Air Atlanta 747 perni olympic colours gia tin floga

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΣΤΟ ΥΥΖ ΑΠΟ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΙΣ 4.
ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ ΕΓΩ ΤΟ 747 ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ
ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ,ΔΗΛ.ΙΟΥΛΙΟ - ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.
ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ AIR ATLANTA ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.(ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ)
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙR ATLANTA.

Phantom Phixer":1xpqpc31 said:
OK tha eimai ki egw ekei... tha paw kat'eythian meta th douleia :? opote ypologizw kata tis 1700 na eimai ekei...

Pws tha sas gnwrisw??? :lol: :lol: :lol:

Kostas

Εγώ τελειώνω σχολή κατά τις 17.00-17.30. Οπότε αισιοδοξώ το αργότερο 18.30 να είμαι LGAV

ela nte, den mas exeis ksanadei opote .................

LOOOOOOL
ma ti les twra?

loipon apo ta prwta notices einai oti i grammi opws pernaei panw apo ta parathyra kai kataligei stin oura, einai karmpon OA, alla epifylassomai gia tis OA titles kathws i coca cola einai o episimos xorigos kai apo oso gnwrizw exei to dikaiwma na vazei to onoma tis mprosta apo otidipote anaferetai se torch relay
sta mpoukalakia coca cola leei: coca cola olympic torch relay.
gia na doume an tha exei kana stickeraki.

εγω παντως δεν πιστευω οτι η ΟΑ νοικιασε το 747. Μου μυριζεται οτι η Ολυμπιακη Επιτροπη βλεποντας οτι η ΟΑ αδιαφορεί, ανελαβε πρωτοβουλια. Τι να λεμε τωρα ρε παιδια. Εχουμε αναλαβει Ολυμπιακους αγωνες και το μονο που εκανε η ΟΑ ηταν να βαλει sticker-ακια με το Φοιβο και την Αθηνα σε 2-3 αεροπλανα :rant: . Καλα, δεν εχει δει κατα καιρους, τι βαψιματα εχουν πεσει σε αλλες εταιρειες, για πολυ πιο ασήμαντα γεγονοτα :shock: !!! Ειδατε το Α320 της ΤΑΡ με τα χρωματα του EURO 2004?
Εγω νομιζω οτι η ΟΑ, για μια ακομη φορα ξεφτιλιστηκε :2:

Egw pali epimenw oti den 8a fugei stis 2 alla mallon stis 3 Iouniou. Perimenw epivevaiwsi apo ton A8ina2004.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 20:30, θα ξεκινήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η πρώτη παγκόσμια Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας. Από εκεί θα απογειωθεί λίγες ώρες αργότερα το ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος που θα μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα στις 5 ηπείρους με πρώτο σταθμό το Σίδνεϊ.

Στη διάρκεια μιας ειδικής τελετής, η Πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ 2004 κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, θα παραδώσει την Ολυμπιακή Φλόγα στο πλήρωμα του αεροπλάνου. Νωρίτερα (19:30) στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα γίνει η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από το βωμό, για να μεταφερθεί στο αεροδρόμιο. Την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης (τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στο Παναθηναϊκό Στάδιο) έχει αναλάβει αποκλειστικά η ΕΡΤ (θα δώσει pool σε όλα τα κανάλια).

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και οι φωτογράφοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, δίνοντας και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου, στο Γραφείο Τύπου της ΑΘΗΝΑ 2004 (κ. Όλγα Σιδηροπούλου, 210-2004055,osidirop@athens2004.com και κ. Δήμητρα Παπαγιώτα, 210-3446128, dhpapagi@athens2004.com), απαραιτήτως ως την Τετάρτη 26 Μαΐου, ώρα 17:00, ώστε να εκδοθούν εγκαίρως οι απαραίτητες άδειες για την είσοδό τους στο αεροδρόμιο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ
ΑΘΗΝΑ 2004