Αγνοείται 777 της Malaysia AL

  • Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οταν λές "χαρακτηρίστηκαν" ανεπίδεκτοι (και όχι "σε" ανεπίδεκτοι,τί εννοείς;Οτι δέν θα μπορούσαν να δουλέψουν κάπου ώς πιλότοι;Μά δέν τους ένοιαζε αυτό-ήθελαν απλώς να μάθουν πώς να κατευθύνουν ένα αεροπλάνο πρός μιά συγκεκριμένη πορεία,αυτήν που κατέληγε στον στόχο τους.
Εδώ όμως κάνουμε την υπόθεση ότι αυτοί που σχεδίασαν την "απαγωγή" τού αεροπλάνου σκόπευαν να αναγκάσουν τους πιλότους του να το πάνε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο τού πλανήτη,ώστε να προσγειωθή εκεί και να παραμείνη μέχρι να χρειαστή να ξαναπετάξη.Και προφανώς έπρεπε να ξέρουν ποιά μέτρα να λάβουν ώστε να πιστέψη ο υπόλοιπος κόσμος ότι το αεροπλάνο συνετρίβη κάπου.Οπότε θα έπρεπε να έχουν,έστω,διαβάσει το manual του,ώστε να ξέρουν ποιά από τα συστήματά του επικοινωνούν με το έδαφος και τί πληροφορίες μεταδίδουν.
Πάντως κατά την άποψή μου όλο αυτό το σενάριο είναι τραβηγμένο.Διότι προφανώς άν δεχτούμε ότι το αεροπλάνο είναι άθικτο,αυτήν την στιγμή βρίσκεται κάπου και δέν πετάει (θα ήταν αδύνατο να πετάη επί τόσες μέρες και κανείς να μήν το έχη πάρει χαμπάρι,πέραν,βεβαίως,τού ότι θα τού είχαν τελειώσει τα καύσιμα και προφανώς δέν μπορούσε να κάνη inflight refuelling...).Ομως ένα 777 δέν το κρύβεις όπως μιά καρφίτσα-και προφανώς,επίσης,δέν μπορεί να προσγειώθηκε σε καμμιά ζούγκλα τού Αμαζονίου.Σε διάδρομο-δηλαδή σε επιφάνεια ορατή από μεγάλο ύψος-προσγειώθηκε και παραμένει.Πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο;Κατά την άποψή μου,λίαν απίθανο.Καί τί απέγιναν οι επιβάτες;
Οπότε εξακολουθώ να πιστεύω ότι το αεροπλάνο διαλύθηκε εν πτήσει-σε μικρά κομματάκια,κυριολεκτικά....
 
...οπότε σε αυτή την περίπτωση πρέπει να βρίσκεται κάτω από τη μύτη των Μαλαισιανών τόσες μέρες δηλαδή. Η τεχνική του μάγου που είδα σήμερα να πετάει καρπούζια για να βρει το αεροπλάνο, φαίνεται δεν είναι η σωστή. :shock:
 
τσολακης στην εκπομπη τραγκα καναλι εψιλον.
 
2 λεπτα ειπε μονολογο και εφυγε :shock:
κωσταντελλος time
 
κατι εγινε και τα πηρε ο Τσολακης στο κρανιο...δυστηχως δεν το προλαβα το πετυχα πανω στο ζαπινγκ
 
Ειχε τον αλεβιζοπουλο αν θυμαμαι καλα πρωην ελεγκτη εναεριας κυκλοφοριας και πρεπει να υπαρχει ενταση μεταξυ τους γιατι αναφερθηκε στο ονομα του. :roll:
 
νομιζω κατι ειπε ο τρανγκας μαλλον ειρωνικα και πηρε την μπαλα και αυτον... λογικα καποια στιγμη θα ανεβει το βιντεο και θα δουμε
 
off-topic.ποιοι ηταν ανεπιδεκτοι? .Για ελα κατω απο τα 1200 πόδια με σκελη και φλαπς ανεβασμένα με 300 knots όλο το manhattan κατω χωρις προβλεψη crosswinds (μη μου πεις οτι πηραν μεταρ) και κεντράρισε 65 μετρα πλατος!!!Για ξανακοίτα την αριστερή απο το staten island με 35 μοιρες κλιση και πέσε κοντρα στον νοτιο πύργο!!!Για ξεκίνα στο πενταγωνο πτηση στα 50 πόδια!!!!! με ground effect ξυρίζει στυλους φωτισμού ηλεκτροπαραγωγά ζευγη και πέφτει ακριβως στο κτιριο!!Υπάρχει site με την αληθεια των πιλότων για την 911.
Στο θέμα μας τώρα acars για την RR μετά απο πέντε ώρες. απο σημειο στον ινδικό.Τι έλεγαν αυτά τα acars Βλάβη στους κινητηρες? ΒΟΤΗ? Τέλος καυσίμων και flame out?Τότε ταιριάζει με ενα learjet απο miami μετα την 911 με εναν διασημο αθλητη μεσα που εχασε την συμπίεση και παγωσαν όλοι οι επιβάτες και πηγε και επεσε στην ντακότα η στην μοντάνα ενω το ακολουθούσαν f-16 σ όλη την διαδρομή ( ειχαν δει τι συνεβη)
 
Foxtrot echo":1zzdvjum said:
Ειχε τον αλεβιζοπουλο αν θυμαμαι καλα πρωην ελεγκτη εναεριας κυκλοφοριας και πρεπει να υπαρχει ενταση μεταξυ τους γιατι αναφερθηκε στο ονομα του. :roll:

Δεν θυμάσαι καλά... Ο άνθρωπος έχει άλλη ειδικότητα, αλλά είναι επί σειρά ετών πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ ( σωματείο μέρους των εργαζομένων της ΥΠΑ).
 
Top