Αircraft Recognition QUIZ

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Άντε ρε παιδιά μ'αυτό κουίζ,έχουμε γεννήσει εντελώς!!! :evil: Γιατί τόση αδράνεια?Στα προηγούμενα κουίζ θυμάμαι μέρα με τη μέρα πήγαινε η συμμετοχή και τώρα περιμένουμε να περάσει κάνας μήνας να δούμε απαντήσεις...Άμα είναι να το σταματήσουμε να τελειώνουμε,τι άλλο να πω...Captainjumbo,αν για οποιονδήπτε λόγο δεν μπορείς να βάλεις που είσαι ο επόμενος,πες το να βάλω εγώ που τα έχω εδώ κι ένα μήνα έτοιμα...

Πολύ απλά: όποιος έχει έτοιμο, βάζει!!! :wink:

OK,αφού πήρα την άδεια,συνεχίζουμε.
:arrow: 1.Αναγνώριση τύπου αεροσκάφους και εταιρίας:
(1 βαθμός για την εταιρία και 1 για τον τύπο)

https://www.airliners.gr/community/album_page.php?pic_id=9268

:arrow:2.Ποιό το μήκος της καμπίνας του Α318 σε πόδια και ίντσες
:arrow: 3.Πότε έγινε η πρώτη πτήση της SAS και προς που?
:arrow: 4.Ποιά αμερικανική εταιρία συμβάλει στην αντιμετώπιση του καρκίνου του στήθους προσφέροντας "ροζ λεμονάδα" στην τιμή των 2$ στους επιβάτες της στις εσωτερικές πτήσεις και έχει βάψει κι ένα αεροσκάφος με ιδιαίτερα χρώματα?
:arrow: 5.Ποιά γερμανική εταιρία εκτελούσε πτήσεις charter κατά τους θερινούς μήνες του 2006 εξυπηρετώντας τις ανάγκες του τουριστικού ομίλου TUI?
:arrow: 6.Αναφέρετε 10 από τις 26 βάσεις της Thomosonfly στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι απαντήσεις με π.μ..Διωρία μιά βδομάδα κι αν κάποιος χρειαστεί κι άλλη θα τη δώσουμε :wink: .Θέλω καλή συμμετοχή!!!Καλή επιτυχία!

Edited by xristos 28/11/2006

mimithem":1pb3s2h6 said:
O
:arrow: 4.Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε εξωτερικά ένα Β737-800 από ένα Β737-800NG?

Ενα -800ρι δεν ειναι ΝG αεροσκαφος??? Τι επεισοδειο εχασα παλι?? :shock: :? :? :oops:

Συμφωνώ με τον προλαλησαντα. Επίσης για την φωτο 1 θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε εταιρεία έχει μαυρή (ή σκουρα μπλε μύτη). Αυτη τη στιγμη μου έρχονται τουλαχιστον 3!!!
Τελος, δεν νομιζω να περιμένεις ακριβή τύπο αεροσκαφους πχ στην 3!!! Δηλαδή πχ 737-800. Νομιζω οτι σε τετοιες φωτο ένα "737" αρκει! :?

Sorry παιδιά για το μπέρδεμα...ΟΚ,για την ερώτηση 4 μάλλον εγώ φταίω.Εννοούσα τη διαφορά στα μικρά παραθυράκια πάνω από το αλεξίνεμο που στα NG( :?: ) δεν υπάρχουν...Διαφωτίστε με γι'αυτό παρακαλώ. :cry: .Γι'αυτό το λόγο η ερώτηση 14 άλλαξε.Όσο για τις φωτογραφίες,ό,τι σας έρχεται στο μυαλό μπορείτε να μου το στέλνετε.Απ'ότι ξέρω απ'τις δυο προηγούμενες φορές,η προσπάθειες δεν εξαντλούνται.Αν δεν μπορεί κάποιος γενικά να βρει τον ακριβή τύπο του αεροσκάφους,αρκεί αυτό που είπε ο GP707,ότι ένα 737 π.χ. αρκεί.Αυτές οι φωτογραφίες είναι οι 4,6,7.Οποιαδήποτε απάντηση που μπορεί να θεωρηθεί σωστή για τον τύπο του αεροπλάνου,θα ληφθεί σωστή.Συγνώμη και πάλι ρε παιδιά,αλλά δεν έχω και τεράστια γκάμα φωτογραφιών ακόμα,ή κι αν έχω,οι εταιρίες και τα αεροπλάνα που έχω είναι τόσο γνωστά που δεν αξίζει να τα βάλω σε ένα κουίζ σαν αυτό...Ήδη αυτά που έβαλα δεν είναι δύσκολα... :4:

Μην τον βαράτε...το παλεύει..και το παλεύει καλά. :D :wink:
Συγνώμη που δεν πρόλαβα να ετοιμάσω κάτι. Ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση. :)

mimithem, η υπόθεση "παραθυράκια" στα NG, είναι πολύ μπερδεμένη. Απλά υπάρχουν πολλά -800 που έχουν τα παραθυράκια και πολλά που ..δεν τα έχουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα ξαναφτιαχτεί 737 με παραθυράκια, στον αιώνα τον άπαντα. (Το καλούπι έσπασε και πωλείται στο ebay ... :lol: )

Πολύ μικρή η συμμετοχή!Τι γίνεται ρε παιδιά?Δεν έχετε χρόνο ή βαριέστε να ασχοληθείτε?Η ημερομηνία,σε περίπτωση που δεν υπάρχει χρόνος παρατείνεται.Αναμένω μεγαλύτερο ενδιαφέρον! :wink:

mimithem":329inqr4 said:
Εννοούσα τη διαφορά στα μικρά παραθυράκια πάνω από το αλεξίνεμο που στα NG( :?: ) δεν υπάρχουν...Διαφωτίστε με γι'αυτό παρακαλώ. :cry: .

Οκ. Ποια εταιρεια πηρε το τελευταιο αεροσκαφος με "παραθυρακια" ? ;ο) Απαντηση μονο απο τον mimithem!!!!! 8) :oops: