Aegean's Airbus Α320 Family

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αναδιπλουμενες οθονιτσες ανα 3-4 (δεν θυμαμαι ακριβως) σειρες. Τωρα, το τι θα παιζει... ειδωμεν! ;)
 
@seven4seven

Απο seat pitch πως είναι;
 
Comme ci - comme ca... 174 θεσεις εχει (29 σειρες των 6), και εγω που ειμαι 1.88 ισα που δεν ακουμπουσα το μπροστινο καθισμα καθιστος αρκετα "ορθια" αν με καταλαβαινεις (οχι αραχτος-ξαπλα (επιστημονικος ορος για σιτ-πιτς :D ))... Οι σειρες 11 και 12 που εχουν εξοδο κινδυνου ειναι πολυ πιο ανετες (αυτο για οσους σκοπευουν να κλεισουν ταξιδακι ;) )
 
Φιλε 747, ισως να ειμαι ιδιοτροπος αλλα 174 θεσεις σε ενα Α320 δεν ειναι λιγο... πολλες ; Αν υπολογισουμε οτι τα Α320 της Αιγαιου εχουν και διακεκριμενη θεση, με καπως αυξημενο χωρο, τοτε τι seat pitch αφηνει για την οικονομικη θεση ; Λιγο ¨τσαρτεραδικο¨μου κανει...
Τουλαχιστον πες μας, εχει ...σκιαδια στα παραθυρα; ;)

Παντως , για να ειμαστε αντικειμενικοι, μπραβο στην Α3 για την επενδυση. Μπορουμε να ειμαστε μιζεροι, ( χαρακτηριστικο της φυλης ) , αλλα πραγματικα αυτα τα αεροσκαφη ειναι μια ευπροσδεκτη επενδυση και μια αναβαθμιση του εταιρικου προφιλ της A3, και αυτο δεν αλλαζει οτι και να λενε καποιοι ¨ειδικοι¨. Και μπραβο και για την γιορτη που κανανε. Δηλαδη, τι επρεπε να κανουνε, να κατεβασουνε μεσιστιες;

Το μονο που χρειαζεται ειναι λιγη φαντασια, που δεν εχει (ακομα) η Α3 και να δει οτι υπαρχουν και αλλοι προορισμοι περαν των 2 η 3 ωρων, ( λεγονται medium & long haul ) οπου θα μπορουσε πραγματικα να καλυψει πραγματικες αναγκες για τις αεροπορικες και τουριστικες αναγκες της χωρας. Το αφηνω εδω για να μην κατηγορηθω για ...οφφ-τοπικισμο! :D
 
μεγεια μεγεια και καλοτάξιδο!

Απαξιώ την χολή ορισμένων, δεν με νοιάζει ποιος είναι ο Βασιλάκης και με ποιο τρόπο έφτασε την Αιγαίου εκεί που είναι τώρα.
Αυτό που έχω να πω, είναι πως ο όμιλος επενδύει σωστά και δεν θα χάσει εύκολα από αυτές τις κινήσεις.

καθίσματα νέου τύπου στο εσωτερικό. ενδιαφέρον. Εχω ήδη αρχίσει να χωνεύω την νεα "μισή" ουρά.


@Eliott. Κάτι για καλό κρασί άκουσα.. Για συνέχισε!!
 
6circles":129p76ek said:
Φιλε 747, ισως να ειμαι ιδιοτροπος αλλα 174 θεσεις σε ενα Α320 δεν ειναι λιγο... πολλες ; :D

Θες να μπεις μεσα να τις μετρησεις κ εσυ? :?
 
Μέχρι και απο την φώτο που έχει βάλει ο seven4seven φαίνεται οτι έχει σίγουρα πάνω από 26 σειρές (δεν ξέρω αν δεν φαίνονται κι ολας 1-2 μπροστινές)
Ας πούμε.. τα 320 του θωμά του μάγειρα λένε οτι έχουν 180 θέσεις (30 σειρές)
 
katholou polles den einai oi 174 theseis.....oles oi locos pou xrisimopoioun 320 exoun 180 theseis (ektos apo thn airberlin gia na mhn fonazei o akis... :D)

to zitima einai oti dedomenou oti i aegean exei kamposes theseis me auksimeno seat pitch logo busclass tote katalavainoume oti poli pithanon to seat pitch sto ecoclass na to lipatai kai i ryanair....

sorry gia ta greeklish...alla exo ena mikro provlima me to neo mou leitourgiko....no windows anymore.....
 
Ο μεγιστος αριθμος θεσεων σε 320 ειναι 180,και ειναι μικροτερος απο αυτον των 738,κυριως της Ryanair τα οποια διαθετουν 189.
Το 174 ειναι μεγαλο νουμερο,και πραγματι ειναι ενα συνηθισμενο νουμερο σε εταιριες τσαρτερ.Η Thomas Cook Airlines Belgium εχει 320 με 174 θεσεις,αλλα η ολλανδικη τσαρτερ martinair 180.
Ετσι κι αλλιως οταν με το καλο παρει τα 18 320 σιγουρα θα πετανε και πτησεις τσαρτερ.
 
Top