Αγάπη μου, συρρίκνωσα το Alisnack!

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Στην περιπτωση ομως που ανεφεραν τα παιδια στο trip report δεν υπηρξε ακυρωση της ΟΑς παρα μονο αρκετη καθυστερηση.Γι'αυτο μπορεις να κανεις reprotection???

Ναι, γινεται και για αυτον τον λογο, αλλα για μεγαλη καθυστερηση.

Eπειδη αναφερθηκαν οι Μολδαβικες αερογραμμες, να μου επιτρεψετε να πω οτι πριν απο 5 χρονια που ετυχε να πεταξω μαζι τους με ενα EMB-120 το φαγητο ηταν πλουσιο και με καλο κρασι κοκκινο ή λευκο (Αν θυμαμαι καλα μου ειχε κανει εντυπωση οτι το μπουκαλακι ηταν αρκετα ενισχυμενο -σε μλ - και επειδη ημουν διστακτικος στο κοκκινο ή λευκο μου εδωσαν και απο τα δυο) Θα προσπαθησω να ξεθαψω φωτο ετσι για την ιστορια.

aakunz":180zdqpb said:
Προφανώς πρόκειται για την εντολή SB@ <enter> για την οποία θα εκτιμούσα αν κάποιος handler μας εξηγούσε τι σήμαινε.
Το SB@ δίνει την λίστα όσων δεν έχουν επιβιβαστεί.

1 Tω καιρώ εκεινω όταν πετούσα για Ρώμη δεν υπήρχε τρένο στο αεροδρόμιο κάτι ρυπαρά ψιλοπαλιά λεωφορεία που σε πήγαιναν στο αεροδρόμιο από το Termini (late 80s) Οπότε όταν έγινε το τρένο και η σύνδεση στο pyramide ήταν επανάσταση....
Δεν είναι μόνο τα 5 ευρώ που για μένα είναι σεβαστό ποσό (άλλωστε 2χ5=10 δηλαδή το 20% περίπου του 55 ευρώ αεροπορικού εισιτηρίου) (για άλλους βέβαια Large τύπους είναι στραγγάλια) αλλά και το γεγονός ότι το Leonardo express σε αφήνει σε μια πλατφόρμα στου διαόλου την μάνα άρα τουλάχιστον όσο θα περπατούσες στην Αλλαγή αν την έκανες στο pyramide. και όταν φτάσεις στο σταθμό του μετρό στο τερμινι να βγείς πολύ κοντά σε ξενοδοχεία κτλπ. Κάποια στιγμή θα το μετρήσω επακριβώς.
2. Σύντροφε έχω πρόβλημα με το σύντροφε διότι στα ταξίδια σου χρησιμοποιείς όλα τα μαγικά εργαλεία του καπιταλισμού, την επόμενη φορά με Tupolev... :D :D :D :D
3.΄Η Alitalia για τους άντρες at least είναι σαν το στρατό. Όλοι έχουμε να διηγηθούμε μια ιστορία... 8)

Οπως ανεφερα παραπανω εψαξα και ξεθαψα φωτο γευματος της Air Moldova https://www.airliners.gr/community/gallery/image_page.php?album_id=102&image_id=18477. Οπως εγραψα και παραπανω εντυπωση μου ειχε κανει το κρασι - σε μπουκαλι μεγεθους μικρης μπυρας. Η Μολδαβια θεωρειτο η "καβα" της ΕΣΣΔ, και τα κρασια τους ειναι αρκετα καλα.

Να σημειωθει οτι η φωτο ειναι του 2004, σε ΕΜΒ-120 σε 3ωρη πτηση Κισιναου-Αθηνα. Τω καιρω εκεινο ειχαν ενα στολο με 1 Α-320 κανα 2 ΕΜΒ 120 και μερικα ΥΑΚ-40. Τα ΕΜΒ και τα ΥΑΚ πετουσαν Αθηνα, και οπως καταλαβαινετε ημουν ατυχος και μου επεσε το Βρασιλια. Η φωτο απο τη γαλαρια που ηταν 4 θεσεις στη σειρα.

Οποτε για να μην βγουμε και τελειως εκτος θεματος, η συγκριση με το σνακακι της Αλιταλια δικη σας.

Τι άλλο να ζητήσω πια από ένα τριπ ρηπόρτ; Έμαθα σε τι χρησιμεύει η υποδοχή στον κινητήρα, έμαθα τα SB@, έμαθα την Alitalia από την καΚή κι απ' την ανάποδη (υπάρχει "καλή" άραγε;).

Χίλια ευχαριστώ και πάλι

Να ρωτήσω κάτι ακόμα: το Σάββατο πέταξα με το SX-OAV και κάθησα από την απέναντι πλευρά, στο κάθισμα F (στα καράβια τη λέμε starboard, Hastaroth μη βαράς λέμε!) αλλά δεν είδα phone jack (δεν θυμάμαι καν αν είδα hoist point). Έχει άλλους κινητήρες από αυτούς που είχε το SX-OAG ή έχει μόνο στη μία πλευρά;

Registration Manuf. Model Type c/n Opr built ex registrations
SX-OAK Airbus A-319-132 A319 3317 NOA - Pantheon Airways 2007 D-AVYB 2009-07-09 M-ABCK

Αυτο ειναι το παλιο χρεπι κατα computerize 2 χρονων αεροπλανο!!

To oav εχει iae κινητηρες, το oag cfm, ισως τα jacks για τα ακουστικα να μην ηταν ορατα απο τη θεση σου aakunz στην
περιπτωση του oav.Υπαρχουν παντως σε πολλες θεσεις για χρηση απο μηχανικους.

aakunz":7nfceij5 said:
Τι άλλο να ζητήσω πια από ένα τριπ ρηπόρτ; Έμαθα σε τι χρησιμεύει η υποδοχή στον κινητήρα, έμαθα τα SB@, έμαθα την Alitalia από την καΚή κι απ' την ανάποδη (υπάρχει "καλή" άραγε;).

Χίλια ευχαριστώ και πάλι

Είδες τί μεγάλο σχολείο που είναι αυτό το airliners.gr ;

Να ρωτήσω κάτι ακόμα: το Σάββατο πέταξα με το SX-OAV και κάθησα από την απέναντι πλευρά, στο κάθισμα F (στα καράβια τη λέμε starboard, Hastaroth μη βαράς λέμε!)
Καί στά αεροπλάνα,starboard τήν λένε.

αλλά δεν είδα phone jack (δεν θυμάμαι καν αν είδα hoist point). Έχει άλλους κινητήρες από αυτούς που είχε το SX-OAG ή έχει μόνο στη μία πλευρά;

Μάλλον ισχύει το δεύτερο.

Υποθέτω οτι αυτές οι υποδοχές στά cowlings τών κινητήρων βρίσκονται στήν πλευρά που βλέπει "πρός τά έξω",ώστε άν χρειαστή,νά μπορή ο μηχανικός εδάφους νά διαφύγη (διαφορετικά θά εμποδιζόταν από την άτρακτο).

Πάντως,τό ξαναλέω,πολύ λυπάμαι που η Alitalia έχει καταντήσει να είναι χειρότερη κι'από την Air Burundi.Οι δικές μου εντυπώσεις απ'αυτήν (την Αλιτάλια,όχι την Air Burundi) ήταν πολύ καλές (αλλά τότε ήταν Χριστούγεννα τού 1970..).

Αγαπημένη μου Ν.Ο.Α...

Να το ξέρεις καλή μου τα καλά κορίτσια δεν λένε ψεματάκια... διαφημίσου βρε παιδί μου, πες για τις υπέροχες γκόμενες που έχεις, για τα γκουρμέ μπισκοτάκια που προσφέρεις, το υπέροχο migazino που ο επιβάτης απολαμβάνει αλλά να χαρείς σταμάτα τα παραμυθάκια... το γνωρίζω αγαπημένη μου κάνεις προσπάθειες, ψάχνεις το καλύτερο για μένα,το αξίζω, αλλά μη, σε παρακαλώ, σταμάτα να λες το SX-OAK καινούργιο... δεν λέω είναι μόλις δύο ετών και δύο μηνών αεροπλανάκι αλλά έχω αυτό το ψυχολογικό δεν μου αρέσει να ταξιδεύω με αεροπλάνο εταιρίας που μόλις πρόσφατα ήταν ban από την Ε.Ε... η άλλη καλή μου, ξέρεις ποια είναι η άλλη πιστεύω, αυτή με τα γλαροπούλια ντε, όταν μιλάει για καινούργια εννοεί ολοκαίνουργια, του κουτιού και όχι ότι περισσέψει από τα λιμά της Mandala... επειδή στις δημόσιες σχέσεις σου καλή μου δεν είχαν ιδέα ότι αγοράζεις από Ινδονησία μεριά πες τους το γιατί στην αρχή δεν με πολυπίστευαν και στο τέλος όταν τους είπα τον σειριακό και φίλησα σταυρό ότι λέω αλήθεια έχασαν την λαλιά τους... άλαλα τα χείλη των ασεβών...

Εντάξει αεροπλάνα είναι, όλα χαλάνε αλλά είπαμε τα καλά κορίτσια δεν λένε ψέματα... μην τα ρίχνουμε στο αεροδρόμιο και στον καιρό καλή μου... ντροπή μικρό κορίτσι... καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι να λένε που και που την αλήθεια... το ΟΑΚ είχε technical δεν είναι ντροπή έχει συμβεί και στους γλαράρχες... αυτοί τότε το είπαν ξεκάθαρα, το AVRO χάλασε, φταίμε... φταίμε και πληρώνουμε... σας ταλαιπορίσαμε 3 ωρίτσες το αναγνωρίζουμε... συγνώμη... οι μαλ...ς πληρώνονται... πάρτε ένα εισιτήριο δωρεάν για να καταλάβετε ότι είμαστε σοβαρή, υπεύθυνη εταιρία και αναγνωρίζουμε τα λάθη μας... εσύ καλή μου τι έκανες? Έπιασες το παραμύθι με την κίνηση στο αεροδρόμιο, το έριξες στον καιρό και όταν το πράγμα δεν μαζεύονταν πια, ζήτησες συγνώμη... Α δεν μπορώ να το πω το ψέμα ζήτησες συγνώμη...μια συγνώμη και ένα η πολιτική της εταιρίας μας είναι διαφορετική από αυτή του ανταγωνισμού... εμείς δεν χαρίζουμε δωρεάν εισιτήρια στους επιβάτες που ταλαιπορίσαμε 7 ώρες όπως η ακατανόμαστη η Aegean... εμείς επενδύουμε στα 319 της Mandala...

Καλή μου σε γουστάρω... μου αρέσει ο μύθος σου , τα χρώματα σου, οι γαλιφιές σου... όταν όμως ξαναβρεθώ στο δίλημμα αν θα σε ξαναπροτιμήσω, θα περάσουν από μπροστά μου, οι σπασμένοι μπουλμέδες στις τουαλέτες, τα στενά καθίσματα της Mandala, τα τόσα ψέμματα που μου είπες, η ευγενική σου άρνησή για το αυτονόητο... και τότε καλή μου μάλλον θα προτιμήσω την ειλικρίνια, την γεναιοδωρία και τα ολοκαίνουργια της άλλης,.. λυπάμαι καλή μου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.