Air Atlanta 747 perni olympic colours gia tin floga

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Apokleietai na to exoyn noikiasei oi OA apo thn Air Atlanta logw elleipshs aeroskafwn; Poios mas leei oti oi OA exoyn perisseyoymena aeroplana;

george_a":m89q0l48 said:
... και να σκεφτεί κανείς οτι τα δυο 340 κάααααααθονται.

Όχι ρε συ. Δε κάθονται. Τρία πετάνε ήδη και το άλλο θα επιστρέψει σύντομα (όπως είχε γράψει ο φίλος FLIGHTATT). Μόνο ένα 717 κάθετε, όλα τα άλλα στους αιθέρες.

Να πω την αλήθεια. Εμένα δε με πολύ απογοήτευσε η απόφαση αυτή να φέρουν ξένο αεροσκάφος για τη φλόγα. Το μόνο κακό είναι που είναι 742...

Αλλά για σκεφτείτε. Πόσος κόσμος θα καταλάβει ότι το αεροσκάφος αυτό οι ΟΑ το μίσθωσαν μόνο και μόνο για αυτό το σκοπό από άσχετη εταιρεία :?: Πόσος κόσμος θα καταλάβει ότι δεν είναι "δικό της" αεροσκάφος. Δε μιλάω για εμάς, αλλά για τα άτομα που θα δουν στο εξωτερικό τα σχετικά πλάνα είτε από κοντά ή από την τηλεόραση. Ίσα-ίσα που ο κόσμος θα βλέπει τζάμπο και θα λέει "Μπράβο, έχουν και τζάμπο στην Olympic, άρα δεν είναι και τόσο μικρή!" :wink:

Αν είναι έξυπνοι στην ΟΑ μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ενοικίαση και για marketing. "Μόνο και μόνο για τους Ολυμπιακούς εντάξαμε ένα τζάμπο στο στόλο μας, το οποίο θα μεταφέρει την Φλόγα σε όλη την Οικουμένη." You know :wink:

Cross":1s3ymkhs said:
Apokleietai na to exoyn noikiasei oi OA apo thn Air Atlanta logw elleipshs aeroskafwn; Poios mas leei oti oi OA exoyn perisseyoymena aeroplana;

Την τετάρτη 2 του μηνού φεύγει απο τον βενιζέλο στις 20.30 για άλλες πολιτείες :lol: (Αυθτραλια ) επιστρέφει 9 Ιουλίου νομίζω στο Ηράκλειο μετα από ταξίδι σε όλη τη Γη (το meeting σπίτι μου που λέγαμε? :wink: )

2 Ιουνίου είναι Τετάρτη ε :?: Πιστεύω ότι κατά τις 6.30 θα μπορώ να είμαι Βενιζέλο...

6,30 it is loipon

be there

ps:(ti wra erxetai?)

Pws einai dunaton na fevgei apo tin ATH stis 2 Iouniou, otan i floga 8a fugei apo tin ATH stis 4 Iouniou :?: :?: :?:

@Capjumbo,

malon tha enouse oti tha erthi stis 2 june stin Athina (kai tha figi stis 4 ?) ?

@all

o akis exei dikio! ti pio symantiko ine oti petai ena 747 me ta olympic colours sto cosmo! ston lao then iparxi tipota pou ine "more powerful" apo ena 747 -

anamesa stous "insider" tha iparxi isos ligo kotsopelio....
ala i perisoteri tha exoune tin fotografiki etimi molis tha to doune on approach!

Afto einai tragiko an isxuei. Mou exoun kleisei epaggelmatiko meeting stin SKG stis 2 Iouniou kai egw to epikurwsa... :evil: :evil: :evil:
Hmoun sigouros oti 8a efevge stis 4 giati etsi eixan anakoinwsei arxika...
Oxi re gamwto... :rant: :wall: :bash: