Αερολέσχη Μεγάρων

• Thread starter Thread starter servetas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

servetas

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGHL
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του airliners.gr!
Κατ αρχάς να συγχαρώ τους διαχειριστές αυτής της κοινότητας γιατί μέσα από αυτήν κατάφερα να βρω αρκετά πράγματα σχετικά με την αεροπορία!Είμαι 14 χρονών και εικονικός πιλότους μέσω του online οργανισμού του IVAO και του Flight Simulator 2004 εδώ και έναν χρόνο έχοντας περίπου 600 ώρες online εικονικών πτήσεων.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την αερολέσχη των Μεγάρων!Αυτό που θέλω είναι να περάσω και σε αυτήν την εμπειρία της πτήσης με κάποιο υπέρλαφρο αεροσκάφος...
Αυτό που θέλω να μάθω είναι τα εξής:
1)Πόσες ώρες χρειάζομαι εκπαίδευση?Αν μπορώ λόγω της ηλικίας?
2)Ποια είναι η τιμή της ενοικίασης του αεροσκάφους?Και εφόσον δεν μπορώ να εκπαιδευτώ να κάνω κάποια πτήση με κάποιον άλλον πιο έμπειρο??
Αυτά....θα ακολουθήσουν και άλλα.......

γειά σου φίλε servetas

τσέκαρε το http://www.ulm.gr , αφορά την maveric aviation .
είχα πετάξει μαζί με πιλότο για μια ώρα στα Μέγαρα , έτσι για την εμπειρία με ένα ibisgs700 .
ωραία φάση.... :great:
έχει τηλέφωνα και τα σχετικά για να ρωτήσεις ότι θες

και πόσο περίπου έδωσες???...Αν είναι στείλε πμ...
Απ ότι κατάλαβα η ηλικία μου είναι λίγο μικρή για να ξεκινήσω κάτι τέτοιο αλλά εντάξει...βολεύομαι και στην θέση του συγκυβερνήτη!!!χιχι :D

Διαθέσιμα Gift Vouchers
Κόστος

-Πτήση εθισμού 20 λεπτά Ibis Magic GS 700
55 ευρώ

-Πτήση εθισμού 1 ώρα Ibis Magic GS 700
125 ευρώ
-Πτήση εθισμού 20 λεπτά Pioneer 300hawk
70 ευρώ

-Πτήση εθισμού 1 ώρα Pioneer 300hawk
170 ευρώ
-Πτήση εθισμού 20 λεπτά Corsario MK5
55 ευρώ

-Πτήση εθισμού 1 ώρα Corsario MK5
125 ευρώ

ναι...και εφόσον είναι 2 άτομα θα πληρώσουν διπλάσια ή με την ίδια τιμή....?
επίσης να διευκρινίσω ότι φυσικά θα θέλουμε να υπάρχει και άνθρωπος τους μέσα για να εκτελέσει την πτήση.....

Αν δεν κάνω λάθος τα συγκεκριμένα αεροπλάνα όπως και όλα τα ΥΠΑΜ στην Ελλάδα είναι (μέχρι) διθέσια επομένως δεν χωράει τρίτος άνθρωπος.