Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
BEL3245 σημερα ειναι το OO-SSI πρωην SX-OAF καλως ηρθες πισω :? :( :( :doubt:

H 214 σήμερα με το DGT. Πρώτη revenue;

Ναι, εκτάκτως έγινε η αλλαγή από Α320 σε Α321!

βλέπω ότι άρχησαν και χρησιμοποιούν το sx-dgt σε σχέση με το sx-dgu.
Μήπως γνωρίζει κανείς αν η αιγαίου παραλάβει και τα υπόλοιπα πρώην αεροσκάφη της κύπρου

pilakis89":3munwaok said:
γνωρίζει κανείς αν η αιγαίου παραλάβει και τα υπόλοιπα πρώην αεροσκάφη της κύπρου
Όπως γράφτηκε σε αυτό το νήμα, η Aegean θα παραλάβει συνολικά 3 A320 πρώην αεροσκάφη των Κυπριακών.
:arrow: viewtopic.php?p=176981#p176981

Akis":3sk4m74c said:
Το αεροσκάφος (το SX-DGF) πήγε στις 20.03. στο Shannon. Υπάρχουν πληροφορίες πως α) επεστράφη στον ιδιοκτήτη και πως β) πήγε εκεί για βαριά συντήρηση. Ποιο από τα δύο είναι σωστό ... δεν γνωρίζω. Το σίγουρο είναι, ότι αυτόν τον καιρό δεν πετάει για την Aegean. Μόλις μάθουμε κάτι ... θα ανέβει εδώ :wink:

Δεν ξέρω αν το αναφέραμε αλλά το τελευταίο 319 πετάει κανονικά αυτές τις μέρες, οπότε οι πληροφορίες ότι μένει ισχύουν!

Εχω μια απορία σχετικά με το registaration.Στην σελίδα με τα νηολόγια στον στόλο της Aegean δείχνει το registeration του A320 με Sharklets (SX-DGZ)αλλα είναι αυτο που θα έρθει τον Ιούλιο,ενώ δεν υπαρχει registaration στο Α320 που θα έρθει τον Ιούνιο. Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν εχει το αεροσκάφος του Ιουνίου registaration?

Lazaros_K":6w5aq13r said:
Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν εχει το αεροσκάφος του Ιουνίου registaration?
Γιατί νόμιζα ότι το είχα περάσει, ενώ τελικά μάλλον μου ξέφυγε. Θα είναι το SX-DGY.

Τελειώνει σύντομα και το G. Τί θα έχουμε μετά; SX-D?A

Προς αποφυγή: ? = Ι