Αircraft Recognition QUIZ

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
seven4seven":10f71os1 said:
Λοιπον, ως τωρα εχουμε τα εξης αποτελεσματα:
sv1xv: Τυποι: 1X, 2X, 3V, 4V, 5V, Εταιρειες: 6X, 7X, 8X, 9X, 10X, Θεωρια: 11V, 12V, 13V, 14 μιση, 15V

Μα εγώ δεν απάντησα την 13!!! Μακάρι να μπορούσα αλλά δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για τους χρωματισμούς. :wall: 13X.

Κώστας

Θα πρότεινα -όπως άρχισε να γίνεται από το quiz μου- να υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για το score μέσω PM... Όσο για τη δημόσια ενημέρωση ας γίνεται ανά 3ημερο ή και καθόλου (μόνο στο τέλος) :wink:

Re: Quiz #1, by seven4seven

seven4seven":80jxgzra said:
Ληξη προθεσμιας υποβολης των απαντησεων η 00:01 της 1ης Νοεμβριου ! 8)

Ναι ρε Αλέξη αλλά σήμερα έχουμε 2 του μηνός(καλό μήνα κιόλας) και δεν έχεις ανεβάσει πόντους και απαντήσεις :cry: ...Προτείνω να μην αφήνουμε τόσες πολλες μέρες περιθόριο.Μια βδομάδα πιστεύω φτάνει.

Χμ.. Αποτελεσματα ΔΕΝ βλεπω και ανησυχω... :roll: :roll:

Λοιπόν,έχουν περάσει ήδη 4μέρες από τη λήξη του κουίζ και καμία απάντηση.Προτείνω να συνεχίσουμε μέχρι ο 747 να επανέλθει με απαντήσεις,κτλ,και να μην παραμείνουμε αδρανείς.Επόμενος διοργανωτής είναι ο Βασίλης Σαριδάκης.Εάν για οποιονδήποτε λόγο κάποιος διοργανωτής δεν μπορεί να κάνει ένα κουίζ,περνάμε στον αμέσως επόμενο διαθέσιμο.Μια βδομάδα διωρία όπως ξαναείπα,πιστεύω είναι αρκετή.Οι απαντήσεις,όπως ξαναπροτείναμε,θα ήταν καλύτερο να δίνονται με προσωπικό μήνυμα στον κάθε συμμετέχοντα και στο τέλος της προθεσμίας να απαντώνται στο κοινό κανονικά,μαζί με το συνολικό σκορ των συμμετεχόντων(για να ξέρουμε και που είμαστε).Αν συμφωνείτε με τα παραπάνω,Βασίλη συνέχισε. :)

Ας περιμένουμε λίγο τον seven4seven μπορεί να έχει δουλειά και να μην πρόλαβε να ασχοληθεί ..Εγώ μέχρι Δευτέρα βράδυ θα είμαι έτοιμος για το επόμενο :wink:

Βαρεθήκαμε να περιμένουμε γι'αυτό το κουίζ!! :x Να συνεχίσουμε σιγά σιγά γιατί πολύ κράτησε η αναμονή???

Λοιπόν ας συνεχίσουμε..
Όπως και το προηγούμενο 10 φωτογραφίες και 5 θεωρία μέχρι Τετάρτη 15/11 στις 23:59 θα γίνει ενδιάμεσα μια ενημέρωση με π.μ. την Κυριακή

:arrow:Τύπος αεροσκάφους
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=9080

:arrow: Εταιρεία
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=9081

:arrow: Θεωρία
11.Πόσα αεροπλάνα της Lufthansa βάφτηκαν με την μπάλα και από πόσα αποτελείται συνολικα ο στόλος της ?

12.Ονομάστε 15 αεροδρόμια που θα μπορούν να εξυπηρετήσουν το Α380 μέσα στο 2007

13.Συνολικά 3 νηολόγια ένα από Ευρώπη ένα από Ρωσία και ένα από Η.Π.Α. από αεροσκάφη που είναι διαμορφωμένα για να εκτελούν παραβολική πτήση

14.Το μήκος στο πίσω χώρο αποσκευών των α.757-200 β.737-600 και γ.737-800

15.Την Ελληνική εταιρεια που έφερε πρώτη MD-83 στην Ελλάδα(SX-... νηολογιο)

Οι φωτογραφίες είναι δικές μου
Καλή επιτυχία :wink:

Παιδια, ζητω συγνωμη, Εχετε δικιο ολοι. Το PC μου δεν συνεργαζεται. Συνεχιζουμε με το quiz του Βασιλη, και ελπιζω να καταφερω συντομα να ποσταρω τα αποτελεσματα απο το πρωτο quiz.
:4: :wall:

Κανένα πρόβλημα Αλέξη,αφού το θέμα είναι τεχνικό δε τίθεται κανένα ζήτημα :wink: Αν και όταν επανέλθει ο Η/Υ σου ανέβασε τις απαντήσεις σου τότε όπως λες! :)Βασίλη,όταν λες "παραβολική πτήση" τι εννοείς?