Air Go

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η ιστοσελιδα της εταιρειας δεν υπαρχει αλλο, ενω ουτε το cache μεσω wayback μπορει να βρεθει. Ξερει κανεις αν η εταιρεια πεταει ακομα, εχει νεα ιστοσελιδα κλπ?
:thx:

Πεταει κανονικα. Τα περι ιστοσελιδας δεν τα ξερω (γιατι δεν μ ενδιαφερουν)

Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι ακόμα καί γιά φορτία (καί όχι μόνο γιά πρίγκηπες..),δέν πετάει όλες τίς μέρες τίς εβδομάδας.

Γιά τήν ιστοσελίδα,θά ρωτήσω τίς πηγές μου και θά ενημερώσω.

Συνεχίζει να πετάει κανονικά η εταιρία με το γνωστο BAe ATP της και πλέον υπάρχει και η ιστοσελίδα της http://www.airgoairlines.gr/ προσφέροντας τους τρόπους φορτωσης του α/φ, αν και υπο κατασκευή ακόμα(η σελίδα όχι το α/φ)!

Το "πλεον" το θεωρω ολιγον τι.. ατυχες, μιας και η σελιδα υπαρχει απο τον Αυγουστο του 2008!!

Re: Argo Airways

Ανεπιβεβαίωτες...φήμες (όπως πάντα)... θέλουν το SXBPS να ξεκινά πτήσεις τώρα από που για που, θα δείξει.

Μά δέν είχε σταματήσει να πετά το SX-BPS,απλώς δέν εκτελεί συχνά δρομολόγια.

Περισσότερες λεπτομέρειες όταν μάθω από τίς πηγές μου.

Σύμφωνα με πηγές μου, το ΑΤΡ SX-BPS επανανηολογήθηκε στη Βουλγαρία ως LZ-BPS και πετάει σαν Air Go Bulgaria!!! Περίεργη εξέλιξη... Αφ' ενός η αλλαγή μόνο του κωδικού της χώρας και αφ' ετέρου η ίδια ονομασία της εταιρίας αλλά με την πρόσθεση του "Bulgaria".

Ελπίζω να μάθουμε νεότερες πληρόφορίες για την κίνηση αυτή.

update: επιβεβαιώθηκε και από το Skyliner
Code:
BAe ATP 	 F 	 2005 	  	 LZ-BPS 	 AirGo Airlines 	 seen re-regd 17jan11 at MLA 	 ex SX-BPS

Οι πηγές σου είναι σωστές,αλλά δέν υπάρχει τίποτε το περίεργο στην εξέλιξη.Απλώς σύμφωνα με τίς δικές μου πηγές,η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στην Βουλγαρία,όπου δέν σε ξεσκίζουν στην φορολογία (είναι μόνο 10% έναντι 45% στην Ελλαδίτσα μας).Οχι,θα κάτσουν να σκάσουν....

Πάντως το αεροπλάνο κάνει δρομολόγια από την Μασαλία στην Κορσική.Υπάρχει δέ και σχέδιο γιά απόκτηση και δεύτερου αεροπλάνου.Οταν μάθω νεώτερα θα επανέλθω.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας υπάρχει - αν και λέει πως είναι ακόμα "υπό κατασκευή". Παρατήρησα μάλιστα πως άλλαξε από airgoairlines.gr σε airgo-airlines.com, αλλά όποια από τις 2 διεθύνσεις και να χρησιμοποιήσει κάποιος, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Σύμφωνα με τις δικές μου πηγές, η ίδια εταιρεία συνεχίζει να εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από Μασσαλία για Μάλτα (όχι Κορσική), Δε-Πα. Ναι, το νηολόγιο άλλαξε από SX σε LZ, αλλά στην ουσία όλα παραμένουν τα ίδια (το αεροπλάνο και το ανθρώπινο δυναμικό). Φήμες (για εμένα αρκετά αξιόπιστες) μιλάνε για 2ο ή ίσως και παραπάνω αεροσκάφη του ιδίου τύπου εντός του 2011, αλλά μάλλον δε θα έχει κανένα την Ελλάδα σαν έδρα του. Μακάρι...