Αερολιμενικός

• Thread starter Thread starter abba
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Jeanplu καλησπέρα! με κάλυψες!! ειμαι νεα στην ιστοσελίδα και προσπαθώ μάταια να βρω αν κάποιος έχει ύλη για τις εξετάσεις,εστω ενα βιβλίο που θα μπορούσε να διαβάσει κανείς. Ιδίως εγώ που είμαι ψυχολόγος δεν έχω πολλές γνωσεις σε μαθηματα θετικών επιστημών, και θα θελα μια βοηθεια...χρονια περιμένω αυτη την προκηρυξη.

Αν καποιος εχει κάτι, θα το εκτιμούσα.

Καλή χρονιά σε όλους παρεπιπτόντως.

Edited: Χρώματα και bold γράμματα χρησιμοποιούνται για να τονίσουμε συγκεκριμένα σημεία της δημοσίευσης μας.

1ον: Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και για την πρόσληψη
2ον: Κλαφτα Χαράλαμπε. Μόλις προσλήφθηκες σε μία θέση στην οποία ούτε καν γνωρίζεις τι θα κάνεις.
3ον: Δεν είναι να απορείς τελικά, που ο Αερολιμενάρχης της Χίου είναι επιοικώς απαράδεκτος (sic) στρην συμπεριφορά, ή που προσγειώνομαι βράδυ στη Μύκονο σε αποστολή EMS και με κοιτάνε οι ντόπιοι με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας που κοιτάει το τρένο. Μάλλον και αυτοί μέσω ΑΣΕΠ μπήκανε...

EDIT: Μια και έχει περάσει αρκετός καιρός απ το post σου, ελπίζω να logάρεις λίγο και να μας πεις τελικά ποιό είναι το πόστο σου. Ελπίζω ένα χρόνο μετά, να ξέρεις τα καθήκοντά σου.

Καλησπέρα και εδώ. Εν αναμονή της προκήρυξης των Ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, γνωρίζετε μήπως υπάρχει κανένα νέο και για τους Αερολιμενικούς;; Την τελευταία φορά είχε βγει προκήρυξη και για τους δυο αυτούς κλάδους, μήπως γίνει και αυτή την φορά το ίδιο;;

Μιχάλη, αμφιβάλλω αν θα πάρουν αερολιμενικούς τώρα, καθώς με τις ιδιωτικοποιήσεις περιορίζονται κατα πολύ οι αρμοδιότητες των αερολιμενικών. Όχι ότι δεν υπάρχει έλλειψη στα περιφερειακά, εξάλλου παίρνουν και σύνταξη σιγά σιγά οι παλιοί. Πάντως αααν βγάλουν μην περιμένεις πολλές θέσεις.