 320-211
First flight date 02/03/1992
Test registration F-WWIK
Plane age 19.2 years
Μιλάω για το YL-LCI της SmartLynx! Αμα δεν εκανε την διαφορα οτι ειναι καινουργια τα α/φη δεν θα το λεγανε στην διαφημιση αρα καποιοι επηρεαζονται απο αυτο εμου συμπεριλαμβανομενου
δηλαδή θα αρνηθείς να πετάξεις,αν και εφόσον, με το συγκεκριμένο α/φος? Φυσικά η άποψή σου είναι δεκτή :wink:

@cross: Κατ'αρχάς σ'ευχαριστώ που μου εξήγησες οτι η ηλικία δεν έχει σχέση με την συντήρηση.. :roll:

Αυτό που κυριολεκτικά ήθελα να πω είναι πως με σωστή συντήρηση ενα α/φος παραμένει ασφαλές και αξιόπλοο ΟΣΑ χρόνια και αν περάσουν! Είμαι απόλυτα σίγουρος πως το Ju είναι απόλυτα ασφαλές! Φυσικά δεν υπονοώ πως θα πρέπει η Αιγαίου να κρατήσει τα αεροσκάφη της 75 χρόνια!! :lol:
Τώρα όποιος έχει ''πρόβλημα'' μπορεί απλά να αποφεύγει να πετά με εταιρείες που έχουν ''παλιά'' αεροσκάφη.. απλά και ξάστερα.. :great:

Η πτήση 510 ATH-SKG-STR γίνεται με αεροσκάφος της AIR VIA σήμερα.Το είδα από το http://www.rdrinfo.net.Δεν ξέρω αν αυτό συνηθίζεται.Νόμιζα και γω ότι ήταν μόνο για τσάρτερ.Κάπως έτσι μια εταιρία χάνει την αξιοπιστία της...

τα τελευταία airbus (319-320) που προμηθεύτηκε η aegean κυρίως απο την ολυμπιακή θα παραμείνουν στην εταιρεία και τον χειμώνα? θεωρώ πως με την μείωση του πτητικού έργου θα περισεύουν αρκετά απο αυτά?

Λογικά εκεί θα μείνουν ...Πάντως να επιστρέψουν στην Olympic Air περίεργο μου φαίνεται τώρα που έχουν διακοπεί τόσα δρομολόγια της!