Aeroland

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εδώ και καιρό έχει γράψει το SBS-1(Mode-S,ADS-B Decoder) μου ένα C208 με νηολόγιο SX-ARV που έρχεται στην Μυτιλήνη(LGMT),υπάρχει ή πρόκειτε για κάποιο απο τα γνωστά SX-ARU,SX-ARW,SX-ARX που δείνει λανθασμένο κώδικα(hex code);

Δεν μου δείχνει οτι ειναι Caravan,απλα το ακουω οταν περναει κοντα απο το σπιτι μου και απο τον ηχο του κινητηρα καταλαβαινω οτι ειναι C208.

Επιβεβαιώθηκε σήμερα ότι το νέο Caravan της Aeroland θα είναι το SX-ARY. Πήρε ανάλογο κώδικα transponder. Αναμένουμε και τα "αποκαλυπτήρια" στην άτρακτο. (Το "SX-ARY" είναι ήδη βαμμένο κάτω από το προσωρινό νηολόγιο).

Επίσης πηγές από την εταιρεία λένε ότι το Dash-8 θα χρησιμοποιειθεί αποκλειστικά για cargo (τουλάχιστον για την ώρα).

Εγιναν κ τα αποκαλυπτηρια στην ατρακτο. Το SX-ARY / Island of Paros ειναι γεγονος.

Να αναφέρω πληροφοριάκά ότι η αερολάνδη πήρε και το συμβόλαιο για μεταφορά αλληλογραφίας εσωτερικού των ΕΛΤΑ μετά την παύση εργασιών της VERAVIA.

Μειοδότησε απο ATH-HER και ΑΤΗ-SKG με τις Αegean και Swiftair

GEM":3jyi26vd said:
Τι εννοείς παύση εργασιών;

Δεν ξέρω τι εννοεί ο Nikitas, πάντως προχτες μια VERAVIA (το SX-BMM) καλούσε σαν Aeroland 2??? (δεν θυμάμαι ακριβώς.. ένα τετραψήφιο που ξεκίναγε με 2 ήταν πάντως).

Aeroland is buying a Cessna Sovereign.