Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ισχύει ότι δεν έχει φορέσει κινητήρες αλλά γιατί δεν φοράει αυτό ένα ζευγάρι κινητήρες για να παραδοθεί και φοράνε τα επόμενα στη σειρά (NEK, NEL, NEM κλπ); Αφού οι κινητήρες είναι ίδιοι για όλα.

Μήπως έχει σχέση και με το ποια εταιρεία το αγοράζει για να το δώσει μετά με leasing στην Α3??

Τελικά πραγματοποιήθηκε η ευχή πολλών, το SX-NEL σήμερα το βράδυ πραγματοποιεί την πρώτη πτήση προς Μυτιλήνη ανακαλώντας μνήμες από την τέως κραταιά ΝΕΛ Lines!!!

Επιάσανε τα τάματα στον Αρχάγγελο :mrgreen:
είμαι να πάω στο νησί φέτος ετελείωσε :banana:
Post automatically merged:

Τελικά πραγματοποιήθηκε η ευχή πολλών, το SX-NEL σήμερα το βράδυ πραγματοποιεί την πρώτη πτήση προς Μυτιλήνη ανακαλώντας μνήμες από την τέως κραταιά ΝΕΛ Lines!!!
Κανονικά πρέπει να πάρει και όνομα από το νησί. Ένα Ραφαήλ, ένα Ταξιάρχης θα μου άρεσε, Σαπφώ, έστω ένα Θεόφιλος.

Last edited:
Σε παραπέμπω στο σχετικό topic “ Ονοματοδοσία Αεροσκαφών Aegean “ καθότι καιρός είναι η Α3 να προσέξει έτι περαιτέρω οργανωτικά τις αντίστοιχες Δ/σεις όλων των Τμημάτων λειτουργίας της , διότι θα την καταπιεί η περαιτέρω των τρεχουσών μελλοντική αύξηση μεγέθους των προορισμών της με την διαφαινόμενη long haul επέκτασή της.

Ως εκ τούτου και στο ζήτημα της ονοματοδοσίας των α/φ της, καλό θα είναι έστω και καθυστερημένα να εφαρμόσει ο, τι είχε η ίδια η εταιρία εξαγγείλει το 2007 Re: Βοήθησε μας να βαφτίσουμε τα Α320, και έκτοτε δεν έγινε τίποτα ( εκτός από τις 2-3 προγενέστερες της εξαγγελίας ονοματοδοσίες – Ήθος, Καζαντζάκης, Φιλοξενία κ.α ), συνεχίζοντας έτσι με συνέπεια και ως ιδιοκτήτης της OLYMPIC, την ένδοξη πάλαι ποτέ εικόνα των α/φ της OLYMPIC AIRWAYS, όπου όλα της τα α/φ σφράγιζαν ολόκληρη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα μας !

Σε ότι αφορά τα αεροσκάφη της Α3, δεν μπορώ να συγκρατήσω τα registrations αλλά τα ονόματα τα θυμάμαι και μάλλον δεν είμαι μόνος μου σε αυτό. Αν αυτό είναι υπέρ, κατά η αδιάφορο, μπορούμε να το ανακινήσουμε στο ανάλογο topic. Νομίζω ότι το αεροσκάφος της Α3 που έχω πετάξει περισσότερο είναι το Ethos. Κάθε φορά λέω πάλι!; Μήπως είναι σημάδι εξ άνωθεν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα :mrgreen:

Ξερουμε αν καποιο απο τα επομενα A320neo ή Α321neo θα εχει τα καινουργια exterior lights που πλεον ειναι στην "κοιλια" του αεροσκαφους και οχι στο nose landing gear. Επισης αυτο ειναι κατι σαν επιλογη για την καθε αεροπορικη στις παραγγελιες ή θα ειναι πλεον standard σε ολα τα neo?

Σήμερα άρχισε να εμφανίζεται το NEP (F-WWTX) στα ραντάρ, σταθμευμένο βέβαια αλλά μάλλον σύντομα θα αρχίσει δοκιμαστικές
Αντίστοιχα, και το NEI (F-WWIG) πριν λίγα λεπτά... καιρός ήταν

Attachments

• IMG_0670.jpg
    IMG_0670.jpg
    1,2 MB · Προβολές: 43
Και για του λόγου το αληθές… :mrgreen:

Εξακολουθεί να «αγνοείται» το SX-NEI 7 μήνες μετά την πρώτη του εμφάνιση πέρυσι τον Δεκέμβριο.

Αν μας λέει κάτι ο ένας μήνας που πήρε το NEP από τις, μάλλον δοκιμές των ραντάρ, μέχρι την πρώτη πτήση, θα το δούμε κι αυτό σε καμιά εικοσαριά μέρες