Aeroland

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Aeroland's Fleet

Στην ιστοσελίδα της cessna διάβασα οτι έχει γίνει παραγγελία για 5 αεροσκάφη,αντίθετα με την ιστοσελίδα της aeroland που κάνει λόγο για 4.

http://www.cessna.com/news/article.chtm ... vNLCSB2SBQ

Η Aeroland εχει παραγγειλει οντως 5 αεροσκαφη συνολικα, εκ των οποιων τα 3 τα εχει ηδη παραλαβει.
Φημες λενε οτι σκεφτεται σοβαρα και την εναρξη επιβατικων δρομολογιων και προσανατολιζεται σε αεροσκαφη Dash 8!

χα

μακαρι,να δουμε και λιγο ανταγωνισμο στο εσωτερικο

OA VS AEROLAND

AEROLAND VS AEGEAN

Κι εγώ είμαι υπέρ του ανταγωνισμού, αλλά πείτε μου σας παρακαλώ, ως επιβάτης, τι προσωπικό χώρο θα έχω σε ένα caravan και μάλιστα σε ένα ταξίδι μέχρι την Καβάλα, όπως είδα σε άλλο topic?? :?: Αλλά και σε πόσο χρόνο θα φτάσω, συγκριτικά με τις άλλες εταιρίες :?: .
Ακόμα έχω ερωτηματικό για τον τύπο του αεροσκάφους... εκτός και εάν υπάρχει σκέψη και για "άγονη γραμμή" 8)
Μακάρι να προοδεύσει η εταιρία και να δούμε και πιό ευρύχωρα αεροσκάφη...

NIKITAS":3m79c4sg said:
Κι εγώ είμαι υπέρ του ανταγωνισμού, αλλά πείτε μου σας παρακαλώ, ως επιβάτης, τι προσωπικό χώρο θα έχω σε ένα caravan και μάλιστα σε ένα ταξίδι μέχρι την Καβάλα, όπως είδα σε άλλο topic?? :?: Αλλά και σε πόσο χρόνο θα φτάσω, συγκριτικά με τις άλλες εταιρίες :?: .
Ακόμα έχω ερωτηματικό για τον τύπο του αεροσκάφους... εκτός και εάν υπάρχει σκέψη και για "άγονη γραμμή" 8)
Μακάρι να προοδεύσει η εταιρία και να δούμε και πιό ευρύχωρα αεροσκάφη...

αν διαβασες λιγο παραπανω... αναφερθηλε πως η εταιρια σκεφτεταιο να ενταξει στο στολο της....dash8 για μερικους το καλυτερο turboprop(για αλλους ειναι το ΑΤΡ72-500) αρα τζαμπα αγχωνεσαι.... :wink:

r

αγαπηστε λιγο βρε παιδια και τα ελικοφορα, παιδια ειναι κι αυτα εεε αεροπλανα να πω :D

υπαρχει καποιο νεοτερο απο την εταιρια?
μεσα στον γεναρη ειχα ακουσει οτι θα επαιρνε καποιο επιπλεον cessna...
επισης εχω ακουσει μια φημη οτι θα φερει και ενα ΑΤR αλλα δεν γνωριζω αν θα ειναι για cargo η pax...
γνωριζει κανεις αν αληθευει?

Γνωστος μου ο οποιος ειναι κυβερνητης στην Αeroland, μου ειπε οτι η εταιρια εχει παραγγειλει 2 Dash-8 και υπαρχει προοπτικη για αλλα 3. :)

Kαι τωρα το καλοκαιρι φευγει κοσμος για εκπαιδευση Γαλλια.

oat_student":2rk4y39p said:
Γνωστος μου ο οποιος ειναι κυβερνητης στην Αeroland, μου ειπε οτι η εταιρια εχει παραγγειλει 2 Dash-8 και υπαρχει προοπτικη για αλλα 3. :)

Kαι τωρα το καλοκαιρι φευγει κοσμος για εκπαιδευση Γαλλια.

Γινεται ηδη σχολειο dash στο TRTO της ΟΑ....

Υπαρχει περίπτωση η επιβατική να έχει διαφορετικό όνομα. Πάντως από οτι γνωρίζω μέχρι 2008 τα πρώτα Q200 θα είναι στον αέρα. Πιστεύω οτι υπάρχει χώρος για μια τετοια εταιρία και με πολυ αργα βήματα θα πετύχει. Ποιοι πιστέυετε θα ήταν οι καλύτεροι προορισμοί εσωτερικού για μια Ελληνική low cost? Και πόσες θέσεις θα επρεπε να έχοθν τα αεροπλάνα? Q200 Q300 i Q400?