Air Sea Lines

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σωστός ο Μάριος!Πόσους Κ1 έχει η εταιρεία;

Τελικα ισως εδω να βρισκεται η πραγματικη εξηγηση για την διακοπη των πτησεων στο Αιγαιο:

[...] οι καθυστερήσεις αυτές οφείλονται κυρίως στους καινούργιους κανονισμούς της EASA, που απαιτούν την εγκατάσταση ενός συμπληρωματικού συστήματος, που μέχρι πρόσφατα δεν ήταν απαιτούμενο. [...] (εννοει στα υπο παραδοση αεροσκαφη, και γι' αυτο και η μη μεχρι τωρα παραδοση τους - σημ. δικια μου )

Ολο το κειμενο στο TDN

Η εταιρεία παραλαμβάνει στις 21/8 το τρίτο της DHC-6. Πρόκειται για το πρώην Ν768JM, c/n: 768, κατασκευής 1981.

Γιατι? ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ?

ΜΟΥΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol:

Συγχωρηστε μου την κακια. Σταντμπαϊ για ντιτεϊλς στο τριπ ριπορτ που ξεκινησε ο GP707 σημερα. Ιματζιν δε ποσσιμπιλιτιζ...

Καλησπέρα σε όλους τους airliners!

Μετά από πολύ καιρό, ευχάριστα νέα για την AirSea Lines, καθώς από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ξεκινά το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων της για την περιοχή του Ιονίου.

Υδροπλάνα και το χειμώνα λοιπόν για τα νησιά του Ιονίου, με προορισμούς όπως Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά (για πρώτη φορά) άλλά και για Πάτρα και Ιωάννινα πάλι. Θυμίζω ότι οι πτήσεις από Πάτρα και από Ιωάννινα είχαν διακοπεί για πολλούς μήνες (τελευταία πτήση από Πάτρα τον Δεκέμβριο 2006).

Φαίνεται ότι τελικά ξεπεράστηκαν (?) τα όποια προβλήματα και οι πτήσεις μπορούν να γίνονται πλέον κανονικά...

Πάντως έχει γίνει ήδη ενημέρωση του επιβατικού κοινού με δημοσιεύματα σε εφημερίδα της Πάτρας.

Το πλήρες (νέο) πρόγραμμα των πτήσεων είναι στο ακόλουθο link:

http://www.airsealines.com/flightsGr/sc ... php?sID=15

Γιώργος

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα τελικά (μετά από συνεχείς αναβολές) ξεκίνησαν και πάλι οι πτήσεις των υδροπλάνων από την Πάτρα...

Προς το παρόν μόνο για Ιθάκη και Κέρκυρα (μέσω Ιθάκης) και μόνο για τις ημέρες Δευτέρα και Τρίτη.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσα να είμαι στην άφιξη και στην αναχώρηση. Με την πρώτη ευκαιρία πάντως θα υπάρξει σχετική φωτογραφία την οποία και θα "ανεβάσω".

Γιώργος

πώς πάνε οι πτήσεις;

Ξεκίνησαν λοιπόν και οι πτήσεις από την Πάτρα προς την πατρίδα μου την Κεφαλλονιά!

-Ξέρει κάποιος να μας πει πώς πάνε από πληρότητα;
-Καλά η Airsealines τιμωρεί όσους κλείσουν εισιτήρια νωρίς; μέχρι 16/12 είναι 55 ευρώ μετά (ακόμη και το φεβρουάριο) είναι 90 ευρώ!
-Το αν τα εισ. είναι ακριβά θα το δείξει ο χρόνος, όμως επιτρέψτε μου να στοιχηματίσω ότι με τιμή 90 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να έχει παρά πολύ μικρό αριθμό επιβατών. Λίγοι είναι όσοι ταξιδεύουν για Πάτρα (και όχι για Αθήνα) - λιγότεροι όσοι τα καίγονται να πληρώσουν 90 ευρώ και όχι 15 για να κάνουν μία απόσταση 3,5 ωρών σε 40 λεπτά

Πολλά τα λεφτά δεν είναι...???

Λόγω της δουλειάς μου, την επόμενη εβδομάδα πρέπει να πάω Κέρκυρα.

Σκέφτηκα λοιπόν, για να μήν ταλαιπωρηθώ, από Αμαλιάδα οδικώς μέσω Ηγουμενίτσας , ferry-boat χωρίς το ΙΧ, κ.λ.π. με έξοδα περίπου στα 90 ευρώ, να δοκιμάσω αυτήν την ωραία πτήση..
Κοιτάζοντας σήμερα το κόστος για ένα εισιτήριο Πάτρα-Κέρκυρα-Πάτρα για την επόμενη εβδομάδα,απογοητεύτηκα...
170 ευρώ τελική τιμή...Σαν πολλά δεν είναι ??
Μετά λέω άστο για τώρα,ας κλείσω για τον Ιανουάριο που θα ξαναπάω...
Εεε..., τότε βγάζει 300 ευρώ... :!: :!:
Πάνε καλά ή έχουν βάλει κάποιες τιμές έτσι για πλάκα προσωρινές ???

Η εταιρία πάσχει από έλλειψη ανταγωνισμού! Γι' αυτό και σε κάποιες φάσεις συμπεριφέρεται σχεδόν με...θράσος (βλ. τιμές)!!! Η πτήση με υδροπλάνο είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ εμπειρία, αλλά αν η εταιρία θέλει να δικαιολογήσει τέτοιους ναύλους, πρέπει να προσφέρει και ένα κάποιο επίπεδο service σε όλα τα στάδια.

Δε λέω, έχει σπαταλήσει τεράστια ποσά στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν υποχρεώνει κανέναν να την προτιμήσει.