george_a":m89q0l48 said:... και να σκεφτεί κανείς οτι τα δυο 340 κάααααααθονται.
 Πόσος κόσμος θα καταλάβει ότι δεν είναι "δικό της" αεροσκάφος. Δε μιλάω για εμάς, αλλά για τα άτομα που θα δουν στο εξωτερικό τα σχετικά πλάνα είτε από κοντά ή από την τηλεόραση. Ίσα-ίσα που ο κόσμος θα βλέπει τζάμπο και θα λέει "Μπράβο, έχουν και τζάμπο στην Olympic, άρα δεν είναι και τόσο μικρή!"
 Πόσος κόσμος θα καταλάβει ότι δεν είναι "δικό της" αεροσκάφος. Δε μιλάω για εμάς, αλλά για τα άτομα που θα δουν στο εξωτερικό τα σχετικά πλάνα είτε από κοντά ή από την τηλεόραση. Ίσα-ίσα που ο κόσμος θα βλέπει τζάμπο και θα λέει "Μπράβο, έχουν και τζάμπο στην Olympic, άρα δεν είναι και τόσο μικρή!" 

Cross":1s3ymkhs said:Apokleietai na to exoyn noikiasei oi OA apo thn Air Atlanta logw elleipshs aeroskafwn; Poios mas leei oti oi OA exoyn perisseyoymena aeroplana;
 (Αυθτραλια ) επιστρέφει 9 Ιουλίου νομίζω στο Ηράκλειο μετα από ταξίδι σε όλη τη Γη (το meeting σπίτι μου που λέγαμε?
  (Αυθτραλια ) επιστρέφει 9 Ιουλίου νομίζω στο Ηράκλειο μετα από ταξίδι σε όλη τη Γη (το meeting σπίτι μου που λέγαμε?   )
 ) Πιστεύω ότι κατά τις 6.30 θα μπορώ να είμαι Βενιζέλο...
  Πιστεύω ότι κατά τις 6.30 θα μπορώ να είμαι Βενιζέλο... ti wra erxetai?)
ti wra erxetai?)