Aeroland

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πρόβλημα με το site?

Προσπάθησα να μπω στο site της Aeroland αλλά δεν λειτουργεί. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι; Και κάτι ακόμα. Ξέρει κανείς για το Karayiannis Group? Ποιές άλλες εταιρίες υπάγονται στον όμιλο;

Re: Πρόβλημα με το site?

PILOTGR":8z1ggxlt said:
Προσπάθησα να μπω στο site της Aeroland αλλά δεν λειτουργεί. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι; Και κάτι ακόμα. Ξέρει κανείς για το Karayiannis Group? Ποιές άλλες εταιρίες υπάγονται στον όμιλο;

Φιλε μου η σελιδα λειτουργει κανονικοτατα! ;) Σβησε τα "κουλουρακια" και το κασε και προσπαθησε και παλι!

Και μιας και μιλαμε για την σελιδα, ισως θα επρεπε να στειλει καποιος στον webmaster τους μια sms και να του πει οτι η εταιρεια εχει και δευτερο αεροσκαφος στα χρωματα της και με SX- νηολογιο?? (SX-ARW - credits 2 lgav1966) ;)

Τους ειδοποιησαμε και αναμενουμε απαντηση σχετικα με το νεο αεροσκαφος (c/n και άλλα στοιχεια) :wink:

Το μονο που ξερουμε μεχρι στιγμης για το SX-ARW ειναι οτι ηρθε "του κουτιου", κατευθειαν απο τη Cessna οπου κατασκευαστηκε. Για περισσοτερα, προσεχως στην database :wink:

Εδά και κάποιες μέρες έχει εμφανιστέι κι άλλο Caravan με τα χρώματά της, το Ν1300G (δέν ξέρω ποιό ελληνικό νηολόγιο θα του δώσουν), το οποίο μάλιστα είναι με παράθυρα, όχι freighter!

Το τελευταιο Caravan θα χρησιμοποιειται και για ριψεις αλεξιπτωτιστων, εξου και τα παραθυρα. Παντως η εταιρεια δεν ενδιαφερεται (προς το παρον) για πτησεις με επιβατες!

GP707":2wc59evr said:
Το τελευταιο Caravan θα χρησιμοποιειται και για ριψεις αλεξιπτωτιστων, εξου και τα παραθυρα. Παντως η εταιρεια δεν ενδιαφερεται (προς το παρον) για πτησεις με επιβατες!

Μπορείς να γίνεις αλεξιπτωτιστής-επιβάτης :roll: Προς το παρόν είναι το μόνο που σκέφτομαι για να πετάξουμε με Aeroland... Ή να γίνουμε cargo :twisted:

Καλές πτήσεις

μόνο μια επιφύλαξη για τον τύπο του αεροσκάφους....

seven4seven":j6jgtcfw said:
Εδώ και κάποιες μέρες έχει εμφανιστεί κι άλλο Caravan με τα χρώματά της, το Ν1300G (δέν ξέρω ποιό ελληνικό νηολόγιο θα του δώσουν), το οποίο μάλιστα είναι με παράθυρα, όχι freighter!

και το "όνομα αυτής" ... SX-ARX (credits to seven4seven)

Να και μια φώτο του Ν1300G που τράβηξε ο ansarigi στις 04/06.

@GP707 είσαι έεεεεεετοιμος!