Άγονες Γραμμές

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν μου κάνει για φοβερή συνωμοσία, ποιο πιθανό βλέπω να είναι για να αποφύγουν να έχουν μια επιπλέον άδεια πτήση. Η για να καλυφθεί καμία τρύπα. Για να γεμίσει το 737 δύσκολο αλλά με κανένα 20ρακι why not.
 
Εγώ νομίζω πως είναι επιχειρησιακό δρομολόγιο το Θεσσαλονίκη Κέρκυρα. Έρχεται από κάπου το αεροπλάνο και πηγαίνει στην Κέρκυρα για να κάνει κάποιο άλλο δρομολόγιο για αλλού. Και αντί να ταξιδεύει άδειο να περνει και κάποιους επιβάτες έστω και με €50. Εκτός αν έκλεισαν κάποια συμφωνία με ταξιδιωτικό γραφείο για τουρίστες.
Η αρχική μου σκέψη αυτή ήταν και σε εμένα όμως το αεροπλάνο φαίνεται να φεύγει πουρνο πουρνο από Κέρκυρα και επιστρέφει καπάκι μετά από κλασσικό Ryanair-ίσιο ground time πίσω στην Κέρκυρα. Άρα αυτό δεν ισχύει
 
Η αρχική μου σκέψη αυτή ήταν και σε εμένα όμως το αεροπλάνο φαίνεται να φεύγει πουρνο πουρνο από Κέρκυρα και επιστρέφει καπάκι μετά από κλασσικό Ryanair-ίσιο ground time πίσω στην Κέρκυρα. Άρα αυτό δεν ισχύει
Ισχύει. "Τρύπες" γεμίζει στο πρόγραμμα για το αεροπλάνο που είναι CFU-based απλά το ερώτημα είναι γιατί ας πούμε δεν το έβαλε ATH, που το πετάει ήδη τις ημέρες -234--- ως CFU-ATH-CFU και -----6- ως ATH-CFU-ATH για αυξήσει εκεί τις συχνότητες και επέλεξε το CFU-SKG.
 
Προκυρήχθηκε και η τελευταία γραμμή του πακέτου των άγονων για το 2022-2023, η οποία μπήκε "σφήνα" τελευταία στιγμή και αφορά στο δρομολόγιο HER-IOA-HER. Η καταληκτική ημερομηνία προσφορών είναι στις 17 Ιουλίου 2023, ενώ η έναρξη των δρομολογίων θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου. Εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί ποιος αερομεταφορέας θα αναλάβει το εν λόγω δρομολόγιο!
 
Όποιος και να το αναλάβει μου φαίνεται σαν μια γραμμή που θα έχει κίνηση.
 
Ισως βοηθησει αυτη η γραμμη και στην ανακαμψη ελαφρως της κινησης του αεροδρομιου Ιωαννινων, που παραμενει σε ιδιαιτερα χαμηλα επιπεδα. Το 2022 εξυπηρετησε μολις 73.664 επιβάτες, -45,2% σε σχέση με το 2019, που ειχε εξυπηρετησει 134.459 επιβάτες.
 
Τα στοιχεία κίνησης από την ΥΠΑ για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων για το 2022 είναι μέχρι τον Σεπτέμβριο, λείπει το τρίμηνο. Όπως και για το 2021 λείπει ο Οκτώβριος.. δεν ξέρω αν φταίει το αεροδρόμιο Ιωαννίνων που δεν έστειλε τα στοιχεία ή η ΥΠΑ που δεν τα ανανέωσε. Σίγουρα ήταν μικρότερη η κίνηση σε σχέση με το 2019, αλλά όχι σε τέτοια επίπεδα
 
Last edited by a moderator:
Αν προσέξεις τα sheets 10,11 και 12 για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων η κινηση είναι 0, πράγμα αδύνατο. Για αυτό διευκρίνισα ότι για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων δεν είναι updated, όπως επίσης λείπει και ο Οκτώβριος του 2021.
 
Top