AF-KLM

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φοβαμαι οτι θα συμφωνησω: ΜΑΠΑ.
Και μεταξυ μας το ζητουμενο για την Air France δεν ηταν να βαψει τα αεροσκαφη της αλλα να τα πλυνει! :D
Ειναι μακραν οτι πιο βρωμικο πεταει !

Αγαπητή ΑF, και μένα το αυτοκίνητό μου είναι λευκό και η αλήθεια είναι ότι το πλένω μόνο όταν περνώ μέσα από τα σύννεφα των βουνών που διασχίζω. Λέω μάλιστα να προσθέσω μερικά στίκερ ακόμα στον κορμό του. Μήπως να σας συμβουλευτώ για την -ομολογουμένως θριαμβευτική- πανδαισία του λευκού που θα συνεχίσει να σας κατακλίζει. Σας έχω πρότυπο. Κρίνω ότι μπορείτε και μεγαλύτερη κάλυψη του λευκού. Λίγη προσπάθεια ακόμη. Ίσως αν εξαλιφθεί η τεράστια κόκκινη προσθήκη; Λέω..

δικός σας

O γαλλο-ολλανδικός αεροπορικός όμιλος Air France-KLM θα περικόψει 1.000 ως 1.200 θέσεις εργασίας αυτόν τον χρόνο, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν θα αντικατασταθούν με νέες προσλήψεις όσοι εργαζόμενοι συνταξιοδοτούνται.

Ο όμιλος Air France-KLM προχώρησε στην κίνηση αυτή μετά τις καθαρές ζημιές ύψους 505 εκατομμυρίων ευρώ που κατέγραψε το τρίμηνο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου του 2008, ενώ πέρυσι στο αντίστοιχο διάστημα είχε κέρδη 139 εκατομμυρίων ευρώ

http://www.skai.gr/master_story.php?id=110803

Tελικά η κρίση αρχίζει να χτυπάει και τις μεγάλες αεροπορικές συμμαχίες με πρωταρχική αυτή της ΑF-KLM..Αν αναλογιστεί κανείς ότι τα χαμένα για τον όμιλο είναι 650 εκατομμύρια σε αντιστοιχία με την περσινή περίοδο είναι λογικό να μην σταματήσουν τις απολύσεις..Nα δούμε για πόσο καιρό θα κρατήσει αυτή η υποτιθέμενη κρίση.. :rant:

Περίμενα να δω την ανάλυση της πιστωτικής μου για να είμαι σίγουρος πριν το γράψω:

Είχα κλείσει εισιτήριο με KLM για Άμστερνταμ, 19-22 Φεβρουαρίου. Δυστυχώς πέρασα 10 μέρες κλινήρης, ανάμεσά τους και οι προαναφερόμενες ημερομηνίες, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ταξιδέψω. Το εισιτήριο που είχα κλείσει ήταν σε προσφορά, 250 ευρώ αν θυμάμαι καλά, και όπως καταλαβαίνετε δεν μετακινείται δεν ακυρώνεται. Πήρα στα γραφεία στην Αθήνα την προηγούμενη της πτήσης να ρωτήσω πως θα μπορούσα να το σώσω. Η απάντηση με εξέπληξε: με ένα χαρτί γιατρού (γιατρού, όχι νοσοκομείου, δηλαδή του γιατρού που με επισκέφθηκε κα' τοίκον έτσι κι αλλιώς) το οποίο θα έστελνα σε νούμερο φαξ που μου έδωσαν, θα γινόταν αναίρεση της χρέωσης στην κάρτα μου. Το φαξ το έστειλα περίπου 5 ώρες πριν την πτήση (την ακύρωση την είχα κάνει περίπου 18 ώρες πριν την πτήση).
Σήμερα τσέκαρα την κάρτα, και όντως 8 μέρες μετά την χρέωση, έχει γίνει επιστροφή του ποσού. Συγκεκριμένα το ποσό επεστράφη στις 27 Φλεβάρη, 5 μέρες μετά την επιστροφή από Άμστερνταμ που δεν έκανα ποτέ.

Κατά καιρούς έχω εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην KLM για διάφορα θέματα, καθώς την είχα ζήσει στο πετσί μου όταν πηγαινοερχόμουνα από το Άμστερνταμ που ήμουνα φοιτητής. Σε αυτή την περίπτωση τους βγάζω το καπέλο. Δε ξέρω μπορεί στα δικαιώματα των επιβατών να αναφέρεται αυτό ως δικαίωμά μου, αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, δεν πιστεύω πως η συμπεριφορά της KLM συγκλίνει με την πολιτική της συντριπτικής πλειοψηφίας των αεροπορικών εταιρειών (στην ΟΑ μπορεί τα γέλια τους να έφταναν μέχρι το σπίτι μου). Και τελοσπάντων στο τηλέφωνο να μου λέγανε δεν γίνεται τίποτε, δε ξέρω αν θα το έψαχνα παραπάνω, θα το θεωρούσα φυσιολογικό 1 μέρα πριν την πτήση να μου πούνε ότι δε γίνεται τίποτε.

Τραγικο,βαρετο,αδιαφορο,ΑΣΠΡΟ!

Γιαννη, λυθηκα στα γελια με τον παραλληλισμο σου! :lol: :great:

Κάτσε να δεις και το Α380! :puke:
(που θα το δούμε μαζί κατά Ιούνιο μεριά :wink: )

Χααααααα!τελειοοοοο!!!!Καλα,τοση οικονομια στη μπογια κανουν στην AF???

Report που δημοσιεύτηκε στη Γαλλία προκάλεσε αναστάτωση στην AF-KLM, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προβλέπει απο το χρόνου ταμειακές δυσκολίες για τον όμιλο, ειδικά αν συνεχιστεί η πτώση της επιβ. κίνησης και η άνοδος του πετρελαίου.
Όπως είναι φυσικό, η AF-KLM απέρριψε το σενάριο αυτό ως φανταστικό, λέγοντας μάλιστα ότι διαθέτει 4.5 δις ευρώ σε μετρητό και άλλο 1.2 δις απο εξασφαλισμένες πιστώσεις.
Περισσότερα
:arrow: http://www.reuters.com/article/rbssAirlines/idUSLH21186220090717