Aer Lingus στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιουπι. Θα πιω guiness στην πηγη της τον μεταμεθεπομενο Νοεμβριο.

seven4seven":3916sdgt said:
Γιουπι. Θα πιω guiness στην πηγη της τον μεταμεθεπομενο Νοεμβριο.

και εγώ ατό θέλω! και να άπω να δω τους U2

Όπως και να το κάνεις, άλλη αίσθηση να πηγαίνεις με τον "Ούγγρο" και άλλη με τον "Ιρλανδό" στην πατρίδα του. Άσε που έχω βάσιμες υποψίες ότι οι ιρλανδές αεροσυνοδοί θα είναι και πιο (πως-να-το-πω-τώρα) ελκυστικές.

Εμπρός σύντροφοι να τους δείξουμε το Μεγαλείον της Ελλάδος! Πρώτη φορά έρχονται. Ας φανούμε φιλόξενοι!

aakunz":1dxxa994 said:
Ας φανούμε φιλόξενοι!

Βεβαιως, βεβαιως.. Bαλτε ενα πανω στα short finals που να λεει:

airliners.gr welcomes you!

plane8zh.gif

:mrgreen:

Προτείνω να νοικοιάσουμε το χωράφι μπροστά από το shortfinal του διαδρόμου, να καλιεργήσουμε καλαμπόκι και μετά να το κόψουμε έτσι ώστε να λέει "Airliners.gr Welcomes AirLingus" :P :P :P

Eγώ πάντως, εκτός από το να πιώ μαύρη guiness, γουστάρω να ξαναπάω δυτικά και φάω κάτι υπέροχες-τεράστιες καβουρομάνες στο Galway!!
Παιδιά η επαρχία της Ιρλανδίας και ιδικότερα η Conemara είναι υπέροχη!!
Μην σταθείτε μόνο στο Dublin εξερευνήστε την!!

Με μεγάλη αγωνία βέβαια θα περιμένουμε τις loco τιμές καθώς και τις επίσης ενδιαφέρουσες ανταποκρίσεις (εύχομαι να υπάρχουν) προς/από USA.

ΑerLingus welcomes you!!! Ιρλανδία σου ερχόμαστε!!!

υ.γ.Από θηλυκή πανίδα πάντως, θα έλεγα ότι χολαίνει λιγάκι το μέρος!!

Ή να φορέσουμε μπλουζάκια , το καθένα με ένα γράμμα και να μπείτε στη σειρά, ώστε να σχηματιστεί το "Cead Mille Failte", όπως σχεδιάζατε το Touch Me στο SXM.

ανατριχιασα!!!!η ιρλανδια ειναι τοσο υπεροχη που δεν εχω προβλημα να μετακομισω εκει. συμφωνω με τον φιλο computerise οτι...το dublin δεν ειναι το μονο ομορφο μερος...το countryside ειναι απιστευτο....

προσοχη ομως...κυκλοφορουν ελευθερες κοπελες με μπυροκοιλια που θα ζηλευε και βα(ρ)βαρος κατα την διαρκεια οκτομπερφεστ... :lol: :lol:

Το πιο ωραίο είναι οι τιμές της από/προς USA όπως είπε και ο computerise. Μη σας πω ότι θα συμφέρει και στα δρομολόγια Αθήνα-Λονδίνο. Όχι ότι λίγη Ιρλανδία θα μας χαλούσε βέβαια...

Όσο για τα πληρώματα, ορίστε μια ιδέα:
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4477
(DUB, Ιούλιος 2005)

no frills":381eqr15 said:
προσοχη ομως...κυκλοφορουν ελευθερες κοπελες με μπυροκοιλια που θα ζηλευε και βα(ρ)βαρος κατα την διαρκεια οκτομπερφεστ... :lol: :lol:

Δεν εχεις ιδεα μεχρι που μπορει να φτασει η κοιλια... lol

wmsupporterbrd.gif