Αεροσκαφη ΟΑ στο LGAV

• Thread starter Thread starter docORL
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πάντως το θέαμα κάθε φορά που πηγαίνεις στο υπερπανάκριβο και υπερσύγχρονο(τρομάρα του) υπερhub "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", να βλεπεις σωρεία εγκατελελειμένων αεροσκαφών μου προκαλεί θλίψη και οργή. Λες και είναι το σκουπιδαριό των Άνω Λιοσίων ή μάντρα για άχρηστα υλικά.
Πότε επιτέλους θα τα μαζέψουν;Προσωπικά δε με ενδιαφέρει και τόσο τι θα απογίνουν, με ενδιαφέρει να φύγουν από κει.Εκτός και αν περιμένουν να γεμίσουν μούχλα και να γίνουν καταφύγιο για τα πουλίά της περιοχής.

Δεν ειναι σακουλες για να τα "μαζεψουν", αεροπλανα ειναι. Περιμενουμε (οπως εχει ειπωθει 800.000 φορες) να βρεθει αγοραστης για αν φυγουν.
Και σιγα πια, που χαλαει τοσο την εικονα του αεροδρομιου το να υπαρχουν 10-15 (γιατι τοσα ειναι πια) αεροπλανα αποθηκευμενα σ εναν τροχοδρομο. Επισης, τι σχεση εχει το σκουπιδαριο και η χωματερη με σταθμευμενα αεροπλανα (ουτε καν scrapped δεν ειναι), θα ειχε ενδιαφερον να μας το εξηγησεις. Οπως επισης και η ειρωνεια για το "ϋπερπανακριβο" και "υπερσυγχρονο" αεροδρομιο. Υπαρχει και το ΚΤΕΛ κηφισου για οποιον χαλιεται. Simple as that.

Δηλαδή εσένα όταν το αμάξι σου χαλάσει ή παλιώσει, το αφήνεις στη μέση του δρόμου και φεύγεις;Και ναι, μόνο αν ο αριθμός των αεροπλάνων ξεπεράσει τα 50 κάνει να διαμαρτυρηθούμε.Διαφορετικά η εικόνα του όποιου αεροδρομίου είναι νορμάλ, πόσο δε μάλλον η εικόνα ενός από τα πλέον ακριβά αεροδρόμια στην Ευρώπη.΄Οσο δε για τις ειρωνίες και τα κτελ κηφισού, καλύτερα να τα αποφεύγεις γιατί δε σου έχω δώσει δικαίωμα.

Εφοσων δεν υπαρχει παρκινγκ για αεροπλανα καπου αλλου στην αθηνα, τοτε δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες... :twisted:

Επισης μια ερωτηση.. Θα πρεπει να πληρωθει κατι στο αεροδρομιο για το "παρκαρισμα" των αεροπλανων της πΟΑ στο συγκεκριμενο μερος?

STAVROS_ATH":2q7zj8tj said:
Δηλαδή εσένα όταν το αμάξι σου χαλάσει ή παλιώσει, το αφήνεις στη μέση του δρόμου και φεύγεις;Και ναι, μόνο αν ο αριθμός των αεροπλάνων ξεπεράσει τα 50 κάνει να διαμαρτυρηθούμε.Διαφορετικά η εικόνα του όποιου αεροδρομίου είναι νορμάλ, πόσο δε μάλλον η εικόνα ενός από τα πλέον ακριβά αεροδρόμια στην Ευρώπη.΄Οσο δε για τις ειρωνίες και τα κτελ κηφισού, καλύτερα να τα αποφεύγεις γιατί δε σου έχω δώσει δικαίωμα.

Ενταξει λεβεντη μου, μην τα κοιτας τοτε αμα σου κακοφαινεται τοσο πολυ το οτι υπαρχουν σταθμευμενα αεροπλανα σε ενα αεροδρομιο! Που να υπηρχαν και τιποτε σταθμευμενα πλοια, δηλαδης...

STAVROS_ATH":1pv7bqrc said:
Δηλαδή εσένα όταν το αμάξι σου χαλάσει ή παλιώσει, το αφήνεις στη μέση του δρόμου και φεύγεις;

:wall:
Ούτε χαλασμένα είναι τα αεροσκάφη, ούτε παλιά. Είναι απλώς παρκαρισμένα...
Δεν τα αφήσανε στη μέση του διαδρόμου προσγείωσης, αλλά σε χώρο που προορίζεται για στάθμευση αεροσκαφών...
Δεν γνωρίζω αν ξέρεις κάτι παραπάνω... αλλά το σύνηθες είναι τα αεροσκάφη να βρίσκονται παρκαρισμένα σε αεροδρόμια. Σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου, θα βρεις αεροσκάφη που είναι παρκαρισμένα, και μπορεί να μην πετούν για βδομάδες, για μήνες ή και για χρόνια. Πού θα έπρεπε να πάνε κατά τη γνώμη σου; Ψάξε στο net αντίστοιχα φωτογραφίες από τα αεροσκάφη της Swissair, της Futura, της Sterling (τυχαία μου ήρθαν αυτές στο μυαλό) τα οποία ήταν για μεγάλα διαστήματα παρκαρισμένα στα μεγάλα διεθνή αεροδρόμια βάσεις τους, όταν έκλεισαν.
Για το μέσο επιβάτη του αεροδρομίου, δεν νομίζω ότι αποτελούν κάποιου είδους αρνητική εικόνα, και αν διαφέρουν στο μάτι του σε κάτι από τα υπόλοιπα σταθμευμένα αεροσκάφη της Olympic Air, Aegean ή Hellenic Imperial. :roll:

Δεν είναι παλιά;Και τι είναι νέα;Επειδή φροντίζω να διαβάζω κάτι πριν εκφέρω γνώμη, διάβασα όλες τις απόψεις των μελών στις 3 σελίδες του topic. Και άλλοι χαρακτήρησαν τα αεροπλάνα σαράβαλα, δεν είδα να γίνεται καμία αναφορά εκεί.
Το ότι καμιά εικοσαριά αεροπλάνα βρίσκονται στο αεροδρόμιο, χωρίς να πετούν για 5 μήνες τώρα εμένα μου φανερώνει προσωπικά πολύ άσχημη εικόνα.Ακόμα και τόσους μήνες μετά η εικόνα αποσύνθεσης της παλιάς ΟΑ βρίσκεται στο Ελβεν ολοζώντανη.Και βεβαίως με ενδιαφέρει που είναι εκεί και κάθονται γιατί εικάζω ότι ο Έλληνας φορολογούμενος τα πληρώνει από την τσέπη του.Θα μπορούσε τόσο καιρό τώρα να βρεθεί μία λύση και όχι να είναι παρατεταγμένα στη σειρά λες και είναι τανκς που ετοιμάζονται για στρατιωτική παρέλαση.
Τα περί πλοίων και κτελ και οτιδήποτε εμπίπτει στην κατηγορία γυμνασιακού χιούμορ ας μην τα αναμασάμε συνέχεια.Δεν κάνω προσωπικές επιθέσεις, απλά σχολιάζω μια κατάσταση για μένα λυπηρή.

Ειναι πραγματικα λυπηρο σε ενα αεροδρομιο να βρισκονται σταθεμυμενα αεροσκαφη.

Αυτα που σου παρεθεσε ο Xristos εκανες τον κοπο να τα ψαξεις? Aν οχι, στου κουφου την πορτα...

Ο Ελληνας φορολογουμενος τι ακριβως πληρωνει για 15 σταθμευμενα αεροσκαφη? Για πες!

ΥΓ: To γυμνασιο το εχω βγαλει εδω και πολλα χρονια,ευχαριστω.

STAVROS_ATH":1b51r9dy said:
Δεν είναι παλιά;Και τι είναι νέα;

Παλιό θα πεις ένα αεροσκάφος 30-40 ετών που δεν πετάει πια... Ένα 340 10 ετών ή ακόμα και ένα 737 20 ετών, που πετούσε μέχρι πριν κάποιους μήνες, και μπορεί να συνεχίσει να πετάει και πάλι ή τελοσπάντων αντίστοιχα αεροσκάφη άλλων εταιρειών σαν κι αυτό απο-προσγειώνονται κάθε μέρα στο αεροδρόμιο, δεν τα λες παλιά... Δηλαδή τι διαφορά αισθητικά έχει το 10χρονο παρκαρισμένο 340 της ΟΑ από το 10χρονο παρκαρισμένο Avro της Aegean;;;; ή το αντίστοιχο 737;;
Το κουράσαμε... :|

Προκειμένου λοιπόν να μην αναμασάμε γυμνασιακό χιούμορ,αν και δε καταλαβαίνω γιατί είναι κακό,ποια είναι η πρόταση του αντιρρησία συνδαιτημόνα ώστε να εξαλειφθεί αυτό η επαίσχυντη εικόνα,το όνειδος όπως θα χαρακτήριζε ο ιστορικός του μέλλοντος, που μολύνει την Ελληνική Κοινωνία και Αεροπορία;
Υ.Γ.Ας μη :banana: θυμήσωμε τα τεκταινόμενα στο "πρώην Ανατολικό" αρεοδρόμιο "Το Ελληνικόν" γιατί θα τρίξουν κόκκαλα,θα κλάψουνε μανούλες και θα σηκωθούν οι τρίχε τσι κεφαλί τωνε.
Ευχαριστώ και καλό ΣαββατοΚύριακο.
Αααααα,να ρωτήξω:Μόνο δέκα ετών είναι τα Avro της Α3;